Merhaba hanımlar Yardımınız lazım....

Doktor normal demiş. Buradaki hatunlar anormal dese ne olur?
İlk ilişkimde kanamam olmadı. Hiç de doktora gitmek aklıma gelmedi. Diyeceğim o ki kendi kendinize kafanızda büyütüp kuruntu yapmayın.

Yok öyle değil bende eşimde esnek diye kan gelmedi dedik. Öyle düşündük. Şimdi yirtik diyince doktor başımdan aşağı kaynar su döküldü biliyorum çok cahilce bi mesele evlenmeden once gram takmazdim iki damla kan mi bekaret derdim. Ama evlilik çok farklı bi olaymiş
Tamam doktor demişte sonrasinda eşinle binsey yasamişsin heralde ondan yirtilmiş demiş cünkü artik yirtilmis

Eşim çok sorun yapmadı ama ilk tabi bi şaşırdı. İnternetten filan araştırdı.

Oldu bari fener tutup bakaymış tövbest.
Ben de bunu anlamıyorum işte, neyin korkusunu yaşıyorsunuz allasen?
Yani kan gelmedi kalktı pc başına oturup arattı mı bu mudur?

Son düzenleme:
Acikcasi yeni uye olup ilk gun bu konuyu actiginiz icin pek dikkate alinmayacaksiniz ama eger dogruysa anlattiklariniz kan gelmemesi normal. Bende evlendim ilk iliskimdi ama kan gelmedi. Esimde acip arastirmadi sormadi bile ben aciklama yaptim olabilirmis herkesin yapisi farkliymis dedim. Aciklama yapmamida istemedi sana guveniyorum tabiki niye aciklama yapiyorsun dedi..

Acikcasi yeni uye olup ilk gun bu konuyu actiginiz icin pek dikkate alinmayacaksiniz ama eger dogruysa anlattiklariniz kan gelmemesi normal. Bende evlendim ilk iliskimdi ama kan gelmedi. Esimde acip arastirmadi sormadi bile ben aciklama yaptim olabilirmis herkesin yapisi farkliymis dedim. Aciklama yapmamida istemedi sana guveniyorum tabiki niye aciklama yapiyorsun dedi..

Daha sonraki ilişkilerinizdede mi gelmedi

Ben 3 ay önce evlendim. 1 senedir tanıdığım birisiyle. Evlenmeden once mastürbasyon yapıyodum ama asla içine bi giriş olmadı yastiga sürtünürdüm.
İlk gece kanamam olmadi acı hissettim zor girdi hatta açık açık yazıyorum kusurabakmayin. Sonra internetten baktım esnek olabilirmiş. 3 ay boyunca hiç bir şekilde kanamam olmadi. Eşim çok sorun yapmadı ama ilk tabi bi şaşırdı. İnternetten filan araştırdı.
Bende dün ablamla doktora gittim eşimden habersiz. Doktor kizlik zarın yirtilmis dedi. Ama kanamam olmadi dedim. Bilemem herkesin yapısı farklı dedi. Böyle bişey olabilir mi önceden zarar mi verdim bilmiyorum versem bilirdim heralde ayrıca içine birsey girmeden bozulmaz ki. Şimdi esnek değilmiş ya bunu eşim öğrenirse. İllaki hamile kalcam hastanede isim olucak. Bilmiyorum napcagimi. Bozulup kan gelmemesi normal mi

elinden tutup doktorada götürebilirdi boşver olmuş artık olan doktor demiş zaten herkesin yapısı farklı diye takılma bak keyfine

bence doktorun dediğini söyle ve kafana takma.sonuçta zarı sen yırtmış olsaydın bile bakire sayılırdın.bu kan,zar mevzusu ne zaman bitecek acaba bu toplumda...:KK14:

Benim asıl anlamadığım
Bu zar olayını önemseyen erkekler evlilik soneası eşine nasıl güveniyor Yapan asıl evlendikten sonra yapar
Kocana ilk senle birlikte oldum de. Kanamadıysa kanamadı hayret bişey
Nette okumuş
Kiminde esnek olur
kiminde vardır yırtılır ve kanamaz
Kiminde vardır yırtılır kanar...

Dogum yaparken zar yapisi kontrolu yapmiolar merak etme :) o degilde yastiga surtunmek ne ya :) tavsanlar geldi aklima :)))

="Edwbelstefela, post: 54759858, member: 874833"]N

Ne için?
kendinizi değersiz gördüğünüz ve eşiniz nette araştırırken hopp sen kimsin be demek yerine eşim ya şöyle yaparsa dediğiniz için.

Eşinin anlayışına hayran kaldım gerçekten. 10 erkekten 1'i bile nerdeyse böyle olamıyor.
İnşallah ben de bu zihniyette biriyle evlenirim. Çünkü erkeklerden tiksinmeye başladım artık düşünce yapıları yüzünden.
Tek tükte olsa var canım.bende bakire olduğum halde ilk bi kaç ilişkide kan gelmedi.ama eşim hiç sorun etmedi.ben sana inanıyorum güveniyorum.o kan ömrünün sonuna kadarda gelmese sorun değil dedi.hatta ben çok şaşırmıştım ve doktora gidelim demiştim.eşim saçmalama olmaz öyle şey ben inanıyorum sana demişti.

Back
X