Vajinusmus hastasıyım dilator setlerini rahat bir şekilde yapıyorum artık ama eşli denemede ucu giriyor ilerliyor bir yerde gitmiyor aşırı canım yanıyor bunu nasıl aşıcam spekulumu bile rahat bir şekilde içime soktu doktor neden eşimle deneme de yapamiyorm simdi araya regl girdi ama ben çok üzülüyorum panikliyorum yardım eder misiniz
Vajina girişinin etrafındaki çok güçlü kaslara, aşk kasları, vajina kasları, pubococcygeal kaslar, pelvik taban kasları ya da PC kaslar denir. İlk defa Dr. Arnold Kegel ve takipçileri tarafından tanımlanan bu kaslar üreme sistemi ve üriner sistem için kilit rol üstlenmişlerdir, idrar tutmaya, dışkılamaya, cinsel birleşmeye, orgazma, bağırsak hareketlerine ve doğum sırasında bebeğin çıkmasına yardımcı olurlar. Bu kaslar üriner açıklığı, vajinayı ve anüsü bir çember gibi çevrelerler ve iskelet sistemine tutunarak, pelvic organları destekleyip tutarlar. Yani PC...
Vajinusmus hastasıyım dilator setlerini rahat bir şekilde yapıyorum artık ama eşli denemede ucu giriyor ilerliyor bir yerde gitmiyor aşırı canım yanıyor bunu nasıl aşıcam spekulumu bile rahat bir şekilde içime soktu doktor neden eşimle deneme de yapamiyorm simdi araya regl girdi ama ben çok üzülüyorum panikliyorum yardım eder misiniz