Merhaba bayanlar ben 4 yillik evliyim cok cinsele duskunum surekli istiyorum sizlerde olemisiniz haydi biraz sohbet edelim 🤨

Sarekurt

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2019
27
4
38
28
Ilk evlendigim zaman cok aci cektim ama suan ole degil cok mutluyum acaba bu kadar istekli olmam sıkıntımı:)

Bende bu durumu anlamıyorum bı insan cinsellikle ilgili sorunu olup o yüzden üye olmuş olamaz mı neden hemen erkek üye diye damga vuruyorsunuz ki. Başka hiç bi sorunu yok demek ki o da kendi sorununu yazmak için üye olup konuşmak istedi belki bizlerle. Tamam bazıları kabul çok belli ediyor erkek olduğunu ama ilk konusu olan herkese neden böyle bı damga vuruluyor anlamıyorum

Sorununun cevabına gelirsek bende evliyim 1 çocuğum var bende aşırı derecede duskunum cinselliğe yorgun olmam falan farketmiyor her gün olsa bişey demem ama eşim de tam tersi 10 gün olmasa onun için sorun olmaz

Böyle oluncada erkek üyelere zemin hazırlanıyor burada.
Bdv de olsa zaten hemen şutlanıyor.
Pire yüzünden yorgan yakmak gibi geliyor bana. Birçok başlıkta insanlar gerçekten sorunlarını danışıp fikir aldılar, sırf arada birkaç erkek gelip kafa buluyor diye bu kadınların haklarının alınması bence haksızlık. Zaten cinsel konuları çok fazla kişiyle konuşamıyor insanlar, bir de burada kısıtlanmasınlar.

Zaten bu tip birilerinin eğlenmek için açtığı başlıklar belli oluyor, ciddi cevap yazan olmuyor.

Yayınlarım vallahi konu sahibinin pipisi diye kendisi bilir :KK70: :KK70:
Ahahda çok korkuyorum şu an bana da nude gelecek diye :D

Pire yüzünden yorgan yakmak gibi geliyor bana. Birçok başlıkta insanlar gerçekten sorunlarını danışıp fikir aldılar, sırf arada birkaç erkek gelip kafa buluyor diye bu kadınların haklarının alınması bence haksızlık. Zaten cinsel konuları çok fazla kişiyle konuşamıyor insanlar, bir de burada kısıtlanmasınlar.

Zaten bu tip birilerinin eğlenmek için açtığı başlıklar belli oluyor, ciddi cevap yazan olmuyor.

Ahahda çok korkuyorum şu an bana da nude gelecek diye :KK70:

Bdv tamam bizlerde elimizden geldiği kadarıyla destek vermeye zaten çalışıyoruz.
Söylrmrk istediğim gırgır amaçlı yada ilk üyeşkle konu açanlar dikkat çekiyor.

Ahahda çok korkuyorum şu an bana da nude gelecek diye :KK70:
Sadece guluyorum :)

Bende bu durumu anlamıyorum bı insan cinsellikle ilgili sorunu olup o yüzden üye olmuş olamaz mı neden hemen erkek üye diye damga vuruyorsunuz ki. Başka hiç bi sorunu yok demek ki o da kendi sorununu yazmak için üye olup konuşmak istedi belki bizlerle. Tamam bazıları kabul çok belli ediyor erkek olduğunu ama ilk konusu olan herkese neden böyle bı damga vuruluyor anlamıyorum
Gercekten anlayan birisi cikti tesekkur ediyorum

Back
X