Merhaba Dahiliyeye gittim geçen gün Kansızlığım varmış ve çok düşükmüş kan ilacı demir ilacı vs. Yazdı İsmi fermmat kapsül şeklinde ben bunu içtiğimde mide bulantısı çok yaşadıgım için kestim. Dahiliye doktoruma tekrar randevu aldım fakat 13 gün var daha, ve ben bu randevuyu aldığımdan beri içmiyorum, zaten toplasam 3-4 defa içtim demir hapını 3 ay kullanmam gerektiğini çok düşük olduğunu söylemiştir doktorum. Randevuyu bekliyorum fakat son 4 gündür çarpıntı mı desem kalp atışım sanki hızlanıyor ve boğazımda hissediyorum 3-5 saniye kadar sürüyor ve geçiyor o an çok panik içine giriyorum bu nasıl bişey gibi elimi boğazıma koyup dinliyorum kendimi gerçekten boğazımda atışı hissediyorum dediğim gibi 3-5 saniyelik bişey internette baltım çarpıntı diyor. Kansızlık da bunu yaparmış sanırsam kalp kan pompalamakta zorlanır diyordu. Ben bu ilacı içtiğimde dediğim gibi mide bulantısı ve halsizlik çok yaşıyorum ama içmek de zorundayım randevu aldım ilacı değiştirmek amaçlı, 13 gün napıcam bilmiyorum ara sıra göğüs ağrısı da oluyor kansızlık yapar diyor internette okudum, çarpıntı göğüs agrısı olur diyor, sizce ne yapmalıyım düşünüyorum, , 13 gün randevu var bekliyorum kan ilacını değiştirmek için, Bir yandan bu çarpıntı göğüs agrısı yaşıyorum 4 gündür günde 1 defa uğruyor resmen. Anemi yapar diye okudum acaba içsemmi kan ilacımı yan etkileri ile savaşsammı, yoksa randevu mu beklesem