- 15 Ekim 2013
- 1.336
- 2.575
- 333
- 35
- Konu Sahibi Tarcinli12
-
Aldatma gibi bir durum faraziyelerle netleştirilmez hukukta. Delilleriniz ne gibi şeyler. Açık deliliniz olmalı aldatmadan dolayı nafaka veya tazminat talep etmeniz içinZaten bütün delilleri toplamisim o yeterli hakim bile anlar okadar enayi degildir
İlk konuştuğunuzda nafaka vereceğim falan diyordu şimdi ne değişmişte rüyanda görürsün diyor.Baya dengesiz galibaTalep ettim ancak rüyanda görürsün dedi bundan sonra cekismeli dava kaldi il kücük zaten türkiyede Avukata vercem vekaleetimi
Esim ayrilmak istedi benden neyse bunu okeyladim artik birsey hissetmiyorum ne arayip sordugu var nede merak ettigi.. 2 aydir bana güzellikle bosanalim diyor yani anlasmali bosanma ancak ben avukatimla konustum bütün deliller ne varsa topladim verdim avukata bayramdan sonra dava acilcak vekaleyetimi verdim avukata kendim ugrasmak istemedigim icin türkiyeye geldigimde 37 kiloydum suan 41 kiloyum 1 ayda okadar alabildim.. daha da alacagim insallah ama bu cekismeli dava tam olarak ne kadar sürüyor Mahkemeye mi bagli yoksa hakime mi bagli? Kaynanami takipten cikardim o hala beni takip ediyor avukatim dedi ki bayramdan sonra esinin ailesi kim ne varsa engellemeye bak bundan sonra muhatabi benim sen kafana hic Birseye takma üzülme yasinda gec söke söke hepsini alirim dedi yani bundan sonra ne yapacagim hakkinda bi fikrim yok bosluga düstüm.. yasim 26
Anlasmali bosanmalarda bir taraf genelde kazancli olurken diger taraf biran once bitsin diye her seyden feragat edebiliyor yalniz.Anlaşmalı boşanin. Bu süreçte bile ne kadar kendinizi yiprattiginiz verdiğiniz kilodan belli. Ben kendim açtım davayı, 12 gün sonra mahkemem oldu ve boşandım,sizde avukat varmış, çok çabuk halleder. Sonsuz bir rahatlık, biran önce kavuşmanız dileğiyle.
Sanırım Almanya’da yaşıyordunuz bu yüzden her iki ülkenin yasalarına hakim bir avukat tutun.Gördüğüm kadarıyla Türkiye’de boşanmanızın sayılması için eşinizin de gelip imza atması filan gerekiyor.Facebookta aile birleşimi sayfalarında bu tarz konuları çok paylaşıyorlar oralardan denk gelip okumuştum
[/çekişmeli bosanma 3 yıl sürüyor en az anlaşmalı avukata göre degişiyor
Çok büyük bir maddi kayıp olmayacaksa biran önce kurtulup önüne bakmanın rahatlığı paha biçilemez bence. Bu bakış açısı ile alâkalı, ben maddi zarara uğradım ama muhatap olmam gereken ,mide bulandıran unsuru ortadan kaldirdim, 1-2 yılda da maddi olarak topladım. Arada ev vs varsa onu bilemem.Anlasmali bosanmalarda bir taraf genelde kazancli olurken diger taraf biran once bitsin diye her seyden feragat edebiliyor yalniz.
Bence de 1 buçuk yıl az, toplamda 5 seneyi bile bulabilir.Bence az bile yazmışsın☺
Eger temyiz olmazsa 4 durusmada bitiyor. Her durusma arasi iki ay olsa 8 ay suruyor ama genelde 1 yili asiyor. Temyize verilirse surec uzuyor. Bosanma gerceklesmeden mal paylasimi yapilmadigi icin bosanma bittikten sonra da mal paylasimi davasi basliyor. Benim temyiz ile beraber bosanma 2 yil surdu. Mal paylasimi davasi basladi sonra.Bence de 1 buçuk yıl az, toplamda 5 seneyi bile bulabilir.
Ne gibi deliller aldatıldın mıZaten bütün delilleri toplamisim o yeterli hakim bile anlar okadar enayi degildir
Yok aldatilmadim simdiye kadar yaklayamadim telefon hep ortadaydi sifre falan bildigim icin baktimNe gibi deliller aldatıldın mı
Esim ayrilmak istedi benden neyse bunu okeyladim artik birsey hissetmiyorum ne arayip sordugu var nede merak ettigi.. 2 aydir bana güzellikle bosanalim diyor yani anlasmali bosanma ancak ben avukatimla konustum bütün deliller ne varsa topladim verdim avukata bayramdan sonra dava acilcak vekaleyetimi verdim avukata kendim ugrasmak istemedigim icin türkiyeye geldigimde 37 kiloydum suan 41 kiloyum 1 ayda okadar alabildim.. daha da alacagim insallah ama bu cekismeli dava tam olarak ne kadar sürüyor Mahkemeye mi bagli yoksa hakime mi bagli? Kaynanami takipten cikardim o hala beni takip ediyor avukatim dedi ki bayramdan sonra esinin ailesi kim ne varsa engellemeye bak bundan sonra muhatabi benim sen kafana hic Birseye takma üzülme yasinda gec söke söke hepsini alirim dedi yani bundan sonra ne yapacagim hakkinda bi fikrim yok bosluga düstüm.. yasim 26
Bence size tavsiyem anlaşmalı boşanın çekişmeli benim mahkeme açılmasıyla beraber 1.5 sene sürdü dava. Iyice avukatınıza sorun haklarınızı ona göre anlaşmalı boşanın en iyisi bu kısa sürüyor böyle. Boşluk eski günleri düşünme hep olur maalesef zamanla hatırlamazsınız bile unutursunuz aaa öyle bi ismi yüzü mü vardı dersiniz neler unutulmuyor kibende eş ve ailesiyle hiç muhatap olmadım engelledim geçtim en doğrusu bu dendi bana da ki kışkırtıcı mesaj da atmadılar değil. Hayırlısı olsun hakkınızda
Eger temyiz olmazsa 4 durusmada bitiyor. Her durusma arasi iki ay olsa 8 ay suruyor ama genelde 1 yili asiyor. Temyize verilirse surec uzuyor. Bosanma gerceklesmeden mal paylasimi yapilmadigi icin bosanma bittikten sonra da mal paylasimi davasi basliyor. Benim temyiz ile beraber bosanma 2 yil surdu. Mal paylasimi davasi basladi sonra.
Ankara. 2013 agustos ta dava acildi. Ekim 2015 te bitti.Sizin kısa sürmüş
Ya İstanbul değil , ya da baya yıl önce boşandınız sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?