- 22 Temmuz 2024
- 312
- 772
- 18
- 29
Evet maalesef çalısmama fırsat vermediler ozaman kaynanam ben bişe istemiyorum hiç bişey yapmayın dedi biz yine çeyiz felan yaptık ablamında sahte altın taktığından haberi yok nasıl olmuş oda bilmiyorum ablamında böyle bişey yapacağına hiç inanmıyorum bana zamanında getirseydim ben onun nasıl olduğunu ortaya çıkarırdım diyor ablamda yeni öğreniyor sahte olduğunu ben ablam hep husursuz du ortalık karısmasın diye söyledim ozaman ve eşim şuanda bunu bana kalkın ediyor
Evet ya şimdi bide ablamın taktığı bilezik benim ençok boynumu büktü ablamda ben öyle bişey yapmadım diyor bana ablam bunu yeni öğreniyor bana neden ozaman getirmedi. Abla bu bilezik sahtedir die benim hatam zamanında söylemedim şimdide hiçbirsey diyemiyorum kanıtlayamıyorum ama neyse olan oldu benim canım çok sıkkın bu konuda ve burda yorum yapan herkese tesekkür ederim yani anladığım kadarıyle ne olursa olsun kendimizi ezdirmeyelim çok tesekküir ederim en azından herkes aynı şeyi söyledi ve ben yaptıklarımı doğru buluyorum artık
Eşiniz haddini bilmiyor.Kendi ailesi 4 tane bilezik taktı geri aldı borcumuz için borcu ödedik ve geri vermedi evet bana 10 senedir bizim kapımızdasın insan bir kuruş bir kuruş biriktirir biseler yapardı diyor acaba haklımı bilmiyorum ama çok üzgünüm ailem kiracı babam ben evlenirken iflas etti herşeyi evi gitti
Doğrusunu unuttum.Kalkınç ne demek?
Kız doğrusu neDoğrusunu unuttum.
Doğrusunu unuttum.
Başına kakıyormuş. Cümlenin akışından öyle anlaşılıyor.Kız doğrusu ne
Ulen söylesene ne demek o zaman google amcada bilmiyorKız doğrusu falan yok. Bu tamamen bağımsız bir deyim: kalkınç etmek…
Ulen söylesene ne demek o zaman google amcada bilmiyor
Anba dili ve edebiyatıKaldıramayacağım şeyler söylemek demek herkesler bilemez
10 senedir kapımızdasın ne ya. Besleme misiniz siz? Ne çirkin bi tabir. Siz çalışmıyor bile olsanız evinizin hanımısınız. Ne münasebet ya.Eşinin sana yapmadılar diye bir şey söylemeye hakkı da yok ayrıca. Bilezik vermişler geri almışlar bu eşinin ailesinin yaptığı? Sen de onu başlarına kak o zaman. Bir tek ablanızın yaptığına içerledim. Sahte bilezik takmak nedir ya...Pes...Boşanma aşamasında bile olsa insan söyler... Maddi durumum iyi değil. Ele güne karşı böyle takayım ileride telafi ederim kardeşim der...Kendi ailesi 4 tane bilezik taktı geri aldı borcumuz için borcu ödedik ve geri vermedi evet bana 10 senedir bizim kapımızdasın insan bir kuruş bir kuruş biriktirir biseler yapardı diyor acaba haklımı bilmiyorum ama çok üzgünüm ailem kiracı babam ben evlenirken iflas etti herşeyi evi gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?