merhaba arkadaşlarr bende başınızı şişirmeye geldim=(

penguins

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
4
0
36
Muğla
tam 5 yıllık bi ilişkim vardı. tam bi ilişki oldu diyemem çünkü biz hep ayrı illerdeyiz. arkadaş aracılığıyla tanıştık ve ilişkimiz böyle devam etti . baya bi süre uzaklık sorun oldu neyse onları artık anlatmaya gerek yok. ilişkimiz 1 ay mutluysa 2 hafta kavgalı şekilde devm ediyodu ayda bir görüşüyoduk benim ilk sevgilimdi. son bi yılda kavgalar ve kopmalar artmaya başladı ve yurtdışı eğitime başvurdu.bu süre içinde yine barışıp ayrılıyoduk. yurtdışına gidicektii son haftası gayet iyiydik son 2 günde beni şoka soktu. ben unuturm her türlü birini bulurum sen bulamazsn beni asla unutamazsın,biz diye bişi yok artık kabul et msj atma filan ddi ve o şekilde gitti.gittikten 2 ay sonra aradı açmadım ve 3 ay sonra da "senin bi hayatın sevgilin var ben niye mutlu olamıyorum erasmusda çok kötü geçiyo " diye msj attı ona da cevap vermedim.hani cevap vermiyorm ama facebook ve twittrdan sürekli takip ediyorum.uzun zamandır bişi atmıyo sevgiilisi vardı onla ayrılar mı bilmiyorum. esas sorunum vay efendm unutamıyorum değil hani tabiki aklıma geliyo ama sevgi olarak değil tek sorunum sürekli takip ediyorum alışkanlık mı saplantı mı bilmiyorum artık kurtulmak istiyorum nasıl kurtulabilirim kendimi engelleyebilirim önerilerinizi bekliyorum=(

tam 5 yıllık bi ilişkim vardı. tam bi ilişki oldu diyemem çünkü biz hep ayrı illerdeyiz. arkadaş aracılığıyla tanıştık ve ilişkimiz böyle devam etti . baya bi süre uzaklık sorun oldu neyse onları artık anlatmaya gerek yok. ilişkimiz 1 ay mutluysa 2 hafta kavgalı şekilde devm ediyodu ayda bir görüşüyoduk benim ilk sevgilimdi. son bi yılda kavgalar ve kopmalar artmaya başladı ve yurtdışı eğitime başvurdu.bu süre içinde yine barışıp ayrılıyoduk. yurtdışına gidicektii son haftası gayet iyiydik son 2 günde beni şoka soktu. ben unuturm her türlü birini bulurum sen bulamazsn beni asla unutamazsın,biz diye bişi yok artık kabul et msj atma filan ddi ve o şekilde gitti.gittikten 2 ay sonra aradı açmadım ve 3 ay sonra da "senin bi hayatın sevgilin var ben niye mutlu olamıyorum erasmusda çok kötü geçiyo " diye msj attı ona da cevap vermedim.hani cevap vermiyorm ama facebook ve twittrdan sürekli takip ediyorum.uzun zamandır bişi atmıyo sevgiilisi vardı onla ayrılar mı bilmiyorum. esas sorunum vay efendm unutamıyorum değil hani tabiki aklıma geliyo ama sevgi olarak değil tek sorunum sürekli takip ediyorum alışkanlık mı saplantı mı bilmiyorum artık kurtulmak istiyorum nasıl kurtulabilirim kendimi engelleyebilirim önerilerinizi bekliyorum=(

Takip etmek resmen takıntı gibi bir şey canım ...
Kurtulmak cidden çok zor kendimden biliyorum:26:

Son düzenleme:
ben de sürekli takip ediyordum canım, öyleki her dakika abartısız onun hesabına bkıyordum aman ne şarkı paylaşmış aman ne demiş vs.. sonunda sıkıldım bu durumdan, kendimi engellemek için hesabımı kapattım ablamın hesabından kuzenimin hesabından da sildim engelledim onu böylece kurtuldum, oh çok rahatım :9::9::9::9::9:

Canım artık bi yerden sonra kendine kurallar koyman lazım. Bakmayacağım, açmayacağım gibi... Katı ol biraz geçer zamanla.

Bu saplantı gibi bir durum ne yazık ki kendimden biliyorum...Sürekli takip etme isteği ama ne yazık ki bakıp gördükçe daha kötü oluyor insan.Ama kolay bir durum da değil uzun yılların getirdiği alışkanlık zamanla azalır diye düşünüyorum.Önce kafamızda bitirmeliyiz sonra sanal ortamlar da ...

seni o kadar iyi anlıyorum ki..yapman gereken tek bişey var,ona ait yerlerden sıyrılman..hani bu sigara yada alkol bağımlılığı gibi bişey..aklını bşka şeylere vermeye çalış..ne bilim bi hobi edin falan..hatta hattını kapat aramasına izin verme..ah kör olasıca erkekler..bizi ne hale getirdiler.. :) gerisini salla..emn ol seven biri çıkar
haa şunudaekliyeyim eğer gerçekten sevmediğine inanıyorsan yap bunu yoksa ilerde ahhh keşke dersin o daha kötü.

hepinize çok teşekkür ederim hani yeni bi sevgilisi var ve beni doğru düzgün facebooka filan bile eklemezsek fotoğrafları var facebookta o değersizlik hissi çok üzüyo umarım geçer artık 6 ay oldu =(:43:

Back
X