- 3 Eylül 2025
- 8
- 1
- 1
- 27
- Konu Sahibi burcu poyraz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama doktor Altan muayne yapcam yapcam dedi sıkıntı olur muHayırli olsun hamilesiniz. 2 gün sonra tekrar kan verin.
Alttan muayene etmesine gerek yok ki daha çok yeni gibiAma doktor Altan muayne yapcam yapcam dedi sıkıntı olur mu
vajinal muayene yaptırmayın. 1 hafta daha bekleseniz kese görünür zaten. boşuna o gerilimi yaşamanıza gerek yok. bir de erken öğrenmek hiç iyi değil aslında şimdi çok yeni olduğu için keseyi göremez bilmem ne boşuna stres yapacaksınız hiç gerek yokAma doktor Altan muayne yapcam yapcam dedi sıkıntı olur mu
Olmaz tabi ki. Bebek taa rahimin içinde. Ilk haftalarda alttan daha iyi görünür kese.Ama doktor Altan muayne yapcam yapcam dedi sıkıntı olur mu
Ayni benimde 4. Günde böyleydi 3 gün sonra da kesem göründü hamilesin canım hatta şu an 8 hafta 4 günlük hamileyimAdetim 4 gün geçti kaç gündür aşırı kasık ağrım ve bel ağrım vardı bugün evde idrar testi yaptım ikisi de çiftçi çıktı kadın doğuma gittim tabii ki hemen kese görünmedi kan testi yaptı anlayanlar kan sonucuma bakabilir mi
Ayni benimde 4. Günde böyleydi 3 gün sonra da kesem göründü hamilesin canım hatta şu an 8 hafta 4 günlük
Tebrik ediyorum hamilesinizAdetim 4 gün geçti kaç gündür aşırı kasık ağrım ve bel ağrım vardı bugün evde idrar testi yaptım ikisi de çiftçi çıktı kadın doğuma gittim tabii ki hemen kese görünmedi kan testi yaptı anlayanlar kan sonucuma bakabilir mi