• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba arkadaslar bir bakarmisiniz?

Neden benzesin yapmayın lütfen. Tamam o an gelmiş gitmiş. Benim de bazen işlerim gelir aklıma o sırada. Büyütmeyin bu kadar. Sizin de o adama bir sevginiz, ilginiz yok neticede. Çıkarin aklinizdan unutun gitsin.

Hayır şaka yapmiyorum

Ya o zaman şu profilinizi doğru doldurun bari.
28 yaşında yüksek lisans mezunu bi insan nasıl çocuğunun ilişki yaşarken hayal ettiği kişiye benzeyeceğini düşünebilir?
Kusura bakmayın beyin yaşı 3-4 falan mı?
Yani konunun elle tutulur hiç bi tarafı yok da.
Nişanlıyken başkasından hoşlanmalar sonra nişanlıyla evlenmeler evlenince hoşlanılan kişiyi hayal etmeler.
Nickin gibi aklın da bir karış havada belli ki.
Fake olduğundan adım kadar emin olduğum halde birsürü şey yazdım ya bana da pes :KK51:
Pazar pazar canın sıkıldı da açtın bu konuyu heralde sevgili "hayalcan".

Ya o zaman şu profilinizi doğru doldurun bari.
28 yaşında yüksek lisans mezunu bi insan nasıl çocuğunun ilişki yaşarken hayal ettiği kişiye benzeyeceğini düşünebilir?
Kusura bakmayın beyin yaşı 3-4 falan mı?
Yani konunun elle tutulur hiç bi tarafı yok da.
Nişanlıyken başkasından hoşlanmalar sonra nişanlıyla evlenmeler evlenince hoşlanılan kişiyi hayal etmeler.
Nickin gibi aklın da bir karış havada belli ki.
Fake olduğundan adım kadar emin olduğum halde birsürü şey yazdım ya bana da pes :KK51:
Pazar pazar canın sıkıldı da açtın bu konuyu heralde sevgili "hayalcan".
Kusura bakma arkadaşım ama benimki piskoloni rahatsızlık da olabilir yada başka bisi ama herseyden önce sizden fikir bekleyen bir insanim bunu unutmayın bu şekilde asagilanmak için yazmıyorum neden fake olayım isim gücüm yok mu uğrasicam bole şeylerle benim takıntılar var ve bunu paylaşıyorum çünkü tekim

Ne zaman hamile kaldığınızı nereden biliyorsunuz? Hamile kaldığınızı düşündüğünüz ay her ilişkinizde besmele çekip o adamı mı düşündünüz? Yoksa o ay bir kere mi ilişkiye girdiniz? Besmele çekmek mi gerekiyor her ilişkinin başında? Yoksa sadece bebek niyetiyle ilişkiye girildiğinde mi? Gözünüzün önüne o an o adamın yüzü değil de tavandaki lamba gelseydi çocuğunuz ampule mi benzeyecekti? Kafamda deli sorularrrrr:KK45::KK45:

Kusura bakma arkadaşım ama benimki piskoloni rahatsızlık da olabilir yada başka bisi ama herseyden önce sizden fikir bekleyen bir insanim bunu unutmayın bu şekilde asagilanmak için yazmıyorum neden fake olayım isim gücüm yok mu uğrasicam bole şeylerle benim takıntılar var ve bunu paylaşıyorum çünkü tekim

Tedavi olup öyle evlenseydiniz ya da çocuk yapsaydınız öyleyse.

Back
X