Merhaba,bir şey sormak istiyorum biraz ayıp olcak ama sorcak kimsem yok anneme de soramam ki böyle bir şeyi

Aysegl34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2022
126
10
28
27
Çatlatma iğnesi vuruldum
Bu gün 8.gün vurulduğum günü saymazsak
Benim şeffaf uzayan akıntım bu gün başladı
Bu güne kadar ilişki oldu ama ilişki yaşarken kasıklarıma çok baskı oldu çok ağrıdı
Doktor sol tarafta yumurtam daha iyi geliştiğini söyledi özellikle de sol tarafım çok ağrıyor eğilirken ağrıyor
Evde idrar testi yaptım çok çok silik çıktı
Daha çok erken biliyorum ama insan dayanamıyor
Bu kaşık ağrılarım sebebi iğne etkisi mi gecen ki vurulduğunda hiç bu kadar agrimamisti şimdi azcık yurusem kasıklarım agriyo yatınca geciyo

Ignenin etkiside olabilir , yerlesmeyle alakali durumlarda olabilir. Ama yaptiginiz gebelik testi muhtemelen catlatma ignesi etkisi. Bi kac gun daha sabredin insaAllah hayirli sonuc alirsiniz

İğne sonrası on gün test pozitif çıkar. Üç kez ben de iğneyi oldum, ilişkide baskı hissi bende de oluyordu çatladığı için sanırım. Kasık ağrılarım da oluyordu, iğne etkisinden hep.

Yumurta büyümesi için falanda kullandınız mı ilaç femara vs. Yoksa kendi yumurtanıza mı çatlatma yaptınız sadece

Her iğne yaptığınızda aynı etkileri görmeniz imkansız en fazla belirti yaşamazsınız ama belirtilerin çoğu iğnenin etkisi içinde gebelik hormonu hcg olduğu için oluyor bunlar daha 8-9 gününüz var test yapmaya bence daha yapmayın test hayalkırıklığı oluyor yine de siz bilirsiniz ama bende 3 kez yaptım çatlatma bence kendinize meşgale bulun kafanızı dağıtın kitap okuyun , yürüyüş yapın , sosyalleşin el işi yapın ne bileyim artık takdiri ilahi gerisi nasip elinizden geleni yapıp bırakmak en doğrusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…