Merhaba hanımlar Yardımınız lazım....

I

İşte bende buraya bunu sormaya geldim yaşayan varmı eğer doğruysa eşime bu şekilde söylemeyi düşünüyorum. Ben bile emin değilim yirtilip kan gelmemesi çok saçma geldi bana ya

Ben yaşadım.
Vajinusmustum zaten sıkıntılı bi süreçti.
Zar yırtıldı mı kan geldi mi gibi sorulara kafa yoramadık pek.
Sonra
Zaten öyle dizilerdeki gibi
Yatak çarşaf batmadı.
Bi iki damla pembe noktacık var mıydı yok muydu belli değildi.
Amaan dedik geçtik.

Yaşadığın anormal bi durum değil.
Pek çok kadın bu şekilde oluyor.
Eşin internetten baktığında bu bilgiye rahatlıkla ulaşabilirdi.
Ulaşmıştır belki de.

Ben yaşadım.
Vajinusmustum zaten sıkıntılı bi süreçti.
Zar yırtıldı mı kan geldi mi gibi sorulara kafa yoramadık pek.
Sonra
Zaten öyle dizilerdeki gibi
Yatak çarşaf batmadı.
Bi iki damla pembe noktacık var mıydı yok muydu belli değildi.
Amaan dedik geçtik.

Yaşadığın anormal bi durum değil.
Pek çok kadın bu şekilde oluyor.
Eşin internetten baktığında bu bilgiye rahatlıkla ulaşabilirdi.
Ulaşmıştır belki de.

Baya bi araştırdım dün den beri. Damarsiz yerden yirtilabilirmiş. Yada kan geldiyse içerde kalıp sıvılarla karışıp yatağa geçmezmiş. Bilmiyorum çok karışık işler ya.

Eşinin anlayışına hayran kaldım gerçekten. 10 erkekten 1'i bile nerdeyse böyle olamıyor.
İnşallah ben de bu zihniyette biriyle evlenirim. Çünkü erkeklerden tiksinmeye başladım artık düşünce yapıları yüzünden.

Evet çoğu çok düzgün yaşıyorlar gibi garip takıntılar peşindeler.. ve dedim ya sevgiliyken de böyleydi daha deli dolu olan benim o daha ağırdır bana göre bir nebze tutucudur diyebilirim ( bunaltıcı şekilde asla değil) ama bana böyle demişti aklımın ucuna bile gelmez demişti.. çünkü yaşamış olsam saklamayacağımı da bilir.. gibi gibi şeyler Allah gönlünüze göre versin. Bu konuyla ilgili daha çok şey var da konuyu da sabote etmeyeyim özelden yazmak istersen cevaplarım :)

Senın kendını bılmen önemlı olan .
Sadece sürtünmeyle eve kızlık bozulmaz.

Baya bi araştırdım dün den beri. Damarsiz yerden yirtilabilirmiş. Yada kan geldiyse içerde kalıp sıvılarla karışıp yatağa geçmezmiş. Bilmiyorum çok karışık işler ya.

Tamam bunları anlat eşine o zaman.
Kafama takıldı bu konu araştırdım bak böyle böyleymiş de.
Bunu yaşayan çok da kadın varmış.
Hatta bir sorun mu var diye kalktım doktora gittim
O da aynı şeyi söyledi
Olabiliyormuş böyle de.

Böyle bir konuşma yapabilecek biri değil mi eşin?
Sabit fikirli, sana güvenmeyen biri mi?
Bu şekilde konuşursan, suçlu muamelesi yapar diye mi korkuyorsun?

Evet çoğu çok düzgün yaşıyorlar gibi garip takıntılar peşindeler.. ve dedim ya sevgiliyken de böyleydi daha deli dolu olan benim o daha ağırdır bana göre bir nebze tutucudur diyebilirim ( bunaltıcı şekilde asla değil) ama bana böyle demişti aklımın ucuna bile gelmez demişti.. çünkü yaşamış olsam saklamayacağımı da bilir.. gibi gibi şeyler Allah gönlünüze göre versin. Bu konuyla ilgili daha çok şey var da konuyu da sabote etmeyeyim özelden yazmak istersen cevaplarım :)

Bu şanstan ben de istiyorum. :dua:

Eşiniz bunu kafaya takacaksa, o zihniyette bir erkekle evli olduğunuz için çok şanssızsınız üzgünüm...

