merhaba hanım arkadaşlar.Bir buçuk yıldır evliiym.Eşimle her yeni evli gibi baya soru

mimcucu

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2013
51
5
16
Eskişehir
merhaba hanım arkadaşlar.Bir buçuk yıldır evliiym.Eşimle her yeni evli gibi baya sorunlar yaşadık.Konular genelde kıskançlık,aile,karşındakini oldugu gibi kabulleneme-degiştirmeye çalısma üzerine oldu.Eşim mesleki bir sınava hazırlanıyordu.Onun da stresiyle yaşandıgını düşünmek istedim.SInavı gecti çok şükür.Tam evliliklerde tehlikeli denilen şu ilk yılı atlattık diyorum yine bişey cıkıyor tartışacak .Askere gitti kısa dönem.Hep empati yapmaya çalışıyorum.Yalnızdır,zordadır içini rahat ettirmek adına elimden geleni yapıyorum.Yine de bazı insanlara yaranılmıyor sanırım.Şimdi tartıştıgımız konuyu söyleyeceğim siz aydınlatın beni.Ben anormal miyim?
Malum bir kitap var çok güncel herkes okudu,okuyor etrafımda.Grinin elli tonu adı hatta üçleme sanırım bu kitap.Daha önce içeriğinin erotik hatta daha ötesi oldugunu duymuştuk.Eşime de bahsetmiştim.İçeriğini herkes biliyor ben utanırım o kitap elimde gezmeye demiştim bende.Çok yakın bikaç arkadaşım kitabı okumuş sende oku filan dediler.Hanım ve yakın arkadaşlarım.Bende çok merak ettim açıkçası.Arkadaştan ödünç aldım evde duruyor.Eşim de hergün arıyor.Naptın bugun dedi.Bende arkadaştan şu kitabı aldım sonunda çok merak ettim okuyacagım dedim.BU bana saymaya başladı.Onu hayal kırıklıgına ugratmışım bunu nasıl yaparmışım.Yok o oralarda nöbet tutarken ben bunları mı hayal ediyormuşum.Baya baya bana saymış sitemle karışık ağır konuşuyor.Daha başlamadım başlamayacagım da dedim,ama bu kadar abartma bunda bişey yok dedim.O farklı şeylerle kıyaslıyor bu durumu.Yanlış ve erkekler yapınca bizim kızdıgımız şeylerle.Çok sinirlendim.Sonra beni arama sana çok sinirliyimdedi.Bende aramıyorum O da aramadı.Konuşmuyoruz bir gündür.Uzatacak biliyorum.Siz olsanız nasıl davranırsınız.Alttan almaktan çok sıkıldım bunu da göz önünde bulundurun lütfen.TEŞEKKÜRLER

cnm renkler ve zevkler tartışılmaz. istediğini okur istediğini dinlersin. buna da karıştırma. ayrıca hep alttan alma. çünkü alışır eşin. sende sonunda bir patlarsın pir patlarsın. bende bir dönem eşimin ailevi problemlerinden dolayı alttan alıyordum. çocuklara yok ses yapmayın yok babanızı üzmeyin. vs. bir baktım eşim kendini aştı

sessiz sakin adam sofra devirir. üstüme yürür . neler neler. baktım olmucak. normale döndüm. iyimser ve alttan alma şeklinde davranmadım. oda düzeldi. şimdi o alttan alıyor arama bakalım . arayacak sonunda. sen suçlu değilsin ki neden alttan alasın. arar ve konu açılırsa da dersin herkes özgür istediğin,i okur dinler

yada arayıp normal konuş. napıyon nasılsın derse napıyım bende kitap okuyorum dersin geri adım atma sakın

bir kere başladığım için bitirmek zorunda kaldığım o kitap hakkında şunu söylemeliyim. dünyanın en saçma, en gereksiz, en boş kitabı. gereksiz bir insanın gereksiz erotik hayallerini içeriyor. zamanını ona harcayacağına çok daha faydalı kitaplar okuyabilirsin. dünya listelerinin başında olması da hangi ülkede yaşarsa yaşasın insanların eğilimlerinin, tarzlarının, ruh dünyalarının ne kadar dengesizleştiğini gösteriyor.. eşinin tepkisini de anormal bulmadım. sen nasıl eşinin erotik romanlar okumasını istemiyorsan o da senin okumanı istemiyor..

