Merhaba arkadaşlar bende birine fikir olması acisindan biraz durumdan bahsetmek istedim eşim varikosel ameliyatı olmuştu 2020 yılında ben 3 ay sonra hamile kaldım ama ne yazikki 22 haftalık erken doğum yaptım bebeğimi kaybettim sonra o üzüntüyle direkt tüp bebeğe basladim yaklaşık 4 ay sonra evet çok etkendi ama nasıl olsa bikere normal yolla oldu süreç uzamasın gidenin yeri dolsun acım biraz dinsin dedik ve Emsey hastanesi Nesrin Baştuğ hana başladık kendisini önceden de tanırım. Onu diğer doktorlardan ayıran tek şey dinlemesi sizi motive etmesi profesör doktora onlarca para verip soru sormaya korkar olmuştum en fazla yanında 5 dk durabiliyordum ama Nesrin hanim öyle değil iyi biri işinde iyi biri diye düşünüyorum. Kasım 2021de tüp bebek maceram başladı hatta o süreç beni hayata bağladı. Hızlıca ilaçlara başladık hızlıca opu ve 16 Kasım'da taze transfer oldu 1. Kalite 5. Gün emriyosu 2 adet emriyo. Sonuç negatif bu bence biraz şans işi biraz da nasip işi benim diğer arkadaşlardan farkım çok stresliyim çok üzgündüm vücudum yeni bı hamileliğe hazır değildi. Nasip olmadı kısacası. Çabuk atlattım çünkü kötüye hazırdım. Nesrin hanim ve ekibi işinde iyiler herşey olması gibi ilereliyor bilmiyorum başka merkez başka doktor olsa olurmuydu yaşamadan bilemicez. Şuan orda 3 adet dondurulmuş embriyom var demicem onlarida tabi bı ara taşımayı düşündüm ama nerde basladiysam orda bitircem eğer orda yine olmazsa başka merkez ve sifirdan başlamak olcak bu arada bizde herhangi bir problem yok şimdilik doğal yollarla denicez birazda bitkisel tedavisi uygulucaz diğer sefere hem vücut hem kafa olarak rahat gidersem belki mucize gerçekleşir. Birde fiyat konusu 9500 hastaneye verdik 5650 TL ilaçlara verdik. 2022 yılında fiyat değişir tabi. Emsey piyasaya göre 1bin TL aşağıda sadece düşünenler 20 bini gözden çıkarması lazım. Benim şimdiki sürecimde ilkbahar gibi olmazsa eğer doğal yolla bı histeraskopi operasyonu geçirmemiz lazım sonra tekrardan donmuslarla yola devam. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Hayat mucizelerle dolu bazen bunu insanın kendisine anlatması çok zor ama Allah ol derse olcaktir. Biz elimizden geleni yapalım gerisi takdiri ilahi. Sorusu olana yardımcı olabilirim .
Merhaba, ben de şidi Nesrin hocayı araştırıyorum. Sizin yazınızı okumam da iyi oldu. Evet dr önemli aama labraturarda çok öenmli. Peki toplamda ne kadara mal olmuştu size tüp bebek. Ben ilk kez deneyeceğim.
Umarım sonradan gebe kalmışssınızdır. Yorumu yazalı epey olmuş.
Merhaba bence siz bi Nesrin hanıma muayene olun sonra karar verin bende tüp bebek yapicam diye gittim ama şimdi kendiliginden hamile kaldım Nesrin hanım tedavinizi yapar zaten siz sadece en yakın zamana randevu alın iyi günler