Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahha oyle bir terbiyesizlik yapmam bebegom merak etme 100de 100 has evli ve 1 cocuklu kadinim :)İlk konu ve cinsellik, üstelik bu saatte. Adeta ne kadar da libido artışından uyku tutmamış erkek bir üye![]()
İstekli kızlar parmak kaldırsın diyor adetaBaşlık diyoki kız düşürmeye geldim hu huu![]()
Nasıl ispatlayacak acaba ay neler geldi aklıma tövbe tövbeİstekli kızlar parmak kaldırsın diyor adetaBir de mesaj atmış bana kanıtlayabilirim diye. Tövbeler olsun
![]()
İstekli kızlar parmak kaldırsın diyor adetaBir de mesaj atmış bana kanıtlayabilirim diye. Tövbeler olsun
![]()
Nasıl ispatlayacak acaba ay neler geldi aklıma tövbe tövbe![]()
Bence bu haksızlık olur, sonuçta gerçekten cinsel konularda sıkıntısı olan bir sürü insan var.Cinselliğin tekrar pro üyelere açılmasını talep ediyorum.
Bence bu haksızlık olur, sonuçta gerçekten cinsel konularda sıkıntısı olan bir sürü insan var.
İkincisi trolleyecek üyeler zaten bdvde de açıyor cinsellik başlığını.
Yayınlarım vallahi konu sahibinin pipisi diye kendisi bilirBence özel mesajlarınızı bir süre dikkatli açın, şlapp diye pipi fotosu falan belirmesin ekranda evlerden ırak![]()
![]()
Pire yüzünden yorgan yakmak gibi geliyor bana. Birçok başlıkta insanlar gerçekten sorunlarını danışıp fikir aldılar, sırf arada birkaç erkek gelip kafa buluyor diye bu kadınların haklarının alınması bence haksızlık. Zaten cinsel konuları çok fazla kişiyle konuşamıyor insanlar, bir de burada kısıtlanmasınlar.Böyle oluncada erkek üyelere zemin hazırlanıyor burada.
Bdv de olsa zaten hemen şutlanıyor.
Ahahda çok korkuyorum şu an bana da nude gelecek diyeYayınlarım vallahi konu sahibinin pipisi diye kendisi bilir![]()
![]()
Pire yüzünden yorgan yakmak gibi geliyor bana. Birçok başlıkta insanlar gerçekten sorunlarını danışıp fikir aldılar, sırf arada birkaç erkek gelip kafa buluyor diye bu kadınların haklarının alınması bence haksızlık. Zaten cinsel konuları çok fazla kişiyle konuşamıyor insanlar, bir de burada kısıtlanmasınlar.
Zaten bu tip birilerinin eğlenmek için açtığı başlıklar belli oluyor, ciddi cevap yazan olmuyor.
Ahahda çok korkuyorum şu an bana da nude gelecek diye![]()
Hehe ole san manyaksiniz siz valla suan erkek ettiniz ya beni alkisliyorum sizi :)))Bence özel mesajlarınızı bir süre dikkatli açın, şlapp diye pipi fotosu falan belirmesin ekranda evlerden ırak![]()
![]()
Sadece guluyorum :)Pire yüzünden yorgan yakmak gibi geliyor bana. Birçok başlıkta insanlar gerçekten sorunlarını danışıp fikir aldılar, sırf arada birkaç erkek gelip kafa buluyor diye bu kadınların haklarının alınması bence haksızlık. Zaten cinsel konuları çok fazla kişiyle konuşamıyor insanlar, bir de burada kısıtlanmasınlar.
Zaten bu tip birilerinin eğlenmek için açtığı başlıklar belli oluyor, ciddi cevap yazan olmuyor.
Ahahda çok korkuyorum şu an bana da nude gelecek diye![]()
Gercekten anlayan birisi cikti tesekkur ediyorumBende bu durumu anlamıyorum bı insan cinsellikle ilgili sorunu olup o yüzden üye olmuş olamaz mı neden hemen erkek üye diye damga vuruyorsunuz ki. Başka hiç bi sorunu yok demek ki o da kendi sorununu yazmak için üye olup konuşmak istedi belki bizlerle. Tamam bazıları kabul çok belli ediyor erkek olduğunu ama ilk konusu olan herkese neden böyle bı damga vuruluyor anlamıyorum