merhaba arkadaşlar dondurulmuş emrio transferi olanlar sorunlarımızı paylaşalım

Kendinde ve eşinde hangi testleri yaptirdiniz neden ve nasıl başladın tüp bebeğe

Üyelik ücretli deil ...üzülme hersey insanoğlu için herzaman halimize sükretmemiz gerekiyor zulüm altındaki müslüman din kardeslerimiz kadarimi dueumumuz kotü deil..Bu yüzden üzülme tekrar denerim ama önce herseyi iyi öğrenmelisiniz cunki heryer ticarethane olmus
tabiki öyle halimize şükür ALLAH bütün zorda olanlara yardım etsin

Kendinde ve eşinde hangi testleri yaptirdiniz neden ve nasıl başladın tüp bebeğe
eşimin tahlilleri normal benimde kist sorunum vardı sürekli kist oluşuodu geçiyo tekrar cıkyodu normal yolla olmaynca tüp bebeğe karar verdk yaşımda ilerliyor 31 zaman daralıyor diye başlaık ist tüp bebek merkezinde başladık 13 yumurtam toplandı 8 kaliteli 1 tane transfer edildi 7 si donduruldu ilk deneme olumsuz olunca 2 yıl ara verdk 2.ye dondulmuş 2 emrio oldu ama oda böyle düşük değer verdi

ben dondurulmuş emrio transfer oldum ve kafam çok karışık bana yardım edin
Ben im dün yumurtalık larim toplandı 15 yumurta .bu 15 yumurtadan sekiz tanesi donlenmeye müsait dedi doktor bugün de aradı ve 4 tanesi döllenmiş dedi. ..ama tutmayan lar da mikro enjeksiyo n yöntemiyle baktım onlrinda olasılığı var dedi. .benim sorum su dun hastaneden çıkınca hemsirem transferin önümüzdeki ay yapılacak dedi e2 değerin yüksek dusmesi gerekiyo dedi 3 hap yazdi ...neden uzattılar ki dondurulup diğer ay koyulacak dedi..benim bildiğim kadarıyla 3 4 5 günde transfer oluyor aama neden öyle oldu anlamadi

Back
X