kitabın 3 serisini okudum çokta beğendim bir çırpıda okudum diyebilirim. eşimde bu kitabın konusunu biliyo hatta geyikler bile döndü aramızda bu konuyla ilgili. eşin askerde olduğu için bayağı kafaya takmış anlaşılan e kıskançlıkta olunca ters tepmiş olay. bence arama bakalım bugünde yarında aramazsa sen ararsın sonuçta asker yani. özür dileme ama derdini uygun bir dille anlt derim ben

heralde alıştırmışım ben okuyacagım kitaba bile karışma hakkını kendinde buluyor..Hep hassas davranılması gereken O'dur.Ya hasta,ya sınavı olur,ya asker olur ya üzüntülü olur.Hep benım alttan almamı bekler.Bende bırbuçuk yıldır usandım

Bence eşin başka birşeye kızmış tamamen sana yüklenmiş cnm geçicidir elbet sakinleşir. Mesleki eğitim sınavı vs diyorsun okumuş adam bu kadarcık şeyleri sorun edecek hali yoktur. Bir yılmıymış alışma süreci cnm bizim 2 3 sene sürdü o alışma süreci artık 7 yıllık evliyizde geriye bakıp ne kadar saçma şeyler için birbirmizi kırmışız diyoruz.

Erkekler bayanlardan daha uzun zamanda olgunlaşıyor bana göre alışma sürecinde de öyledir sen alışırsın o alışamaz. Atlatırsınız inşallah zamanla ..

kitap güzel olsun olmasın. beğen beğenme. istersen yarıda bırak. ama o okudunu sansın. geri çark etme. alttan alma. senin okuyacağın kitaba da karışmasın bir zahmet. kavga etme ama . çizgini belirt. mesela ben Ahmet kaya. sebahat akkiraz edip akbayram. selda abğcan vs dinlemekten hoşlanırım . eşim sevmez. onları dinleme dedi. renkler ve zevkler tartışılmaz dedim. kestirip attım

Daha önce arkasından söylendiğiniz birşeyi bugün yapıyorsanız o adam da söylenmekte haklı. Yapacak bişi yok.

Asker olmasaydı tepkim cok daha sert olacaktı.Ama elim kolum baglanıyor.Kendimi de suclu göremiyorum acıkcası o yuzden aramayacagım.

Daha önce arkasından söylendiğiniz birşeyi bugün yapıyorsanız o adam da söylenmekte haklı. Yapacak bişi yok.

Dikkatli okursan eğer kitabı asla okumam boyle kitap okunur mu dememişim sadece bu kitabı okurken görülmek istemem anlamında utanırım elimde taşımaktan yazmışım.Zaten gidip kitapçıdan almadım.Komşumdan aldım ve kitap evde duruyordu.İşyerine Uğur koşar 'ALLAH' de ötesini bırak adlı kitabı getiriyodum.hatta aralarda küçül alıntılr yapıp eşime gönderiyodum.Yani işte insanların içindeyken ne okudugumu biliyor.(not:boş vaktim oluyor çalışırken,arada okumaya fırsat buluyorum)

Aynı kitabı ben de okudum ama sizin kadar iğrenc bir yaratıkmış gibi bahsedeni ilk defa görüyorum, iş yerine dini kitap getirip evde cinsel icerikli kitap okumak da garip.

Dediğim gibi ben gayet dikkatli okudum, askerdeki adamın kafasında zaten kırk tane delik var bir tane de siz sokmuşsunuz. Olayın özeti bu

Bence eşin kıskanmış:)
Kitap erotik sonuçta eşinde askerde uzakta senin kitaptan etkileneceğini ya da bunu okumaktan başka türlü zevk aldığını düşünmüş:)
Biz kadınlar eşimizin po... izlememesini istiyoruz ya eşinde öyle düşünmüş bu kitabı:)
Bence eşin aradığında öyle fanteziler kurmadığını eşini çok özlediğini okuduğu şeyin sizi etkilemesinin imkanı olmadığını abarttığını söyleyin tatlı dille:)

ya sen kafandan kurup kurup yazıosun.ben okumadıgım kıtaba nıye igrenç bı yaratıkmış gibi bahsedeyim.evet gayet benım ıcın dogal bısey cınsel içerikli bişey okudugumu kımse bılmesin isterim.tekrar edıyorum cok da normal buluyorum bu davranısımı.dinsel içerikli dediğin kitapta da cekınecegım yanımda taşımaktan çekınecegım bişey yok bilakis kendimi kötü hissettiğimde acıp kısa notlarını okur mutlu etmeye calısırm.ayrıca benım tercıhım sen ne hakla benı eleştirmeye kalkıyosun ki..

