• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba arkadaslar bir bakarmisiniz?

Ayrıca ha evliyken başkasını düşünmüşsünüz hoşlanmışsınız ha sözlüyken. Bir önceki konunuzda da sözlüyken olduğunu belirtmişsiniz zaten. Yani buralarda çok da doğru insan yanlış insan ayrımı yaparak bizlere aşalayıcı vicdansız bilmem ne diyebilecek doğrulukta değilsiniz.
Ya sen kimbilir neler neler yaptın ben namussuz luk yapmadım canım benim tamam mı sen beni neyle sucluyorsun pardon ama ben esimi bu kadar sevmem bu kadar hasta olup kafama tamam zaten anladinmi

Ya sen kimbilir neler neler yaptın ben namussuz luk yapmadım canım benim tamam mı sen beni neyle sucluyorsun pardon ama ben esimi bu kadar sevmem bu kadar hasta olup kafama tamam zaten anladinmi
O zaman tedavi olacaksın! Burada saçma sapan şeylerle insanları çileden çıkarmayacaksın! Bir şeyle suçlayacak durum yok kendin yazmışsın zaten her şeyi.

O zaman tedavi olacaksın! Burada saçma sapan şeylerle insanları çileden çıkarmayacaksın! Bir şeyle suçlayacak durum yok kendin yazmışsın zaten her şeyi.
Esimi aldatmsiim gibi konsuyorsun peki bunun vebalini sen nasıl verceksin ??ben tedavi de olurum gerekirse ben hasta olduğumu zaten farkındayım ama siz farkında değilsiniz haSTA oldugumu

Obsesyonlarınız böyle hissetmenize sebep oluyor. Fakat bunlar sadece düşünceden ibaret biliyorsunuz hiç bir gerçekliği yok. Korkmayın bu düşüncelerden ve obsesyonlara esir olmayın. Doğumdan sonra terapi alsanız iyi olur, çünkü doğum sonrası da zor bir dönem ve bu takıntılar yüksek seviyeye ulaşabilir.

Ayrıca hiç de çileden çıkıyor gibi duruyorsunuz gayet egleniyorsunuz bence siz bana teşekür ederim o sıkıcı alaycı hayatınızda benim gibi komik bir olay buldunuz bugün yarın da bulursunuz

Konu baştan aşağı saçma duruyor ama eski konularınız aynı temada olunca ciddi olduğunuzu anladım.
Takıntılarınız için lütfen tedavi olun. Annelik kolay değil, sinirleriniz daha da yıpranabilir. Evladınızın iyiliği için, tedaviyi ertelemeyin.
İlişki öncesi besmele çekildiğini hiç duymadım bu arada.

Arkadaşlar konu sahibinin belli ki bazı takıntıları var, size çok saçma ve komik gelen şeyleri düşünüp bunlar için kaygılanabilir. Hem hamilelikten hem de takıntılarından dolayı hassas olduğunu düşünürsek bence çok da üstüne gitmeyin. Gerçekten zordur obsesyonlarla uğraşmak. Konu sahibi tedavinizi geciktirmeyin siz de.

Back
X