- 4 Mayıs 2025
- 215
- 54
- 13
- 29
Canımm merhabaBeklicem cnm daha cok var 5 gun yani kasik agrimda var solda o da yeni basladi hic olmadi yumurtlamadan bu yana
Senin de mi 5 gün kaldı bata belirtilerin neler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canımm merhabaBeklicem cnm daha cok var 5 gun yani kasik agrimda var solda o da yeni basladi hic olmadi yumurtlamadan bu yana
Benimde kasık agrım sol tarafta inşallah hamilelik vardırBeklicem cnm daha cok var 5 gun yani kasik agrimda var solda o da yeni basladi hic olmadi yumurtlamadan bu yana
Evet cnm ya aslinda hic belirtim yok diger aylarin aksine sadece yumurtlamadan sonra baslayan bel agrim var daha yeni ilkkez bugun sol kasigimda batmalar oldu baska da yok cnm senin nelerCanımm merhaba
Senin de mi 5 gün kaldı bata belirtilerin neler![]()
İnsallah cnm bnm kasik agrim bugun basladi onceden yoktuBenimde kasık agrım sol tarafta inşallah hamilelik vardır
Normalde canım benim yumurtalamayla birlikte göğüs ucumda hassasiyet olurdu bu ay yok 3-4 gün sonra göğüsümde dolgunluk başladı, ara ara da bel ve hafif kasık ağrım oluyordu bu sabah ağrıya uyandım regl olucakmışım gibi bi ağrı var belimde ince ince. Bide iki gün önce hafif bir baş dönmesi yaşadım aşkında hafif değil deprem mi oluyor başım mı dönüyor anlayamadığım bir dönme oldu göğüslerimin uçlarında bir şey yok ama memem sızlıyor ar araEvet cnm ya aslinda hic belirtim yok diger aylarin aksine sadece yumurtlamadan sonra baslayan bel agrim var daha yeni ilkkez bugun sol kasigimda batmalar oldu baska da yok cnm senin neler
Ama iki gun once ztn deprem oldu sjshhs nerde oturuyon normalde balikesirde deprem oldu baya salladi 4,9 büyüklüğündeydi pekii sen test yaptin miNormalde canım benim yumurtalamayla birlikte göğüs ucumda hassasiyet olurdu bu ay yok 3-4 gün sonra göğüsümde dolgunluk başladı, ara ara da bel ve hafif kasık ağrım oluyordu bu sabah ağrıya uyandım regl olucakmışım gibi bi ağrı var belimde ince ince. Bide iki gün önce hafif bir baş dönmesi yaşadım aşkında hafif değil deprem mi oluyor başım mı dönüyor anlayamadığım bir dönme oldu göğüslerimin uçlarında bir şey yok ama memem sızlıyor ar ara
Evet biliyorum o saat aralığında değildi ayrıca uzak oturuyorum. Hayır elimde yok yapmadımAma iki gun once ztn deprem oldu sjshhs nerde oturuyon normalde balikesirde deprem oldu baya salladi 4,9 büyüklüğündeydi pekii sen test yaptin mi
Eczaneden alsaydin keske ovulasyonla dene cnm bn o sekilde yapiyormEvet biliyorum o saat aralığında değildi ayrıca uzak oturuyorum. Hayır elimde yok yapmadım
Ovulasyon yaptım ama 5 gün var ,internetten sipariş verdim çok pahalı eczane deEczaneden alsaydin keske ovulasyonla dene cnm bn o sekilde yapiyorm
Biraz silik gibi yeni mi basladin ya boyle bakinca silik duruyo ama onceki testlerinle yan yana koyunca koyu oluyorsa umut var demektirOvulasyon yaptım ama 5 gün var ,internetten sipariş verdim çok pahalı eczane de![]()
yeni başladımBiraz silik gibi yeni mi basladin ya boyle bakinca silik duruyo ama onceki testlerinle yan yana koyunca koyu oluyorsa umut var demektir
Wvet cnm anladim onu insallah snde de vardir bebisyeni başladım
İnşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsin yanı sıra bizedeWvet cnm anladim onu insallah snde de vardir bebis