Şimdi hamileliğinde verdiği duygusallıkla olabilir.. Hatanızı anlamanız da güzel. Bu tür şeyler düşünseniz de eşinize ve ailesine yansıtmamanız iyi olmuş. Eğer bunlar mevzu olursa bir daha aranızın düzelmesi çok zor olur çünkü..Canınızı sıktıysam kusuruma bakmayın..hamile oldugunuz kısmı gözümden kaçmış..Hayırlı,sağlıklı doğumlar dilerim.Moonna hanim ailesiyle bu konuda hicbir sekilde bir sikinti olmadi esimlede tabi bu kendi icimde kendime dert ettigim biseydi ben oyle herseyi anlatan tartisan bi insan deilim daha cok icimde yasama taraftariyim kimseyle konusmadigim icin sizin fikirlerinizi almak istedim acikcasi ona gore haksiz yonlerimi gormek icin paylastim sizonle gordumde cok tesekkur ederim icim rahatladi birde hamile oldugum icim cok daha duygusalim en ufak seyi takiyorum hemen agliyorum falan hamilelile alakali olabilir diyede fikir alisverisi yapmak istedim iyikide yapmisim sert tepki veren arkadaslar olmus kusura bakmasinlar yanlis anlasilmak istemem benim hic yasitim bir arkadasim yok o yuzden kaynimin evlenmesini dort gozle bekliyorum yasitim bi arkadasim olsun diye ben kesinlikle eltimi kiskanmiyorum burda anladimki annemle babami kiskaniyomusum siz burda altinin hesabini falan yapiyosun deyince kendimi cok kotu hissettim ve gercekten para pulda gozu olan bir insan deilim ben kendi setimdeki parca onun eksik diye verdim tam olsun diye siz oyle deyince disardan nasil gorundugunu anladim ve utandim gercekten
Onlarda oyle bende hicnirseyimi kendim secmedim gelinligimi dugun fotografcimi dogum yapicam hastaneyi nasil dogum yapicami akliniza ne gelirse bu taraftan oda bende sanssisiz
aman boş ver,,,, bir 3 taşın eksik olsun,,, hem senin en değerli 3 taşın var, iki yavrun bir kocan :)3 yillik evliyim ikinci cocuguma hamileyim bir kaynim 2 gorumcem var kaynim evlenmeyi dusunuyor ama ortada bir gelin adayi yok simdi kayinvalidemde sana ne taktiysak ne eksik ne fazla onada takicaz dedi bende oyle olmasi lazim anne zaten dedim ama simdi bakiyorumda bana bir tek tas takilmisti altinlarim bozulup qrabaya eve falan katilmisti simdi eltim olucak kisiye 1 tek tas 1 3 tas pirlanta alinmis ayriyetten bana ne yapildiysa hepsi yapilmis bozulanlar dahilinde ve simdi dogum hediyesi olarak bana bileklik aliyolar onada aliyolar ben artik hamileliktenmi yokta kadinligin verdigi icguduylemi bilmiyorum ama sinirlerim bozuluyo dogum hediyesi dogum yapana alinir o dogum yaptiginda almaniz gerekirken ben dogum yapicqm bana ne aliniyosa onada aliyorlar i zaman o dogum yaptiginda ona aldiklarini banada alsinlar diycem o zaman o dogum yapti onun icin aldik diycekler katiyyen istemem zaten ama insana dokunuyor yani kimseylede konisamiyosun gidip esine boyle boyle yapiyolar desen adamcagiz napcak sanki huzursuz etmeye gerek yok kendi kendimi sıkıyorum sizce haksizmyim
3 yillik evliyim ikinci cocuguma hamileyim bir kaynim 2 gorumcem var kaynim evlenmeyi dusunuyor ama ortada bir gelin adayi yok simdi kayinvalidemde sana ne taktiysak ne eksik ne fazla onada takicaz dedi bende oyle olmasi lazim anne zaten dedim ama simdi bakiyorumda bana bir tek tas takilmisti altinlarim bozulup qrabaya eve falan katilmisti simdi eltim olucak kisiye 1 tek tas 1 3 tas pirlanta alinmis ayriyetten bana ne yapildiysa hepsi yapilmis bozulanlar dahilinde ve simdi dogum hediyesi olarak bana bileklik aliyolar onada aliyolar ben artik hamileliktenmi yokta kadinligin verdigi icguduylemi bilmiyorum ama sinirlerim bozuluyo dogum hediyesi dogum yapana alinir o dogum yaptiginda almaniz gerekirken ben dogum yapicqm bana ne aliniyosa onada aliyorlar i zaman o dogum yaptiginda ona aldiklarini banada alsinlar diycem o zaman o dogum yapti onun icin aldik diycekler katiyyen istemem zaten ama insana dokunuyor yani kimseylede konisamiyosun gidip esine boyle boyle yapiyolar desen adamcagiz napcak sanki huzursuz etmeye gerek yok kendi kendimi sıkıyorum sizce haksizmyim
Ben kimseyi kiskanmiyorum hayatimda tektastan yuzukten altindan ibaret degil tabiki siz konuyu baska yere tasiyorsunuz bence kiskanc bir insan degilim eger hayatim altindan ibaret olsaydi basta altinlarimin hicbirini kimseye vermwzdim ayrica altinlarim bende biledurmuyo dugunden beri kayinvalidemde duruyo ihtiyaclari oldugu zaman bozuyolar eger sizin dediginiz gibi bir insan olsaydim altinlarimin bir ceyregini bile onlarda birakmaz kendim muhafaza ederdim ben onlari cok sevdigim icin belkide takiliyorum
siz altınlarınızı değil kiBen kimseyi kiskanmiyorum hayatimda tektastan yuzukten altindan ibaret degil tabiki siz konuyu baska yere tasiyorsunuz bence kiskanc bir insan degilim eger hayatim altindan ibaret olsaydi basta altinlarimin hicbirini kimseye vermwzdim ayrica altinlarim bende biledurmuyo dugunden beri kayinvalidemde duruyo ihtiyaclari oldugu zaman bozuyolar eger sizin dediginiz gibi bir insan olsaydim altinlarimin bir ceyregini bile onlarda birakmaz kendim muhafaza ederdim ben onlari cok sevdigim icin belkide takiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?