Merhaba arkadaşlar

Cicek 1245

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2020
1
6
1
35
Merhaba arkadaşlar..
Birgün demiştim ki eğer hamile olursam buraya bende yazıcağım diye. Rabbim şükürler olsun ki nasip etti. Belki birilerinize az da olsa iyi gelir diye yazmak istedim. Geçen sene hamile olduğumu öğrendim. Ama öğrendikten 1 2 gün sonra kanama başlamıştı. Meğer kimyasal gebelikmiş. Yaşadığım 1 2 günlük bi mutluluktu. Ama o günden sonra ne istediğimi çok iyi biliyordum artık . Anne olmak.. Doktor 1 ay ara verin dedi. Neyse sonra çalışmalara başladık Bikaç ay olmayınca internette o sayfadan o sayfaya bakıyordum en çokta bu sayfaya. Olumlu olumsuz birçok yorum fln. Artık iyice takıntı haline gelmişti bende. Bu arada hamile olanların haberleri de peşpeşe geliyordu tabi.Doktora gittik sonra doktor bi sıkıntı gözükmediğini söyledi. Adet döngümün kısalığından dolayı ilaç fln verdi adet düzenleyici. Neyse bikaç ay da böyle denedik yine olmadı. Ben sonra yine başka doktora tabi. Bu doktor da yumurta tembelliği var diyip yumurta geliştirici ilaç verdi. Ama bu da olmadı hatta kist fln yaptı bende bikaç ay da böyle devam etti. Soğan kürü fln da denedim. Başka doktora gittim o da bekle bakalım dedi. En sinir olduğum laf bekle bakalım. Kolaydı sanki insan takıntı haline getirince öyle beklenmiyor işte. İyice psikolojim bozulmuştu. Kafaya takmıştım ya herşey her belirti hamilelikle ilgili geliyordu. Ve sonra yine kırmızılar yine ağlama. Aa göğüslerim bu ay damarlandı mı aa sol kasık ağrısı aa miğdem mi bulanıyor ama yine kırmızılar. Paranoyak olmuştum herşeyi hamilelik belirtisine bağlıyordum. Sonra birgün dedim ki ya saçmalamayı bırak artık elinde olmayanlara üzülmeyi değil elinde olanlara şükretmeyi öğren.Hem psikolojin bozulunca çok mu iyi olacak herşey. Sağlığın var şükret hayırlı zamanı iste rabbinden şımarıklık yapma. İçim her daraldığında İnşirah suresini okudum çok iyi geldi. Meryem suresi Yasin suresi okudum ağlaya ağlaya rabbime dua ettim içimi döktüm ve o gün bıraktım artık düşünmeyi. Eşime de dedim ki seni de çok üzdüm kendimi de elbet vardır Rabbimin bildiği hayırlısıyla olsun inşallah. Bu ay rahat edelim bu ay düşünmeyelim. Elimden geldiğince düşünmemeye çalıştım. Bikaç biyere gittik eşimle. Eskiden aman koşmayayım aman üşütmiyeyim aman yediğime dikkat edeyim der dururdum. Ama bu sefer kafama göre takıldım. Gezi turlarına katıldım grip oldum bir hafta. Kayak bile yaptım düştüm her yerim sırılsıklam gezdim. Evet belirti aramadığım düşünmemeye çalıştığım o ay hamileymişim. Şükürler olsun. Rabbim bana o ay nasip etmiş. Hep derlerdi de inanmazdım kafana takmıcaksın fln kolay sanki derdim. Ama gerçekten de takmamaya çalıştığım ay oldu rabbimin izniyle. Çok uzattım hakkınızı helal edin. Kimin ne yaşadığını ne hissettiğini bilemem ama rabbim hepimizin gönlüne göre versin İnşallah yazdıklarım azıcıkta olsa iyi gelmiştir. Allahım isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin inşallah hayırlısıyla. Rabbim kimseye aratmasın. Hamile olan herkesi de çocuğuna sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla kavuştursun inşallah. Güzel haberler inşallah Allaha emanet olun. Hakkınızı helal edin bi kusrum olduysa.. Hoşçakalın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…