dini ve cinselliği ayrı tutamayız ki elmayra. bir insan hem dini hem cinsi yani cinsel kitaplar okuyamaz mı? (bu kitap için tavrımı yazdım zaten. genel olarak cinsel içerikli kitaplardan bahsediyorum) dindarlar sevişmiyor diye birşey yok ki

bahsettiğiniz kitap sadomazoşist seks konulu bir kitap.
eşiniz belki çok reaksiyon vermiş gibi görünebilir size ama ağır seks hikayeleri içeren bir kitabı eşiniz okusaydı belki kat kat fazla tepki verecektiniz.
güzel bir dille okumanın amacı anlatılabilir diye düşünüyorum.

Ne eleştirmesi yahu, üsluba bak. Konu açmışsın yorum yapıyorum. Bu kadar net.

Yok canım o anlamda söylemedim onun yerine onu koymak falan anlamında söyledim

Teşekkürler yorum uslubu için.yazdıgıma pişman olmuştum açıkçası ben olay hakkında yorum istiyorum.Ama bazı arkadaşlar direk şahsımı tanıyor gibi hiç soylemediğim sözler üzerinden (tamamıyle kendı cıkarımı neye dayarak bunu dusunüyo anlamış degılım) yüklenmeye çalışıyorlar.Zaten bir üzüntü yaşamış bir de yanlış anlaşılmak veya kendımı savunmak gibi bir derde girmek istemiyorum.Eşime sadece merak ettiğim için bu kitabı komşumdan emin ettiğimi evde durdugunu hatta beraber okuyabilecegimizi söyledim.O sanki elalemin cinsel hayatı bizi ilgilendirmez yakıştıramadım sana diye başlayarak konuyu fazlaca uzattı.Tabiki iş çevremde korumam gereken bir statüm var elimde sizin tabirinizle yazıyorum cunku ben okumadım seks konulu bır kitapla görünmek istemem.Bu benım tercihim okuyanı,veya bu kitapla gördüğüm insanları da eleştirmem..Banane o da onun tercihi.Dini kitap diye lanse edilen kitapta da güzel başlamak güzel düşünmek var olma sebebimizle ilgili hergün unuttugum ve hatırlamak istedigim şeyleri okumak için de yanımda taşıyorum.BENİM TERCİHİM BU.Ve eleştiriye,yargılanmaya açık değil.Yorumlanması gereken eşimin bu kitabı okumamdan ne çıkardıgı ve benım onun benı yanlış anlamasını nasıl düzelteceğim.Bir eşin bu kadarına karışmaya hakkı olup olmadığı?

Pijama giyip işe gelmediğim gibi;müstehcen bir kitabı evde,kişisel gelişim kitapları arasında görülen bir diğer kitabı işte tercih ediyorum.Bu kişiyle alakalı bir kitabın birinin yerine geçtiği yok

şöyle,
toplum olarak eleştirmeyi çok seviyor ama eleştiriye de gelemiyoruz, bu çok açık.
okuduğunuz kitabın nevii her ne olursa olsun o kitabı okuyup okumadığınızı kimseye bildirmek belirtmek gibi bir zorunluluğunuz yok.
inançla alakalı bir kitabı aleni okumanız buna karşılık erotik bir hikayeyi işyerine götürmemeniz tamamen sizin tercihinize bağlı ki bu kimseyi alakadar etmez.

şahsi fikrimce kadınların saç rengi nedeniyle bile dedikodusunun yapıldığı bir toplumda yargılanacağımı bildiği bir kitabı ben de okumam.

eşinizin karışma olayına gelince belli ki farklı bir açıdan bakmış olayı ve bir şekilde rahatsız olmuş, çok normal.
bu hırsla size sert çıkmış (aslında olmaması gerekir ama bizim erkekler böyle sinirlenince gözleri kararıyor)
kıskandığı çok açık anlatırsanız anlayacaktır bence.
okunmadığında eksikliği hissedilecek bir kitap değil ayrıca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…