Merhaba ben erkek arkadaşımla 3 kere korunmasız bir ilişkiye girdim

• Konu Sahibi Konu Sahibi gsha
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmazsan hormonlarını vs bozduğun için sonuçlarıyla sen uğraşmak zorunda kalırsın, gebe kalırsan bebekle doğumla gebelikle bakmakla büyütmekle sen uğraşmak zorunda kalırsın. İki saniyelil keyfi uğruna seni hiç düşünmeyen birinin ilk risk alarmında endeki basacağından eminim. Aldırmaya bile para vermez öyle söyleyeyim.

Senede 2 den fazla kullanılmaması gereken acil durum önlemini zevkinize göre kullanırsanız böyle hormonlarınızın içine edersiniz.
Korunmak için yöntemler var bildiğiniz üzere.
Ki o haplar belli bir kilonun üzerinde oldukça etkisiz.
Büyük ihtimalle gebe değilsinizdir. Testler 15 dkda anlamlı. Lütfen bir daha sağlığınızı bu şekilde riske atmayın.

Senede 2 den fazla kullanılmaması gereken acil durum önlemini zevkinize göre kullanırsanız böyle hormonlarınızın içine edersiniz.
Korunmak için yöntemler var bildiğiniz üzere.
Ki o haplar belli bir kilonun üzerinde oldukça etkisiz.
Büyük ihtimalle gebe değilsinizdir. Testler 15 dkda anlamlı. Lütfen bir daha sağlığınızı bu şekilde riske atmayın.
Çok teşekkür ederim sizin yorumunuz gibi bir yorum içimi rahatlatmadı ilk 15 dk tek çizgiydi sonrasın böyle karıştı benimde içime bir şüphe düşmüştü sayenizde rahatladım

Erkek arkadaşımla korunmasız ilişkiye girdim 3 kez biri ocak da ve hap kulandım reglim gecikmedi oldum ama geçtiğimiz ay 2 kere korunmasız ilikşye girdik ve adetim bittiği gün ve ben stres yaptjm hap aldık içtim bundan 3 5 gün sonrs tekrar ilişkiye girdik ve ben bu sefer hap kulanmıcsğım dedim 3 4 gün sonra stres olup bir daha hap kulandım ve şuan reglim tam 8 gün gecikti çok kötü oldum

Ya birde 1 değil 2 değil neden kendinize değer vermiyorsunuz tüm cereme sizde. Bari geri çekilseydi.
Geri çekildi zaten ben belki tam çekilememiştir diye içtim

Back
X