- Konu Sahibi poLyanna18
Ben 19 yaşındayım ve internetden tanıştığım biri ile 2 yıla yakın beraberim.İzmirde yaşıyor o. daha ilk cümlemde ona inanma güvenme gibi şeyler söyliyebilirsiniz haklısınız. ama ben onu kendime çok yakın buluyorum ve çok seviyorum. yakınımda olan erkek arkadaşlarım beni çok üzdüler yarı yolda bırakan çok oldu ama bu öyle değil.Oda beni çok seviyor biliyorum.Üniversite için İzmire gitmeyi çok istiyorum. 2009-2010 össde terchlerimde yazdım ancak işimi sağlama almak içinde istanbulda yazdım
kısmetim İstanbul çıktı ve İstediğim bir bölüm. ama gitmemi istemedi çok kıskanç oda kazandı ve gitmedi. Aileside beni biliyor fotoğraflarımı görmüşler. Seneye askere gidicek allah izin verirse ve geldiğinde ciddi bişiler olsun istioruz. ama ben hala anneme nasıl sevglim oldğunu söylicem bilmiorum
daha önceden sevgilim oldğunu biliyordu. şimdide biliyordur elimden telefon düşmüyor. Ama ciddi bir şekilde söylemek beni korkutuyor. kötü bi yanıt vermicek biliyorum. ama bir yandanda arada mesefa var. başkasıylada evlenmeyi asla istemiyorum.Şimdi tekrar üniversite sınavlarına hazırlanıp izmire gitmek istiyorum. Eğer olmazsada bu sene yapcak bişi yok. Üniversite okumak istiyorum. Sevgilimde anneme söylememi istior. ayllar önce annemin çantasında sevglimin numarasını bir kağıtda bulmuştum. sizce neden aldı ? Benim sorunum annemin verceği tepki. cesaretimi toplayamıyorum. annemle bu zamana kadar öle bir sevgilim hakkımda konuşmadım sevmiyorum bu konuları
yardım edin lütfen...

Son düzenleme: