Merhaba Hayat Fox Tv

Bir Private Practice hastası olarak, dizi olmamış diye bilirim.

Yazan oldu mu bilmiyorum ama Greys Anatomy'den , Private Practice dizisine geçen karakter Addison Montgomery yani buradaki Vahide gördüm.

Ama doktorlar dizisinde Vahide Gördüm olmadığı için, Zenan'ı doktorlardan bu diziye adapte etmişler. Fakat orjinalde hastane başhekimi ve bu dizideki Kerem Cem , internette gecelik ilişki ararken tanışıyorlar ve zaten o amaçla birlikteler. Böyle onlarca şey.

Kısaca bence emeğe ve paraya yazık.

Son düzenleme:
beğendiğim ve takip etiğim bikaç diziden biri ben konusunu çok beğendim..yeni hamile olduğum içinde ilgiyle izliyorum..

Son düzenleme:
cok hos bi dizi bence, kavga siddet dram yok ama her duygudan biraz var bence bir cok diziden cok daha iyi, umarim bitmez hemen :31:

ne ruhsuz bir bölümdü ya Mert'i de öldürdüler aferin sevdiğim bikaç diziden biriydi niye gitti Mert'cik :(

bence yakında bitecek gibi duruyor... gereken degeri görmedi ne yazık ki, doktorlardan bile daha basarılı bulmustum ben.

Televizyondaki izlenilesi nadir dizilerden. Oyuncu kadrosu çok iyi. Umarım suyu çıkmaz, senaryoda saçmalamazlar.

Fox Tv ekranlarında izlediğim bir diziydi Merhaba Hayat... Dün akşam tüm beklentilerim boşa çıktı ve dizi yayınlanmadı. Başrollerini Vahide Gördüm, Yetkin Dikiciler ve daha pek çok başarılı oyuncunun paylaştığı dizi bugün anladım ki reyting canavarının son kurbanı olmuş.

Başarılı bir performans sergileyen oyuncuların bir arada olduğu bu dizinin reytinglerini kim ölçtü biçti ve böyle bir karar alındı bilemiyorum ama final bölümü bile olmaması diziyi izleyen kesimi hayal kırıklığına uğrattığı bir gerçek.

Amerikan dizisi “Private Practice”den uyarlanan ve başrollerini Vahide Gördüm, Yetkin Dikinciler, Melike Güner, Keremcem, Barış Kılıç ve Seda Güven’in paylaştıkları “Merhaba Hayat” bu hafta final yapacak. Dizinin final bölümü haftaya Salı akşamı yayınlanacak.

Anlamıyorum bu kadar güzel diziler nasıl bitiyor
Şaka gibi artık bir dizi izlemicem sonu hüsran oluyor
Uçurum ve bir kaç dizi daha yok yere gitti:25:

İnanılmaz sinir oldum! Beni TV'ye bağlayan dizi resmen bitirilmiş ya! Ali Ayşe'yi Seviyor dizisi nedeniyle. O da tutmaz kesin boş yere güzelim diziyi bitirmiş olurlar.

bir ara çok dizi izlediğimden artık nadir dizi izliyordum.merhaba hayatta bunlardan biri idi.diğerlerini bu özet veriyorlar ya onlardan takip ediyordum.bu gidişle sadece huzur sokağı kalacak.zaten dizi yayın saati değişti.yayınlanmadı falan.böyle olacağı belli idi.

Back
X