Merhaba arkadaşlar yeniyim bursadan sevgiler..

zeynep_angle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2008
4
0
86
Bursa
Arkadaşlar 6 ay önce kızımı kaybettim.Dğumuna bir gün kala hala etkisindeyim yaşadıklarımın..Bana BURSADA yaşayan varsa iyi bir kadın dğ.uzmanı.tavsiye eden varmı.Yeniden ayağa kalkmak çk zr ama 1 yıl snrası için plan yapmam gerekiyör.Yardım edinn.:Saruboceq:

öncelikle başın sağolsun allah sabır versin
umarım bu sefer bebeğini kucağına almak kısmet olur

bursa da benim bildiğim 2 zman adı verebilirim sana
Yalçın Kimya ve Tufan Bilgin
ikiside prof ve işlerinde çok iyiler

Tufan Bey Acıbadem de kendisi benim doktorum
sana yardımcı olacaktır

allah yardımcın olsun

meraba canım ben medicalparkta yaptım doktorum nuray sözeri altınerdi çok memnun kaldım canım kısmet olursa 2.de ona gidicem ayrıca başın sağolsun inşallah bu sefer bebişii kucağına alırsın

Sağl serapcım tanıştığımıza sevindim.önerini düşünücem..Acıbadem sigrta yaptırdık hastane belli ama dk.knusunda hala karar veremedim.Ayrıca bende nilüferdeyim.Allah hiç kimseye yaşatmasın böyle bir acıyı ,ALLAH cc.senin bebişine sağlık versin.

Canim doruk tip merkezinden gizem yildirimin adini çok duymuştum.ama ben yine doruk tip merkezinden ali riza aydin beye gittim vede çok memnun kaldim.çok ilgili ve bilgili bir insan.tavsiye ederim.bu arada olayina çok üzüldüm..çok çok geçmiş olsun canim..rabbim anne olma mutluluğunu, yavrunu kucağina sağ salim almani nasip etsin inşallah..

Canim doruk tip merkezinden gizem yildirimin adini çok duymuştum.ama ben yine doruk tip merkezinden ali riza aydin beye gittim vede çok memnun kaldim.çok ilgili ve bilgili bir insan.tavsiye ederim.bu arada olayina çok üzüldüm..çok çok geçmiş olsun canim..rabbim anne olma mutluluğunu, yavrunu kucağina sağ salim almani nasip etsin inşallah..

CANIM BENDE DORUK TIP MERKEZİNE GİDİYORUM BENDE ALİ RIZA BEYİN EŞİ EVRİM AYDINA GİDİYORUM,GERÇEKTEN ÇOK İLGİLİ GÜLERYÜZLÜ VE RAHATLATICI BİR KİŞİ DOĞUMUMADA O GİRECEK İNŞALLHH,BENİM İLKİ DÜŞÜK OLMUŞTU KÜRTAJIMIDA O YAPMIŞTI ÇOK MEMNUN KALMIŞTIM,OZAMANDAN BERİ BIRAKMADIM HEP ONA GİDİYORUM DOKTOR ÇOK ÖNEMLİ.. BENİ ÇOK RAHATLATIYO VE EN ÖNEMLİSİ İŞİNİ PARA İÇİN YAPMIYOOa.sHAKKIMIZDA HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN SAĞLIKLA GELSİN BEBİŞLERİMİZ . BAŞIN SAOLSUN BU DURUMDA NE DENİRKİİ..RABBİM İNŞ TEZ ZAMANDA BU ACINI SANA HAFİFLETİR YENİ SĞLIKLI BİR BEBİŞLE..:1hug:a.s.

Back
X