Merhaba Hayat Fox Tv

merguana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2009
4.648
11
158
34
Eskişehir
Med Yapım'ın 'Grey's Anatomy' dizisinin yerli uyarlaması olan 'Doktorlar'dan sonra şimdi de 'Private Practice' isimli bir başka doktor dizisini hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Dizinin adı 'Ölüm İle Yaşam Arasındayız' olcak. Oyuncuları kesinleşmeyen dizi Merve Girgin tarafından yönetilecek. Dizi şubat sonu veya mart başı ekranlarda olacak.

FOX'ta ekrana gelmesi planlanan dizinin oyuncu kadrosunu belirlemek için Medyapım'da yoğun bir hazırlık süreci yaşanıyor.

Amerika'da ABC kanalında yayınlanan'Private Practice', ülkemizde ise DiziMax kanalında ekrana gelmiş ve büyük ilgi görmüştü.

2007 yılında yayınlanmaya başlayan dizide, Grey's Anatomy'de Addison Montgomery karakterini canlandıran Kate Walsh'un başka kente taşınmasıyla yaşadığı macera ekrana aktarılmıştı.

Private Practice dizisinin yerli versiyonu olan doktor/hastane dizisinin adı ilk olarak 'Ölüm ile Yaşam Arasındayız' olarak duyurulmuştu.

Daha sonra dizinin adı uzun olduğu için 'Özel Hastane' olarak değiştirilmişti. Daha sonra dizinin adı 'Klinik' olarak tekrar değiştirilmişti. Ve son olarak dizinin kesin adı Armağan Çağlayan tarafından açıklandı.

Başrollerinde, Vahide Gördüm ve Barış Kılıç'ın rol aldığı dizinin adı 'Merhaba Hayat' oldu. Dizi Eylül ayında FOX'ta yayınlanacak.

Dizinin isimleri, 'Ölüm ile Yaşam Arasındayız', 'Özel Hastane', 'Klinik' ve 'Merhaba Hayat' olarak değiştirilmişti.

Dizinin son ve kesin ismi ' Hayat Umutla Başlar ' oldu.

Başrollerinde, Vahide Gördüm, Keremcem, Barış Kılıç, Yetkin Dikinciler ve Yıldız Kültür gibi isimler olan dizi Eylül ayında FOX'ta!

[video=youtube;oQnMmU33ys0]http://www.youtube.com/watch?v=oQnMmU33ys0&feature=player_embedded[/video]

vahıde gordum tam role oturmus ıste.cok guzel duruyor bence..doktor dızılerını oldum olası sevmısımdır zaten yerlı veya yabancı...ızlerım gıbı gelıyor.

Kızlar dün aksam baslayacaktı galiba, internetten izlicektim simdi ama bulamadım. Yayınlanmadı mı dün aksam?

Doktorlar'ın Zenan'ı Merhaba Hayat'ta
"Merhaba Hayat" dizisinin kadrosuna, "Doktorlar" dizisinde Zenan karakterini canlandıran Melike Güner de katıldı...

Çekimleri başlayan " Merhaba Hayat'ın kadrosuna güzel oyuncu Melike Güner de katıldı.

Fenomen dizi "Doktorlar"da "Zenan" karakterini canlandıran Güner, "Merhaba Hayat" dizisinde de "Zenan" olarak yer alacak.​

İnsallah Salı gününe koymazlar. :52:

Vahide Gördüm'ün yeni dizisi 'Merhaba Hayat'ın yayın tarihi belli oldu.

Dünyaca ünlü dizi "Private Practice"den uyarlanan, Vahide Gördüm, Yetkin Dikinciler, Barış Kılıç, Keremcem, Melike Güner, Yasemin Sanino, Seda Güven, ve Yıldız Kültür'ün rol aldığı FOX'un yeni dizisi "Merhaba Hayat" 2 Ekim Salı akşamı saat 20.00'de başlıyor.

