Merhaba çatlatma iğnesi 11. Gün beta hcg

Bu sabahkı testimde bu sekilde ilk dakikalarda cektiğim bekledikce çizgi netleşiyor 😭 umarım iğne etkisi değildir awox marka umarım beni yanıltmaz

Evet bende ovitrelle ile gebe kaldım inşallah darısı size olsun 🌸
Bu sabahkı testimde bu sekilde ilk dakikalarda cektiğim bekledikce çizgi netleşiyor 😭 umarım iğne etkisi değildir awox marka umarım beni yanıltmaz

Eklentiler

• F27A8C74-28FC-4A5C-A859-A7F38608490C.webp
    F27A8C74-28FC-4A5C-A859-A7F38608490C.webp
    29 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_6522.webp
    IMG_6522.webp
    52,5 KB · Görüntüleme: 38
Çizgi var canım eğer yarınsa koyulaşırsa var demektir yapmaya devam et inşallah vardır 13.gün de kan ver netleşir

İnşallah canım sabah ilk idrarla awoxla dene bence
En sagdaki test düne ait dger ikisini şimdi yaptım
Bekledikce 10-15 dk içinde test tamamen netleşti dün ikindi test yaptıgımda yokdu çok bekledim ama çizgi bile cıkmadı awoxa güvenebilirmiyim

Eklentiler

• IMG_6533.webp
    IMG_6533.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_6532.webp
    IMG_6532.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_6522.webp
    IMG_6522.webp
    52,5 KB · Görüntüleme: 27
En sagdaki test düne ait dger ikisini şimdi yaptım
Bekledikce 10-15 dk içinde test tamamen netleşti dün ikindi test yaptıgımda yokdu çok bekledim ama çizgi bile cıkmadı awoxa güvenebilirmiyim
Canım güvenebilirsin hiç bir test için diyemem ama en güvenilir diyorlar neden kaset testle denemiyorsun ben aynı anda 5 farklı markayla yapmıştım 😂😂abartarak 😂 yada en iyisi direkt kan ver derim

Canım güvenebilirsin hiç bir test için diyemem ama en güvenilir diyorlar neden kaset testle denemiyorsun ben aynı anda 5 farklı markayla yapmıştım 😂😂abartarak 😂 yada en iyisi direkt kan ver derim
10.günden ber testler slik hiç negatife dönmedi kuruma cizgis desem oda değil 10-15 dk içindede çıkmaz diye düşündüm hemde pembe şekilde inşallah vardır 4 yıl olucak rabbim kimseye aratmasın hemen versin gönülden isteyenlere yarın sabah baika testle deneyp güvenirliğini ölçerim artık 🫠

Canım awoxsun gazabına ugradım galiba test tertemiz 🥹

Eklentiler

• IMG_6557.webp
    IMG_6557.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 23
Bende akşam 22 de vurulmuştum o günü saymadım ozaman 12.gündesin belki testin azizliği başka markalarla dene derim ben 12.gün çok silikle ögrenmiştim
Bayramda olunca nöbetci eczanede hangisi varsa onu aldım armed kaset vardı gözüm görmesin o testi almadım freely olunca onu aldım bakalım çarsamba günü dr randevum var ozamana ladar herşey cıkar ortaya diye düşündüm ama

Bende akşam 22 de vurulmuştum o günü saymadım ozaman 12.gündesin belki testin azizliği başka markalarla dene derim ben 12.gün çok silikle ögrenmiştim
Birde birşey sormak istiyorum çok çok özür dilerim idrarım bir haftadır hep rengi koyu ve cok kötü kokuyo progestan koku yaparmı

Bayramda olunca nöbetci eczanede hangisi varsa onu aldım armed kaset vardı gözüm görmesin o testi almadım freely olunca onu aldım bakalım çarsamba günü dr randevum var ozamana ladar herşey cıkar ortaya diye düşündüm ama
Doktor anlayamaz ki test ister yani muayene ile görünmez ve zaten alttan muayene de izin verme ne olur ne olmaz

Birde birşey sormak istiyorum çok çok özür dilerim idrarım bir haftadır hep rengi koyu ve cok kötü kokuyo progestan koku yaparmı
İdrarın koyu olması suyu az içmenizdendir muhtemelen koku derken idrar korkusundan farklı demek istediniz sanırım progestan koku yapar mı bilmiyorum bende kullanıyorum ama böyle bir şey fark etmedim

Back
X