Merhaba hanımlar çok cikmazdayim yardımcı olur musunuz

filiz nida

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2023
227
64
13
23
Merhaba öncelikle hayili kandiller ben 37+4 günlük gebeyim normal doğum isitiyorum ama dün kontrole gittiğimde doktor suyun azalmiş sınırda dedi şu testi yaptı suyum gelmiş evdede gelmos sızıntı şeklinde doktordan gelince bugün sabaha kadar takip ettim gene geldi damla damla pazartesi gel birdaha bakalım salı sezeryana alicam dedi bu doktor çok bı senesi yok ama başka doktora daha gittim oda ccougin suyunu gösterdi bana bak iyi seni idare eder dedi çokta sınırda değil korkma yat dinlen havuç ye dedi bide bizim burda sürekli çocuk doktoru yok bugunnki gittiğim doktorda suyun azladigi için tehlikeye atmak istemiştir seni ameliyat edecektir dedi hafta içi bugunki gittogim doktor normal doğuma daha 20 gün var dedi o doktorda normal doğum yaptırmıyor bu doktor baya bı tecrübeli ama bilemedim ben sizce napmaliyom pazartesi ilk doktora gidiyimi kafam çok karişti bana yardımcı olurmisniz başına böyle birşey gelen varmı cocugin harektleride iyi

Sorun şu ki 20 gun boyunca sızıntı seklinde de olsa o su gelmeye devam edecek mi belki ani bir sekilde suyunda gelebilir. Normal dogum istemen cok dogru ama riske atmaya deger mi bilemedim canım. Bence pazartesi git bir görüş. Sezeryan derse de o zamana kadar bi düsün derim. Saglicakla gelsin miniginiz.

Riske atmaya değmez bu durumları girin sezaryene bebiş gelsin ben korkarım beklemeye sorunlu vakalar çok duydum suyu bitip bekleyen bebekte sorunlar çıkan o yüzden siz bilirsiniz ama yine de

Amin inşallah

Riske atmaya değmez bu durumları girin sezaryene bebiş gelsin ben korkarım beklemeye sorunlu vakalar çok duydum suyu bitip bekleyen bebekte sorunlar çıkan o yüzden siz bilirsiniz ama yine de
Bende çok kararsız kaldım kafam kalmadı artık düşünmekten sızıntı olarak hala suyum geliyor ama hangi doktora inancam bilmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…