Bir doğum kliniğinde yaşanan olayları anlatacak olan "Merhaba Hayat"ta; sekiz yıllık evlilik hayatı çok acı bir şekilde sonlanan Deniz (Vahide Gördüm), hayatta yeni bir yol arayışı içindedir. Acı hatıralarla dolu Ankara'dan uzaklaşmak, hayatına yeni bir yön vermek, kendini yeniden var etmek ister Deniz... İşte bu arayışta yolu asıl memleketi İstanbul'a, eski arkadaşları Sinan (Yetkin Dikinciler) ve Hümeyra'nın (Yasemin Saninno) işlettiği kliniğe düşecek ve aradığı yeni hayatı her anlamıyla burada bulacaktır.

Merhaba Hayat, beş arkadaşın ortaklaşa işlettiği bir sağlık kliniğidir. Dahiliye uzmanı Sinan ve kadın doğum uzmanı Hümeyra bir yıl kadar önce boşanmış ama arkadaşlıkları devam eden eski bir karı kocadırlar. Psikolog Nil (Seda Güven) uslanmaz bir romantik, çocuk doktoru Ömer (Keremcem) iflah olmaz bir çapkın, Alternatif Tıp Uzmanı Burak (Barış Kılıç) ise dışı huysuz bir kabukla kaplı, içi yumuşak ve tatlı duygusal bir adamdır.

Kendilerini ailelerin özellikle de anne ve çocukların sağlığına adayan bu doktorlar kendi özel hayatlarında ise başarısız olmuşlardır. Evlilikleri yürümemiş, ilişkileri dağılmış, kimisi kendini dışa kapatmış, kimisiyse gündelik ilişkilerin peşinde koşmuştur. Hayatlarındaki tek sağlam ilişkileri, aralarındaki dostluktur. Sıkı dostlar, aralarına kadın doğum cerrahı Deniz'in katılmasıyla birlikte yeni bir sürece girer. Hem Deniz, hem de onlar için yeni bir hayat başlamıştır.

Sinan ve Deniz'in arasında üniversitedeyken bir gönül macerası yaşanmıştır. Ama köprünün altından çok sular akmış, her ikisi de başarısız birer evlilik yapmış, 40'larına gelmişlerdir. Şimdi iş arkadaşı olmuşlardır ve günün çoğunu birlikte geçirecek, omuz omuza hastaları için savaşacaktırlar. Üstelik Sinan'ın eski karısı da onlara eşlik etmektedir.

Peki ama geçip giden yıllar hatıraları zayıflatırken, 'ilk aşk'ları öldürebilir mi gerçekten? Yoksa bir ilk aşk, hayata yeniden merhaba demek için kozasında bekleyen bir kelebek gibi saklı mı durmaktadır kalplerin derinlerinde?

Kendilerini hayat vermeye adamış Merhaba Hayat Kliniği'nin zehir doktorları, yakında bu sorularla tanışacaktır...

alıntı

Vahide Gördüm'in yeni imajı çok hoş olmuş ben çok beğendim
Zenan burdada mı zenan şok şok
:52::52:

Offf, gününü değiştirseler ya.. Bi tarafta Balkanlar bir tarafta bu dizi... İkiside en merak ettiğim dizilerdi..... :42:

bu diziyi merak ediyorum ve vahide gördüm için izlerim.benim en çok beğendiğim kadın oyuncu.hangi filmi varsa o oluncaya kadar bakmışımdır ve her filminde başka birinin içine çok güzel bürünüveriyor.

Vahide Gördüm gb değerli bir oyuncunun fox gb bır kanalda olması kotu olmuş ..
Yınede ızleyecem bakalım nedır dızı .. ama tutacagını zannetmıyorum.

izledim ve çok beğendim:46:doktorlardan bile daha hoşuma gitti.:nazar:

vahide gördüm gerçekten rolüne cuk oturmuş. ben de sevdim.. ara ara "doktorlar" dizisine aklım gitti ama hastane-doktor sonuçta... bu doktorlar kadar tıbbi olmayacak ama sanırım

Back
X