Merhaba arkadaşlar

Eşine desene açların efendisi sen bana ne taktin diye ? Ne aptal saptal biri ya. Ben gerçekten anlamiyorum nedir bu eşlere ses cikaramama isi ? Nedir bu seni ezmesine izin verme. Arada 10 yil gecmis getirdigi konuya bak. İnsanin butcesi ne ise onu takar eder geçmiş bitmis. Ablanin yaptigi ayip keske takmasaydi sahte bilezik ne ? Esinin ailesi de 4 bilezik takıp geri almis ezik gibi deseydin ya senin ailen gibi erkek tarafi olupta 4 bilezigi ezik gibi geri istemediler diye. Oyna gururlariyla.

Evet ya şimdi bide ablamın taktığı bilezik benim ençok boynumu büktü ablamda ben öyle bişey yapmadım diyor bana ablam bunu yeni öğreniyor bana neden ozaman getirmedi. Abla bu bilezik sahtedir die benim hatam zamanında söylemedim şimdide hiçbirsey diyemiyorum kanıtlayamıyorum ama neyse olan oldu benim canım çok sıkkın bu konuda ve burda yorum yapan herkese tesekkür ederim yani anladığım kadarıyle ne olursa olsun kendimizi ezdirmeyelim çok tesekküir ederim en azından herkes aynı şeyi söyledi ve ben yaptıklarımı doğru buluyorum artık

Eşine bir cinnet geçirsene sen. Önce kendi anasının babasının taktığı altınları söylesin. Kadının parasına göz dikeceğine. Yoktu canımızı mı verelim de yani ne istiyorsun. 10 sene sonra gelip taksınlar mı borcumuzdu diye ne saçma şey.

Ablanın taktığının sahte olduğuna emin misin?
Ablan sahte taktıysa bir ayıp etmiş ama sana. Eşinin yine konuyla ilgisi yok

Eşin parazit. Ailen altın taksa napacak eşin? Gidip hemen bozdurup yiyecek mi? Ay ne saçma konu ya. Mecbur değil kimse altın almaya. Asabım bozuldu. Tam dayaklık. Gözü milletin parasında. Ona ne senin hakkın olan altından. Ben istemiyorum de geç. Niye onun ağzına laf veriyorsun.

Eşiniz haddini bilmiyor.
Siz de kendinize gelin bu konuda ağzını açtırnayın. Ne münasebet 10 sene önceki davayı güdüyor.

Bizim toplumumuz da erkek evlat evlenince mecbur erkek tarafı bir şeyler yapacak kız tarafı ne isterse baban onu yapacak bunun sizin durumunuzla alakası yok ki..

O zaman, sizin kocanıznı ailesi size takmak zorundaydı. Babanızın da borcu varmış olamamış.

Kendinizi ezdirmeyin cevabınızı verin Kocanız bir haddini bilsin.

Onun ailesi de bilezikleri geri almış ona cevabı ne?

Ay senin eşinin seni sevdiği falan yok ya kıskançlığı da normal bir şeymiş gibi kabul etmeyin kendi aklı fikri nerelerde kim bilir de güya kıskançlık tavırları sergiliyor. Senin eşin tam bir aç köpek bu adam için de ailenle arannı bozma. Yeteri kadar ezdirmişsin kendini zaten

10 yıldır bizim kapımızdasın ne demek?
Hödük kocanız sizi eş olarak bile görmüyor.
Sanki kendi ailesi yatlar, katlar almış. Millete gösteriş olsun diye 4 bilezik takıp geri almışlar onları da.
Buna rağmen ezilip büzülüyor musunuz?
Azıcık sesiniz çıksın.

10 senedir kapımızdasın ne ya. Besleme misiniz siz? Ne çirkin bi tabir. Siz çalışmıyor bile olsanız evinizin hanımısınız. Ne münasebet ya.Eşinin sana yapmadılar diye bir şey söylemeye hakkı da yok ayrıca. Bilezik vermişler geri almışlar bu eşinin ailesinin yaptığı? Sen de onu başlarına kak o zaman. Bir tek ablanızın yaptığına içerledim. Sahte bilezik takmak nedir ya...Pes...Boşanma aşamasında bile olsa insan söyler... Maddi durumum iyi değil. Ele güne karşı böyle takayım ileride telafi ederim kardeşim der...

Asla kabullenmiyorum kendimi ezdirmiyorum bunun kavgasını çok yaptım ama birde burdan fikir almak istedim acaba ben yanlış mı yapıyorum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…