Merhaba hanımlar Yardımınız lazım....

Edwbelstefela

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2018
51
19
3
30
Ben 3 ay önce evlendim. 1 senedir tanıdığım birisiyle. Evlenmeden once mastürbasyon yapıyodum ama asla içine bi giriş olmadı yastiga sürtünürdüm.
İlk gece kanamam olmadi acı hissettim zor girdi hatta açık açık yazıyorum kusurabakmayin. Sonra internetten baktım esnek olabilirmiş. 3 ay boyunca hiç bir şekilde kanamam olmadi. Eşim çok sorun yapmadı ama ilk tabi bi şaşırdı. İnternetten filan araştırdı.
Bende dün ablamla doktora gittim eşimden habersiz. Doktor kizlik zarın yirtilmis dedi. Ama kanamam olmadi dedim. Bilemem herkesin yapısı farklı dedi. Böyle bişey olabilir mi önceden zarar mi verdim bilmiyorum versem bilirdim heralde ayrıca içine birsey girmeden bozulmaz ki. Şimdi esnek değilmiş ya bunu eşim öğrenirse. İllaki hamile kalcam hastanede isim olucak. Bilmiyorum napcagimi. Bozulup kan gelmemesi normal mi

Ne dicek eşiniz doktora eşimden kan gelmedi neden bakın mı???? Saçma saçma şeylerle uğraşmayın. 3 ay olmuş. Abuk subuk şeyler.

Yok öyle değil bende eşimde esnek diye kan gelmedi dedik. Öyle düşündük. Şimdi yirtik diyince doktor başımdan aşağı kaynar su döküldü biliyorum çok cahilce bi mesele evlenmeden once gram takmazdim iki damla kan mi bekaret derdim. Ama evlilik çok farklı bi olaymiş

Eşin doktora gidip kan gelmedi dicek ve bu adamdan çocuk planlıyorsun? Böyle bir şeye şüphelenip internetten araştırması bile boşanma sebebi benim için.

Canım benim evlenmeden once yemin ederim aynı bu şekil konuşuyodum. Bilmiyorum basiretim mi bağlandi noldu kendimi taniyamaz oldum ya. hop diye boşanalim bende şüphe ettin diyemem. Psikolojim bozuldu

Bunda birşey yok ki.
Eşine "doktora gittim, zar yırtılmış dedi.
Ben de kanamam olmadı ama deyince
Normal, her zaman kanama olmayabiliyor dedi."
Diyeceksin.

Böyle anlatsan güvenmez mi dediklerine?

Kontrolünüz dahilinde bir sey olmamış.
Kendinizi ispatlama cabasına girmeyin bence.

Canım benim evlenmeden once yemin ederim aynı bu şekil konuşuyodum. Bilmiyorum basiretim mi bağlandi noldu kendimi taniyamaz oldum ya. hop diye boşanalim bende şüphe ettin diyemem. Psikolojim bozuldu

Iyi de evlenmeden hiçbir şey konuşulmadı mı? Ne diyodu bu konuda ozamandan zihniyetini belli etmiş olması lazım. Ben mesela eşime göre çok daha rahat bir insanımdır. Daha önce yaşamadığım için endişelenirdim. Sen ne dersen o demiştir bana bu konuyla ilgili hep.. güven tam olmalı yani.. böyle şeylerin lafı geçmemeli aranızda. Ben olsam söylerim doktor böyle böyle dedi, güvenmiyorsan kapı orda.. çirkin bir olay..

Konuşmazmıyız konuştuk tabiki. ama hep kan gelecek diye düşündüğümüz için hiç gelmezse nolur filan konusuna girmedik. Sen rahat ol ne zaman istersen o zaman olur filan diyodu benim için sorun olmaz diyodu. Bu kan mevzusuna girmedik hiç

I
Bunda birşey yok ki.
Eşine "doktora gittim, zar yırtılmış dedi.
Ben de kanamam olmadı ama deyince
Normal, her zaman kanama olmayabiliyor dedi."
Diyeceksin.

Böyle anlatsan güvenmez mi dediklerine?

İşte bende buraya bunu sormaya geldim yaşayan varmı eğer doğruysa eşime bu şekilde söylemeyi düşünüyorum. Ben bile emin değilim yirtilip kan gelmemesi çok saçma geldi bana ya

Eşinin anlayışına hayran kaldım gerçekten. 10 erkekten 1'i bile nerdeyse böyle olamıyor.
İnşallah ben de bu zihniyette biriyle evlenirim. Çünkü erkeklerden tiksinmeye başladım artık düşünce yapıları yüzünden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…