tam 5 yıllık bi ilişkim vardı. tam bi ilişki oldu diyemem çünkü biz hep ayrı illerdeyiz. arkadaş aracılığıyla tanıştık ve ilişkimiz böyle devam etti . baya bi süre uzaklık sorun oldu neyse onları artık anlatmaya gerek yok. ilişkimiz 1 ay mutluysa 2 hafta kavgalı şekilde devm ediyodu ayda bir görüşüyoduk benim ilk sevgilimdi. son bi yılda kavgalar ve kopmalar artmaya başladı ve yurtdışı eğitime başvurdu.bu süre içinde yine barışıp ayrılıyoduk. yurtdışına gidicektii son haftası gayet iyiydik son 2 günde beni şoka soktu. ben unuturm her türlü birini bulurum sen bulamazsn beni asla unutamazsın,biz diye bişi yok artık kabul et msj atma filan ddi ve o şekilde gitti.gittikten 2 ay sonra aradı açmadım ve 3 ay sonra da "senin bi hayatın sevgilin var ben niye mutlu olamıyorum erasmusda çok kötü geçiyo " diye msj attı ona da cevap vermedim.hani cevap vermiyorm ama facebook ve twittrdan sürekli takip ediyorum.uzun zamandır bişi atmıyo sevgiilisi vardı onla ayrılar mı bilmiyorum. esas sorunum vay efendm unutamıyorum değil hani tabiki aklıma geliyo ama sevgi olarak değil tek sorunum sürekli takip ediyorum alışkanlık mı saplantı mı bilmiyorum artık kurtulmak istiyorum nasıl kurtulabilirim kendimi engelleyebilirim önerilerinizi bekliyorum=(