Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya keşke öyle olsa
Size iki doğum yapmış biri olarak yazıyorum.birinci kızımda çok tecrübesizdim son aylarda öyle pek yurumedim hep yattım oturdum yedim yani açılmam çok yavaş oluyordu hatta 10 gün geç doğurdum normal yaptım hep bağırdım haliyle çok az yırtılma oldu amaaaaaaa ikinci kızımda tecrübe edinmiş biri olarak normal doğum yaptım son ayda hergun bir saat 2 saat yürüdüm hurma pekmezli süt falan yedim içtim doğum esnasında burundan nefes aldım ağızdan verdim gece 2 de gittim öğleden sonra doğum olucak denildi baktılar Alttan ya işte sabah doğum olucak denildi sonra tekrar bakıldı hadi yatağa doğum denildi yani 3 saatte doğurdum.kesinliklr son aylarda yürüyün bol bol su için hurma yiyin çok iyi gelicek ve doğum sırasında burundan al ağızdan ver nefesi çok güzel bir duygu normal doğum.yanimda o dönem sezeryanli biri vardı çok zorlandı çok üzülmüştüm onaMerhaba daha 4 aylık evliyim cinselliğe önem veren biriyim ve hamileyim ilerde normal doğum mu daha mantıklı yoksa Sezeryan mi vajinada genişleme olsun istemiyorum ben ya ondan korkuyorum çünkü daha yeni evliyim cinsellik erkekler için önemli benim içinde öyle...
Daha hamilelik ve doğum nasip olmadı ama izlenimlerime göre hamilelikte spor yapmak yürüyüş yapmak çok faydalı hem doğumu kolaylaştırıypr ve toparlanmayı. Arkadaşımın doğumu çok kolay olmuştu normaldeMerhaba daha 4 aylık evliyim cinselliğe önem veren biriyim ve hamileyim ilerde normal doğum mu daha mantıklı yoksa Sezeryan mi vajinada genişleme olsun istemiyorum ben ya ondan korkuyorum çünkü daha yeni evliyim cinsellik erkekler için önemli benim içinde öyle...
Ben mecburi epidural sezeryan oldum, bence normal doğum abarttıkları kadar hiç de efsaneleşmiş bişey değil. Artıları bakımından.
Benim çatım dardı 3-4 cm açıklıkta geberiyodum buna rağmen annem ısrar etti doktor çatın dar normal doğum riskli demesine rağmen
Kordon dolanmış demişti inanmadılar normal olmasın diye hep diyolar dediler, gerçekten de dolanmıştı.
Neyse halk arasında epidurale prenses doğum diyorlar . Gerçekten de prensesler gibi doğurdumsıfır sancı, uyanıkken de gördüm ilk anda oğluşumu.
Vajinam da hala ilk günkü gibi
Benimle aynı gün doğuran dayımın eşi normal doğurmuştu. Kan revan içinde kalmış çok acı çekmişti. İlk 1 ay sancıları sürmüş otururken bile zorlanmış falan. Bence marifet değil.
Benim ağrım ise 2 gün sürdün normal mi yani Sezeryan mi doğurdunuz
Vajina da genişleme yokmu yani kocanız şikayetci değil mi bu durumdanYorumlari okuyunca kucuk bir şok gecirdim
2 normal dogum yaptim 3.ye hamileyim buda normal Allah izin verirse hic sikayetci degilim![]()
Vajina genişlemesi benim için sıkıntı zaten çentikli hemen büyüyen bir yapısı varCinselliğe önem verdiğiniz için normal doğum ihtimalinden vaz mı geçeceksiniz yani?
Keşke cinselliğe önem verdiğiniz için evlenir evlenmez hamile kalmasaydınız.
Vajina genişlemesi benim için sıkıntı zaten çentikli hemen büyüyen bir yapısı var
Çentikli nasıl oluyor?Vajina genişlemesi benim için sıkıntı zaten çentikli hemen büyüyen bir yapısı var
Sikayetci olacak kadar degilVajina da genişleme yokmu yani kocanız şikayetci değil mi bu durumdan
Bazı konuları okuyunca diyrm bu benim aklımın ucundan geçmezdi diye ,Cinselliğe önem verdiğiniz için normal doğum ihtimalinden vaz mı geçeceksiniz yani?
Keşke cinselliğe önem verdiğiniz için evlenir evlenmez hamile kalmasaydınız.
Vajina da genişleme yokmu yani kocanız şikayetci değil mi bu durumdan