Merhaba arkadaşlar

Kattt

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2024
33
18
3
30
Arkadaşlar burdan sizlerle bir şeyler paylaşmak istiyorum sizinde fikirlerinizi almak istiyorum ben yaklasık 10 senedir evliyim ve çocuklarım var ben evlendiğim zaman babam maddi olarak çökmüstü ve bana takı yapamadı ve şuanda erkek kardeşim evleniyor ve ona takı yapacağını söylüyor babam ben bu duruma çok üzüldüm ben 10 senedir el kapısındayım bana bir gram bile altın yapalım demediler şimdi kardeşime yapıyorlar ve bunu eşim bana kalkınç ediyor çok üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum ve ailemde başka takı takanda olmadı bana çeyiz parası verdi akrabalarım çeyiz yapmak için takı yerine ama eşim bunu anlamıyor ve ailem annem babam bana manevi destek te hep olurlar ne yapmam gerekiyor birde ablamın bana bilezik takmısti oda sahte çıktı ben ozamanlar söylemedim zaten ablamın evi huzursuzdu hep boşanma asamasındaydı ve bosandılar eşim bunları bana hep kalkınç ediyor ben ne yapmalıyım çok çaresizim eşime söylersem söyleyeyim hep beni yanlış anlıyor ailemlede konusmuyorum oyüzden

Kendi ailesi 4 tane bilezik taktı geri aldı borcumuz için borcu ödedik ve geri vermedi evet bana 10 senedir bizim kapımızdasın insan bir kuruş bir kuruş biriktirir biseler yapardı diyor acaba haklımı bilmiyorum ama çok üzgünüm ailem kiracı babam ben evlenirken iflas etti herşeyi evi gitti

Maalesef çok üzgünüm ne söylersem söyleyeyim kabullenmiyor😟

Bence herkes haksız. Ailenizin zamanında durumları yokmuş ama şimdi var galiba. Atıyorum iki bilezik yapacaklarsa bir ona bir size vermeliler, zamanında yapamadık geç de olsa al kızım diye. Yani ben olsam öyle yapardım en azından. Ama eşinizin yaptığı da ayıp. Üstelik kendi ailesi de taktıklarını geri almış. Bu durumda onlar da bir şey takmamış oluyor. Siz de onu hatırlatın her defasında, seninkilerin bir katkısı olmuş gibi konuşma deyin.

Siz de bunlari dert sayıp eziklenmeyin ya
Evet ama evim çok huzursuz ki babam zamanında elinde olsa bunu yapmazdı çok gözü gönlü yok elinde olsa bana ev bile alırdı ama babam büyük bir işi vardı iflas edince hiçbirsey yapamadı

Kendi ailesi 4 tane bilezik taktı geri aldı borcumuz için borcu ödedik ve geri vermedi evet bana 10 senedir bizim kapımızdasın insan bir kuruş bir kuruş biriktirir biseler yapardı diyor acaba haklımı bilmiyorum ama çok üzgünüm ailem kiracı babam ben evlenirken iflas etti herşeyi evi gitti
Sen demiyormusun ailen yaptığı bilezikleri geri aldı, bizimkiler en azından millete gösteriş olsun diye takıp sonra geri istemedi.

Evet ama evim çok huzursuz ki babam zamanında elinde olsa bunu yapmazdı çok gözü gönlü yok elinde olsa bana ev bile alırdı ama babam büyük bir işi vardı iflas edince hiçbirsey yapamadı
Bakın bunu defalarca yazmak eziklenmek. Takmaz takmaz yani iki ailende dilerse. Eninde sonunda dünya malı. Çok ayıp bi şey bunu mevzu yapmak. Kocanızı da susturacaksınız bi şekilde. Ona da defalarca ama babamın durumu yoktulu cümleler kurarsanız mevzu kapanmaz. Ki bence dırdır eden ağzı yırtılmalık.

10 yıldır bu adamla nasıl yaşıyorsun böyle eziklenip eziklenip yahu.
Ablan da takamıyorsa takmasın sahte bilezik ne?
Hayır madem ailenin durumu çeyiz bile alamayacak durumdaymışsınız bir işe girip kendi çeyizini kendin alaydın ya.
Amaaan neyse olan olmuş hiçbiri başına kalkınç edilecek şeyler değil. Gitseydi zengin kızı alsaydı aç kocanın bir yeri yiyorsa.

Bence herkes haksız. Ailenizin zamanında durumları yokmuş ama şimdi var galiba. Atıyorum iki bilezik yapacaklarsa bir ona bir size vermeliler, zamanında yapamadık geç de olsa al kızım diye. Yani ben olsam öyle yapardım en azından. Ama eşinizin yaptığı da ayıp. Üstelik kendi ailesi de taktıklarını geri almış. Bu durumda onlar da bir şey takmamış oluyor. Siz de onu hatırlatın her defasında, seninkilerin bir katkısı olmuş gibi konuşma deyin.
Evet haklısınız babam şuanda emekli geçinmek içinde bizzat çalısıyor kira felan çok ama bana hep başka konularda destek oluyorlar kıyafet çocuklarımın okul masrafı felan hep destek olur bana ben aileme aynı sizin dediğiniz ilettim artık bilmiyorum yaparlarmı ama ben bunları hak etmiyorum diye düsüyorum çünkü ben hiç bir gün kimsenin kabini kırmadım eşime hep destek oldum onunda böyle yapması beni çok üzüyor

Evet haklısınız babam şuanda emekli geçinmek içinde bizzat çalısıyor kira felan çok ama bana hep başka konularda destek oluyorlar kıyafet çocuklarımın okul masrafı felan hep destek olur bana ben aileme aynı sizin dediğiniz ilettim artık bilmiyorum yaparlarmı ama ben bunları hak etmiyorum diye düsüyorum çünkü ben hiç bir gün kimsenin kabini kırmadım eşime hep destek oldum onunda böyle yapması beni çok üzüyor

Hayır madem ailenin durumu çeyiz bile alamayacak durumdaymışsınız bir işe girip kendi çeyizini kendin alaydın ya.
Amaaan neyse olan olmuş hiçbiri başına kalkınç edilecek şeyler değil. Gitseydi zengin kızı alsaydı aç kocanın bir yeri yiyorsa.
Zengin kız ne yapsın böyle çulsuz herifi.

Evet maalesef çalısmama fırsat vermediler ozaman kaynanam ben bişe istemiyorum hiç bişey yapmayın dedi biz yine çeyiz felan yaptık ablamında sahte altın taktığından haberi yok nasıl olmuş oda bilmiyorum ablamında böyle bişey yapacağına hiç inanmıyorum bana zamanında getirseydim ben onun nasıl olduğunu ortaya çıkarırdım diyor ablamda yeni öğreniyor sahte olduğunu ben ablam hep husursuz du ortalık karısmasın diye söyledim ozaman ve eşim şuanda bunu bana kalkın ediyor

Bilmiyorum artık kafam okadar karısıkki sağlıklı hiçbir şey düsünemiyorum çok. Üzgünüm yoruldum 😢

Back
X