Bu korku ile yaşanmaz zaten.
Tiksindirici bir durum bana sorarsanız.
Zaten siz apaçık yazmışsınız ne olduğunu ve kocanızda sizden önce muhakkak bir ilişki yaşamıştır.
Dolayısıyla ayırd etme kapasitesi yoksa ve bu konuya takacak büyütecekse, hayatınızda olmasın daha iyi.

Tamam bunları anlat eşine o zaman.
Kafama takıldı bu konu araştırdım bak böyle böyleymiş de.
Bunu yaşayan çok da kadın varmış.
Hatta bir sorun mu var diye kalktım doktora gittim
O da aynı şeyi söyledi
Olabiliyormuş böyle de.

Böyle bir konuşma yapabilecek biri değil mi eşin?
Sabit fikirli, sana güvenmeyen biri mi?
Bu şekilde konuşursan, suçlu muamelesi yapar diye mi korkuyorsun?

Bilmiyorum vakti gelince tartışırken suratıma bunu vurur diye endişeleniyorum açıkçası. Kuruntu yapıyorum belkide bilmiyorum.

Bu korku ile yaşanmaz zaten.
Tiksindirici bir durum bana sorarsanız.
Zaten siz apaçık yazmışsınız ne olduğunu ve kocanızda sizden önce muhakkak bir ilişki yaşamıştır.
Dolayısıyla ayırd etme kapasitesi yoksa ve bu konuya takacak büyütecekse, hayatınızda olmasın daha iyi.

Resmen pişman oldum evlendigime. Bu duruma geldim yani. İçim hiç rahat değil. Hem endişeliyim. Sanki o iki damla kan gelse hayatım muhteşem olacaktı ya.. neyse

Bilmiyorum vakti gelince tartışırken suratıma bunu vurur diye endişeleniyorum açıkçası. Kuruntu yapıyorum belkide bilmiyorum.

Kuruntu yapmıyorsun canım böyle düşünmekte çok haklısın.
zira neden kanamadı diye oturup araştırma yapmış adamdan her bir şeyi bekle bence.
yüzüne de vurur rezil de eder.

Amin. :) O güveni mumla arıyorum artık. :/

Karşımızdaki tabiki önemli karakteri, kişiliği ama bu güveni saglayacak olan kendimiziz. Sınırlarımızı, neye ne tepki vereceğimizi bilmeli sevgili ya da eş. Ki uzun bir ilişkimiz de olmalı, 7. Ay evlilik teklifi, 8. Ay nişan, 9. Ay nikah.. Ben net bir insanımdır mesela taktik yok bam bam bam :)
Konu sahibi başına kakmasından falan endişelenmis mesela.. korkunç bir zihniyet bu.. daha önce yaşamadığı biseyin başa kakilması, kaldıki yaşasa bile kakılmaz.. baştan net olunur adama , istemezse eyvallah

Ne munasebet canim nasil yüzüne vuracak oyle biseye cüret edemez ki bi erkek bi kadının yüzüne böyle biseyi vuracak kadar küçülemez yani bu zihniyete sahip tutucu bi erkek zaten o kadinla evli kalmayi da kendine yediremez bu yuzden senin hatan olmayan biseyi senin yuzune vuramaz cok inanmadıysa al kolundan tut gittiğin doktara git ve onun yanında da söylesin sana söylediklerini gerçekler ikna edicidir ki zaten doktorada inanmamazlik yapamaz daha sonrada her fırsatta sen onun yüzüne vurursun güvensizliğini

şunu soyleyım kendinizi üzmeyin herkesin yapısı farklı vucüt farklı ... birgün eşiniz bunu yüzünüze vurursa ona o geceyi hatırlatın ne kadar zor olduğunu... aldatsanız bu kadar zorlanmazdı...

Back
X