Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepsi aynı yerde miMerhabalar ; ben ayın 12.05.2025 çatlatma iğnesi oldum 6 gün sonra beta baktırdım 12,8 çıktı düşüşe geçtiğini anlamıştım iğne etkisinin. Daha sonra 8. Gün verdim 4,5 e düştü bugün 11. Güne girerken 00 30 da verdim 8.4 çıktı sizceee gebemiyimmm
merhaba,hepsını aynı hastanede yaptırdımHepsi aynı yerde mi
Yükselmeye başlamış sanki 2 gün sonra tekrar ver bakalım nolacakmerhaba,hepsını aynı hastanede yaptırdım
İnşallah yani bu durumda gebelik başlangıcı gibi diyebilir miyiz :/Yükselmeye başlamış sanki 2 gün sonra tekrar ver bakalım nolacak
Bence yükselişe geçmiş canım inşallah artar evde idrar testiyle takip et koyulaşır zaten bende 16 mayısta oldum iğneyi evde idrar testiyle takip ediyorum iğne etkisini dün baya baya geçmiş gibiydi bugün tamamen negatife döner gibi bugün 8.günümMerhabalar ; ben ayın 12.05.2025 çatlatma iğnesi oldum 6 gün sonra beta baktırdım 12,8 çıktı düşüşe geçtiğini anlamıştım iğne etkisinin. Daha sonra 8. Gün verdim 4,5 e düştü bugün 11. Güne girerken 00 30 da verdim 8.4 çıktı sizceee gebemiyimmm
Canı. Çok merak ediyorum bir belirtin var mı bende hiç yokta yani bir iki defa kasık batması oldu o da 5.gün falandı o kadarMerhabalar ; ben ayın 12.05.2025 çatlatma iğnesi oldum 6 gün sonra beta baktırdım 12,8 çıktı düşüşe geçtiğini anlamıştım iğne etkisinin. Daha sonra 8. Gün verdim 4,5 e düştü bugün 11. Güne girerken 00 30 da verdim 8.4 çıktı sizceee gebemiyimmm
Anladım canım nebilim benimde bir belirtim olmayınca tutmadı mı dedim bugün 11.gün mü sizinBir belirtim yok canım valla sadece akıntı geliyor su gıbı çok nadır biraz kasıklarda ara ara hareketlılık oluyor o kadar
Anladım canım tekrar test yaptın mı evdeYok ben 11. Gün kan verdim bugün 12. Gündü bence belırtı arama yanı her zamankı gıbı olucak
Canım yanlış anladın dün yaptın işte koyulaşma var mı diye dedim kendim gibi düşündüm ben zaten yapıyorum test iğne etkisini takip ediyorum dün negatife yakındı bugün tamamen iğne etkisi gitmiştir diye düşünüyorum bugün ki testi daha yapmadım birazdan yaparım bugün 8.günüm benimKız yapmaya gerek yok dün zaten kan verdim ben 1 gün gectı streslıyım zaten bılmıyorum yorucu süreç cıdden sen niye test yapmadın bugün kacıncı gunun
Hepimiz heyecanla bekliyoruz bende öyle pazartesi kan vericem normalde yarın âdet günüm ama belirti yok göğüsler şişti hassas sadece inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz10.gun yap bence ıyıce tam bellı olmuş olur 11. Günde yukselıse geçer diye düşünüyorum
İnşallah canım ya umudum yok ama nebilim olsa bir belirti olurdu daha önce gebelik kayıplarım oldu onlarda hep belirtilerim olurdu Oyüzden modum da düşük10.gun yap bence ıyıce tam bellı olmuş olur 11. Günde yukselıse geçer diye düşünüyorum
Şuanda femara ve çatlatma iğnesi bu 3.deneyişim başka bir tedavi olmadım değerlerimiz herşeyimiz çok iyi de işte bakalımYüksek tutmak lazım morali hangı tedavıyı oldunuz siz
İnşallah çok çok iyi sonuçlar alıcaksın . Bende kan testini 11. Gün yaptırmıştım biliyorsun ilkkez bugün 12. Gün erken gebelik testi yaptım silik çıktıŞuanda femara ve çatlatma iğnesi bu 3.deneyişim başka bir tedavi olmadım değerlerimiz herşeyimiz çok iyi de işte bakalım