- 27 Temmuz 2025
- 25
- 1
- 1
- 25
- Konu Sahibi bahardursunn
-
Pozitif görünüyor bence kan verinHamileyemiyim sizce
Suan kan vermeye geldimPozitif görünüyor bence kan verin
Birdaha yaptım üstüne test bunda hiç birşey gorunmuyr önceki 2 tanede silik çıktı sonrakinde birşey yokPozitif görünüyor bence kan verin
İlk testten sonra sıvı falan aldıysanız ondan olabilir her testin hassasiyeti de farklı oluyorBirdaha yaptım üstüne test bunda hiç birşey gorunmuyr önceki 2 tanede silik çıktı sonrakinde birşey yok
İlk teste 2 dk sonra belli oldu çizgi bir sonki yapmadan önce kola içtimİlk testten sonra sıvı falan aldıysanız ondan olabilir her testin hassasiyeti de farklı oluyor
Malesef çıkmadı 0,6 betaPozitif görünüyor bence kan verin
Beyaz duruyor çizginin olan yeri bence test sorunluHamileyemiyim sizce
Testin markası neydi acabaMalesef çıkmadı 0,6 beta
Testin markası neydi acaba
Hatırlamıyorum attım 75 TL ye almistimTestin markası neydi acaba
Burda çok belli olmuyor ama baya belirgindi resimde bulanık çıkıyor ama testlere guvenerk hiç umutlanilmazBeyaz duruyor çizginin olan yeri bence test sorunlu
İnsallah bır daha kı aya canım üzme kendını hepımız bu yalancı mutluluğu yaşadık malesef .Hatırlamıyorum attım 75 TL ye almistim
Freey sanırım yalancı pozitif gösteriyorHatırlamıyorum attım 75 TL ye almistim
Teşekkür ederim artık birdaha bu test olaylarına girmiycem akisina birakicamİnsallah bır daha kı aya canım üzme kendını hepımız bu yalancı mutluluğu yaşadık malesef .
HoşgeldiinTeşekkür ederim artık birdaha bu test olaylarına girmiycem akisina birakicam
Hoşgeldiin
Ben bunu defalarca dedım de şu an test stoğum ıle dpo günü sayıyorum 2 gün sonra yapmaya başlıcam . Ben akıllanmamTeşekkür ederim artık birdaha bu test olaylarına girmiycem akisina birakicam
Ben şunu anladjm ne kadar takarsan o kadar olmuyor bebek beklenmedik anda geliyor hep umursayip takanlar hep hayal kırıklığı yaşıyorBen bunu defalarca dedım de şu an test stoğum ıle dpo günü sayıyorum 2 gün sonra yapmaya başlıcam . Ben akıllanmamumarım sız akıllanırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?