Merhaba hastane çantasına neler koyulmalı?

Bende çok istiyorum vajinal korkuyorumda doktor bir problem görmezse vajinal olucam internetden izliyorumda her kesde farklı ben henüz kendime bir şey almadım sadece bebeymize aldık inşallah zaman bulursam kendimede alıcam birde vajinal doğum sondasi korse falan takmak işte tulum korselerden giymek toparlama amaclı riskli olurmu?
Korse öneriliyor ben denedim ama bana fenalik geldi. Emzirirken cok terliyordum bide korse oyle sıkınca alisamadim ama sen takmayi dene mutlaka

Kesinlikle depend bu en önemlisi, ikinci olarak elbise şeklinde gecelik/pijama çünkü sürekli alttan muayene oluyorsunuz ve doğum esnasinda da kendi kıyafetiniz duruyor. Bunun dışında bebeğe hastaneden çıkarken 1 zibin giydirseniz o sıcakta yeter hastane içinde serin olma ihtimaline karşı bebeğe hastane çıkış seti alın zaten içerisinde her şey oluyor. Bunların dışında bez yedek kıyafet alın. Islak mendil, kendinize diş fırçası diş macunu. Ilık duş aldiriyorlar bunun için havlu(tabi almak zorunlu değil ama sancıya çok iyi geliyor), refakatciye nevresim genelde verilmiyor refakatçi için nevresim şimdilik aklıma gelenler bunlar kendi listemi bulursam paylaşırım
Bende refakatçı olmuyor izin verilmiyor devlet hastanesi biraz bizde böyle şeylere izin verilmiyor malasef özel olursa vip odayı seçe bilirsin duş almak önemli bence hem sıcak hemde haklısınız sancıya iyi gele bilir tabi vajinal doğum ameliyat kadar sancı vermez diye düşünyorum altdan muayineni bilmiyorduç aklımda tutarım teşekür ederim 🥰🤲

Ben vajinal dogum yaptım sonraki gün ya da aynı gün korse takanlara şaşırıyorum. Bence 1 hafta en azından bekleyin organlarınız eski yerine dönsün. Doğumdan sonra içinizde bir boşluk var gibi oluyor, sanki pipetle içinizi çekmişler öyle hissettiriyor, vücut o kadar kan kaybedince zaten halsizlik vs oluyor birde korse ile kendinize işkence etmeyin. Hazır hissedince takarsıniz
Benim gebelik zor gebelik amma işte insan fotoraflarda falan iyi çıkmak istiyor 1 saatliyine bile taka bilsem aslında cok kilolu diylim öncedende göbüş vardı biraz takınca huysuzlanyordum karnım şişiyo sürekli ses ckarıyordu kaz takabakaları oluşuyordu karnımda onu cıkarınca bi rahatlama geliyordu şu an doğumdan sonra taksam daha fena olur bakaym şişliymi gizliycek kıyafet en iyisi bence

Korse öneriliyor ben denedim ama bana fenalik geldi. Emzirirken cok terliyordum bide korse oyle sıkınca alisamadim ama sen takmayi dene mutlaka
Denerim canım bakalım güzelik kurban taleb ediyor😂 şakası bi yanada taka bilsem takıcam sümüklü korse diyil bendeki tayt korse gibi amma işte normalde bile takınca huysuzluk veryordu bakalım 1 saatlık fotoraf cekmine göre taka bilsem iyi olur

Bende refakatçı olmuyor izin verilmiyor devlet hastanesi biraz bizde böyle şeylere izin verilmiyor malasef özel olursa vip odayı seçe bilirsin duş almak önemli bence hem sıcak hemde haklısınız sancıya iyi gele bilir tabi vajinal doğum ameliyat kadar sancı vermez diye düşünyorum altdan muayineni bilmiyorduç aklımda tutarım teşekür ederim 🥰🤲
Bende şehir hastanesinde doğum yaptım özel değildi ama bunların hepsi vardı hatta odalarda plates topu mati vs de vardı doğum yaptığın oda ve kaldığın oda aynıydı. Bence siz doğum yapacağınız hastaneye gidip gebe okuluna gidin dogumhaneyi vs gezdirip neler lazım anlatıyorlar

Back
X