- 3 Ocak 2021
- 5.227
- 1.774
- 123
Evet bende ovitrelle ile gebe kaldım inşallah darısı size olsunİnşallah herkes pozitif görmeyi bekliyor hamilesiniz banada dua edermisiniz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bende ovitrelle ile gebe kaldım inşallah darısı size olsunİnşallah herkes pozitif görmeyi bekliyor hamilesiniz banada dua edermisiniz![]()
Bu sabahkı testimde bu sekilde ilk dakikalarda cektiğim bekledikce çizgi netleşiyorEvet bende ovitrelle ile gebe kaldım inşallah darısı size olsun![]()
Çizgi var canım eğer yarınsa koyulaşırsa var demektir yapmaya devam et inşallah vardır 13.gün de kan ver netleşirBu sabahkı testimde bu sekilde ilk dakikalarda cektiğim bekledikce çizgi netleşiyorumarım iğne etkisi değildir awox marka umarım beni yanıltmaz
Hayırlısı olsun inşallah düne göre biraz daha silik ama çizgi var iğneden mi anlamak için teste devam edicem inşallah güzel sonuclar alırımÇizgi var canım eğer yarınsa koyulaşırsa var demektir yapmaya devam et inşallah vardır 13.gün de kan ver netleşir
İnşallah canım sabah ilk idrarla awoxla dene benceHayırlısı olsun inşallah düne göre biraz daha silik ama çizgi var iğneden mi anlamak için teste devam edicem inşallah güzel sonuclar alırım![]()
En sagdaki test düne ait dger ikisini şimdi yaptımİnşallah canım sabah ilk idrarla awoxla dene bence
Canım güvenebilirsin hiç bir test için diyemem ama en güvenilir diyorlar neden kaset testle denemiyorsun ben aynı anda 5 farklı markayla yapmıştımEn sagdaki test düne ait dger ikisini şimdi yaptım
Bekledikce 10-15 dk içinde test tamamen netleşti dün ikindi test yaptıgımda yokdu çok bekledim ama çizgi bile cıkmadı awoxa güvenebilirmiyim
10.günden ber testler slik hiç negatife dönmedi kuruma cizgis desem oda değil 10-15 dk içindede çıkmaz diye düşündüm hemde pembe şekilde inşallah vardır 4 yıl olucak rabbim kimseye aratmasın hemen versin gönülden isteyenlere yarın sabah baika testle deneyp güvenirliğini ölçerim artıkCanım güvenebilirsin hiç bir test için diyemem ama en güvenilir diyorlar neden kaset testle denemiyorsun ben aynı anda 5 farklı markayla yapmıştımabartarak
yada en iyisi direkt kan ver derim
Canım awoxsun gazabına ugradım galiba test tertemizCanım güvenebilirsin hiç bir test için diyemem ama en güvenilir diyorlar neden kaset testle denemiyorsun ben aynı anda 5 farklı markayla yapmıştımabartarak
yada en iyisi direkt kan ver derim
Canım markadan markaya algılamaları farklı olabilir bence bekle bakalım bugün kaçıncı gün?Canım awoxsun gazabına ugradım galiba test tertemiz![]()
Çatlama iğnesini gece 23:00 vuruldum o gunu sayarsam 13. Saymazsam 12.günCanım markadan markaya algılamaları farklı olabilir bence bekle bakalım bugün kaçıncı gün?
Bende akşam 22 de vurulmuştum o günü saymadım ozaman 12.gündesin belki testin azizliği başka markalarla dene derim ben 12.gün çok silikle ögrenmiştimÇatlama iğnesini gece 23:00 vuruldum o gunu sayarsam 13. Saymazsam 12.gün
Bayramda olunca nöbetci eczanede hangisi varsa onu aldım armed kaset vardı gözüm görmesin o testi almadım freely olunca onu aldım bakalım çarsamba günü dr randevum var ozamana ladar herşey cıkar ortaya diye düşündüm amaBende akşam 22 de vurulmuştum o günü saymadım ozaman 12.gündesin belki testin azizliği başka markalarla dene derim ben 12.gün çok silikle ögrenmiştim
Birde birşey sormak istiyorum çok çok özür dilerim idrarım bir haftadır hep rengi koyu ve cok kötü kokuyo progestan koku yaparmıBende akşam 22 de vurulmuştum o günü saymadım ozaman 12.gündesin belki testin azizliği başka markalarla dene derim ben 12.gün çok silikle ögrenmiştim
Doktor anlayamaz ki test ister yani muayene ile görünmez ve zaten alttan muayene de izin verme ne olur ne olmazBayramda olunca nöbetci eczanede hangisi varsa onu aldım armed kaset vardı gözüm görmesin o testi almadım freely olunca onu aldım bakalım çarsamba günü dr randevum var ozamana ladar herşey cıkar ortaya diye düşündüm ama
Yok alttan muayene değilde kan testi isteyecegim inşallahDoktor anlayamaz ki test ister yani muayene ile görünmez ve zaten alttan muayene de izin verme ne olur ne olmaz
İdrarın koyu olması suyu az içmenizdendir muhtemelen koku derken idrar korkusundan farklı demek istediniz sanırım progestan koku yapar mı bilmiyorum bende kullanıyorum ama böyle bir şey fark etmedimBirde birşey sormak istiyorum çok çok özür dilerim idrarım bir haftadır hep rengi koyu ve cok kötü kokuyo progestan koku yaparmı
Merhaba sonucunuz ne olduYok alttan muayene değilde kan testi isteyecegim inşallah
13.gün testim negatif yarın dr kontrolum var olmadı galiaba yineMerhaba sonucunuz ne oldu