• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba Google ifşamız var mı yok mu diye nasıl bakabiliriz?

Minnoskedim

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Mart 2020
266
87
18
2018 yılıydı o zamanlar periscope de yayın açmak modaydı bende yayın açmayı severdim ama absurd değildi neyse diyorm ki acaba yayınımi ifşa edenler oldu mu diyorum sürekli kafamı bu kurcalıyor, içim rahat fakat düşünce olarak kaldı böyle bir şey olup olmadığını nasıl anlayabilirim ?

Absürd olmayan bir şeyi kim neden ifşalasın? Ki o ifşa olmaz ayrıca
Ayrıca isteyerek açmışsanız da ifşa olmaz bence sonuçta halka açık değil mi yayınlar?

halka açıksa ifşa olmuyor onu diyeyim
İfşalanacak ne vardı ki?

2018 yılıydı o zamanlar periscope de yayın açmak modaydı bende yayın açmayı severdim ama absurd değildi neyse diyorm ki acaba yayınımi ifşa edenler oldu mu diyorum sürekli kafamı bu kurcalıyor, içim rahat fakat düşünce olarak kaldı böyle bir şey olup olmadığını nasıl anlayabilirim ?
Periscope nasıl bir platform bilmiyorum ama utanacağınız bir şey yapmadıysanız sorun olmamalı diye düşünüyorum.

İfşa diyebilmeniz için müstehcen görüntülerinizin olması lazım.

Normal bir şekilde açtığınız yayınları kim neden paylaşay
Ay yokkk asla olmadı öyle birşey çok şükür fakat yinede normal yayınları da yapanlar oluyor sanırım takinti oldu

Yayini özel bir kitleye, arkadaslariniza filan mi aciyordunuz?
Eger özel sectiginiz kişilere yayin acmiyorduysaniz ortada gizli bir şey yoktur. Herşeye de ifşa demeyin.
Ya söyle ben biraz evhamlı birisiyim hani asla öyle kötü yayijlarim yoktu Ama o dönemler de sanırım yayınları ifşalayanlar olmuş bende de şu takıntı oldu diyorm ki ilerde önüme cikarsa ne yaparım ailem bilmiyordu çünkü

Anormal bir yayın değilse ,neden tedirgin oldunuz
Ailemden habersiz açardım 😶 gençlik yılları işte diyorum birden çıkarsa karşıma aileme nasıl anlatırım saçma salak yayında öyle müstehcen filan olmadi

Çıplaklık içeren bir yayın değil ise böyle birşey söz konusu dahi olamaz. Ona bakılırsa kendi ad soyadınızı Google'a yazarsanız herşeyinizi bulursunuz zaten. İnternette herşeyimiz var artık, onlara ifşa denmez. İfşa çıplaklık, yetişkinlere yönelik içeriklerin internette yayılmasıdır.

Çıplaklık içeren bir yayın değil ise böyle birşey söz konusu dahi olamaz. Ona bakılırsa kendi ad soyadınızı Google'a yazarsanız herşeyinizi bulursunuz zaten. İnternette herşeyimiz var artık, onlara ifşa denmez. İfşa çıplaklık, yetişkinlere yönelik içeriklerin internette yayılmasıdır.
Aa yoktu çok şükür ama bazen Google de bakıyorum normal olan konuşma geçen yayinlarda resimlerde görülüyor

Aa yoktu çok şükür ama bazen Google de bakıyorum normal olan konuşma geçen yayinlarda resimlerde görülüyor

Periscope'a üye olurken kendi ad soyadınızla mı üye oldunuz yoksa buradaki gibi nickname var mıydı? Zaten sizi aratacak olan insanlar kullandığınız takma adı bilmeyecekleri için görüntünüze rastlayamazlar.

Derdim yok derdim yok, dur 2018 de actigim yayin ifsalanmis midir diye dusuniyim dert olsun 😂😂. Bence takilmayin, insan zihni kendi kendini yipratmayi sever. Olmamistir oyle bisey… olmussa da ifsaniz cikinca 1 gun dertlenir sonra sildirirsiniz. O gune kadar rahat olun bence 😅

İfşa insanların gördüğünde çok şaşıracağı, genelde yüz kızartıcı olan şeylere denir yani birinin sizi ifşalaması için sizin öyle şeyler yapmanız gerekir. Sizin normal yayınınızı kim ne yapsın rahat olun

Yani 13 yıl geçmiş, internette zaten bolca g.t meme videosu var izlemek isteyenler daha yeni videolara takılır diye düşünüyorum. (JLo falan olmadığınız sürece) :bicak:

Back
X