- Emoji Skoru
- 3
- Puanlar
- 6
- Konu Sahibi papatyacayindan
-
Çok konuştum inanın, hakkımda herşeyi biliyor çok kurcaladı çünkü bütün hayatımı. Yine de ayrılmak istemiyorum çok şey yaşadık, paylaştık. İleride düzelebileceğini bilsem herşeye razıyım yaBu adam sana ait ne varsa biliyor dolayısıyla susmayacak ve hep devam edecek gibi gözüküyor durum.
Birbirinizi daha fazla yipratmadan bitirmeniz daha iyi olur gibi geldi bana .yok yapamam dersen otur güzelce konuş ve eski çevre ve aliskanliklarindan vazgectigini ve sana güvenmeyin gerektiğini söyle ..
Nacizane ilk söylediğim daha mantıklı .
Bu karakterde bir adam senin geçmişine sünger çekmez çok yipranirsin.Seviyorsun evet anlıyorum da işin zor.Çok konuştum inanın, hakkımda herşeyi biliyor çok kurcaladı çünkü bütün hayatımı. Yine de ayrılmak istemiyorum çok şey yaşadık, paylaştık. İleride düzelebileceğini bilsem herşeye razıyım ya
Çok konuştum inanın, hakkımda herşeyi biliyor çok kurcaladı çünkü bütün hayatımı. Yine de ayrılmak istemiyorum çok şey yaşadık, paylaştık. İleride düzelebileceğini bilsem herşeye razıyım ya
Gitsem gidemiyorum kalsam kalamıyorum.
Kendisi az önce arayıp küfürler edip her yerden engelledi, gerçekten tükendimBu hissi biliyorum. Kalmak savaşmak isityorsun. Ama sorun şu ki sen değil onun düzelmesi gerekiyor. Ve o bunu yapamayacak burdan öyle görünüyor. kocan değil bisey degil. Ve gerçekten seni mutlu edebilecek biriyle evlenme şansın var. Aklın varsa kendini kurtarırsın
O zaman hazır istenmediğini de duymuşken ondan ayrıl. Emin ol arkadaşlarına kıza sövüyorum hala gitmiyo yapıştı diyordur. Gururlu ol pes etme. Zaman acılarını sararKendisi az önce arayıp küfürler edip her yerden engelledi, gerçekten tükendim
Hazır boyle bır şey yasadınız... Aramayın sormayın.. Arasa da acımayın konuşmayın.. Tabı bırde şu var gecmişe dönük yasamamalısınız...isterseniz bır uzmandan destek alın derımKendisi az önce arayıp küfürler edip her yerden engelledi, gerçekten tükendim
Bir kadına küfreden erkekten her şeyi beklerim ve bir kadın küfrü kabul etmemelidir. Lütfen ilişkileri kendinize olan saygınızdan önce bitirin. Bu kadar mı değersizsinizKendisi az önce arayıp küfürler edip her yerden engelledi, gerçekten tükendim