merhaba ben aranıza yeni katıldım 10 yıllık evliyim 30 yasındayım daha önce 2007 yılında talihsiz bi

glifor kullanarak hamile kalan varmı

• ..

OY: 0 0,0%
  • ..

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0

dilek346000

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2015
1
0
39
merhaba ben aranıza yeni katıldım 10 yıllık evliyim 30 yasındayım daha önce 2007 yılında talihsiz bir hamilelik yasadım bebeğim 9 aylıkken öldü karnımda :KK43: 2 yıl düşünmedim ondan sonrada olmadı şimdi tüp bebek yada aşılama düşünüyorum medikal park a gittik ve bazı testler sonucunda bi tedavi uygulnacak glifor ve folikasit verdi herkes için hayırlısı olsun rabbim hepimizin yüzünü güldürsün :KK12:

merhaba ben aranıza yeni katıldım 10 yıllık evliyim 30 yasındayım daha önce 2007 yılında talihsiz bir hamilelik yasadım bebeğim 9 aylıkken öldü karnımda :KK43: 2 yıl düşünmedim ondan sonrada olmadı şimdi tüp bebek yada aşılama düşünüyorum medikal park a gittik ve bazı testler sonucunda bi tedavi uygulnacak glifor ve folikasit verdi herkes için hayırlısı olsun rabbim hepimizin yüzünü güldürsün :KK12:
mrb öncelkle geçmş olsn allahm öyle sınamış deemekki sizide soruna gelnce ben gliforla hamile kalmadm ama bura ck okudum kalanları bende 5 ay ilaç tedavisi gördm fkt olmadı doktorum en son tüp bebek dedi ve tedaviyi bırakmama ragmen gliforu sakın bırakma dedi sanırım çk etkisi var kullanmak lazm ama braz mide bulantısı başdönmesi yapıyo iştahın kesiliyo

Merhaba, öncelikle geçmiş olsun, Allah tekrar yaşamasını. . bende pko var ve Dr glifor verdi. Kullanmaya başladığım ilk ay hamile kaldım ancak kimyasal olarak sonuçlandı. Glifora devam ediyorum inşallah sağlıklı bir gebelik olacak yakında :KK49:

X