Merhaba ben bundan 4 yıl önce bir oğlumu kaybettim..

zerafetli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2014
1.121
422
123
41
Arkadaşlar çok şükür şimdi uzun aradan sonra tekrar hamileyim. 7 buçuk aylık şükür Rabbime ki sağlıklı bir oğlumuz olacak ins... ama ben hala diğer oğlumu unutamadim,çok sıkıntı çektik onunla,kalp hastasıydı ve hep hastanelerde günümüz geçti en son istanbula özel hastaneye götürdük.. ve malesef orada ameliyat olduktan sonra vefaat etti. Sorum şu vefaat eden çocuğumun kıyafetlerini şimdiki doğacak olan çocuğuma kullanıp kullanmamaya karar veremedim.Kullansam kullanırken devamlı diğer çocuğumu hatırlayıp uzulecem kullanmazsam esim illa kullanalım diyor ,ve hiç kullanmadiklarimiz da var diyor bu durumda olsanız sizler ne yapardınız arkadaşlar??

Başınız sağolsun. Aynı zamanda yeni gelecek bebek için gözünüz aydın diyeyim öncelikle.
Bence size acı verecekse kullanmayın. Yada hiç kullanılmamış olanlarını kullanın diğerlerini ihtiyaç sahiplerine verin.
Allah sabır versin.

Öncelikle başınız sağolsun çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin. Egerki kıyafetleri giydirdiginzde sizi üzecek sürekli size sıkıntı yaratacaksa bence giydirmeyin. Dogumdan sonra lohusa piskolojisine bürünüyoruz herşey moral bozuyo aglıyoruz zırlıyoruz dimi. Ben olsam ihtiyacı olan birine verirdim. Ama yinede siz bilirsiniz. Rabbim sağlıklı büyütmeyi basip etsin :anne:

Basin sag olsun cnm
Yeni bébégin hayırlı olsun allah uzun güzel omur versin :anne:
Bence onları ihtiyac sahibi insanlara ver yeni bebis yeni umut yeni cici elbise ler olsun oyle sende iyi hissedersin:anneadayı:

Allah sabir versin basiniz sagolsun yeni hamilelik icinde kutlarim sizi. Ben yerinizde olsam sanirim giydirmezdim gönlüm el vermezdi cok üzülürdüm. Tandigima da oldu öyle birsey cocugun bütün esyalarini dagitdi ya da satmisdi hatirlamiyorum

Öncelikle başınız sağolsun. Tahmin bile edemiyorum acınızı, Allah hiçbir anne babayı evladının acısıyla sınamasın...

Sorunuza gelince yeni gelecek çocuğa da yazık. Bence ucuz da olsa yeni kıyafetleri olsun, abisinin gölgesinde bir hayatı küçücük bebeğe reva görmeyin. Bunu hem maddi ihtiyaçlar hem de psikolojik etki olarak söylüyorum. Abisine olan özleminizi bebek üzerinden gidermeye çalışmayın nolur. Onu tek başına kimsenin uzantısı olmayan bir birey olarak sevip büyütün. Böyle bir psikoloji çocuğun kişiliğini çok etkiler ilerde

Back
X