Merhaba çatlatma iğnesi 11. Gün beta hcg

Hepimiz heyecanla bekliyoruz bende öyle pazartesi kan vericem normalde yarın âdet günüm ama belirti yok göğüsler şişti hassas sadece inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz
Bu arada yarın adet gününüzse erken gebelikte test yapsanız zaten çıkar bi sonuç alamazsanız kan verin bence

İnşallah çok çok iyi sonuçlar alıcaksın . Bende kan testini 11. Gün yaptırmıştım biliyorsun ilkkez bugün 12. Gün erken gebelik testi yaptım silik çıktı
Maşallah canım bu değerin yükseldiğini gösterir ❤️ darısı bana olsun Banada dua edersen sevinirim ☺️peki gün gün ne belirtilerin oldu yada oluyor

Maşallah canım bu değerin yükseldiğini gösterir ❤️ darısı bana olsun Banada dua edersen sevinirim ☺️peki gün gün ne belirtilerin oldu yada oluyor
İnşallah aşkım ikimizde hamişizdir inşallah valla hiç bir belirti yok sadece kasıklarımd ara da sızlama var ama ben adetten öncede böyle oluyor

Bu arada yarın adet gününüzse erken gebelikte test yapsanız zaten çıkar bi sonuç alamazsanız kan verin bence
Çatlatma iğnesi oldum zaten bugünde kan verebilirdim ama nedense bu sefer ağırdan alıyorum hafta başı inşallah gidicem teste erken gebelik testine gelince hiç tercih etmedim genelde kaset test alıyorum bence yani benim fikrim kaset test daha iyi sonuç veriyor diye düşünüyorum tabi sizin fikrinize de saygım sonsuz

Back
X