Merhaba ben test yapmıştım baya zor görülen bir çizgi çıkmıştı bugün bir daha yaptım 5 saniye sonra ikinci cizgi belirdi oda silik ama dahabelirgin

Benimde aynı oldu malesef dünkü yaptığım normal kaset teste gözle görülür görülmez hatta kuruyunca daha belirgin olan bir çizgi vardı sabah ilk idrarla yaptım yine hemen hayalet ciZgi olarak gördüm hemen sağlık ocağına gittim ki bugün gecikmenin 8. Günü ama beta 0.2 çıktı çok umitlenmistim oldu diye yarın sabah kadın doğuma gidicem neden böyle oldu diye ara ara afedersin peceteye gelen lekelenme var hafif karın ağrısı ama dinlenince geçiyor bel ağrısı oluyor vs normal adet belirtileri oldum diye gidiyorum ama yok bakalım ne dicek yarın

Ben bunu defalarca dedım de şu an test stoğum ıle dpo günü sayıyorum 2 gün sonra yapmaya başlıcam . Ben akıllanmam umarım sız akıllanırsınız
Ben şunu anladjm ne kadar takarsan o kadar olmuyor bebek beklenmedik anda geliyor hep umursayip takanlar hep hayal kırıklığı yaşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…