merhaba herkese bir oneri lutfen

Haklisiniz tesekkur ederim hepinize tavsiyeleriniz icin lafinizi dinliycem sagolun

Olmayan geline alınan altına bileziğe bir insan nasıl takar ki?
Herşey altın, para, mal, mülk değil..
Kendinizi küçük düşürdüğünüzün farkında değil misiniz?

bence haklısınız, onlara değer verdiğiniz için inciniyorsunuz. ama dile getirseniz haklıyken haksız duruma düşersiniz.
eğer haksızlık yapılıyorsa Allah a havale edin, siz hoşgörüye saygıya devam edin. Rabbim kimin daha iyi niyetli olduğunu onlara gösterecektir. Ben anladım mevzu para değil aslında manevi anlamda kırıldınız. inanın benzerlerini bende yaşadım ama kimsenin hakkı kimsede kalmıyor siz rahat olun. bebeğinize odaklanın.

Moonna hanim ailesiyle bu konuda hicbir sekilde bir sikinti olmadi esimlede tabi bu kendi icimde kendime dert ettigim biseydi ben oyle herseyi anlatan tartisan bi insan deilim daha cok icimde yasama taraftariyim kimseyle konusmadigim icin sizin fikirlerinizi almak istedim acikcasi ona gore haksiz yonlerimi gormek icin paylastim sizonle gordumde cok tesekkur ederim icim rahatladi birde hamile oldugum icim cok daha duygusalim en ufak seyi takiyorum hemen agliyorum falan hamilelile alakali olabilir diyede fikir alisverisi yapmak istedim iyikide yapmisim sert tepki veren arkadaslar olmus kusura bakmasinlar yanlis anlasilmak istemem benim hic yasitim bir arkadasim yok o yuzden kaynimin evlenmesini dort gozle bekliyorum yasitim bi arkadasim olsun diye ben kesinlikle eltimi kiskanmiyorum burda anladimki annemle babami kiskaniyomusum siz burda altinin hesabini falan yapiyosun deyince kendimi cok kotu hissettim ve gercekten para pulda gozu olan bir insan deilim ben kendi setimdeki parca onun eksik diye verdim tam olsun diye siz oyle deyince disardan nasil gorundugunu anladim ve utandim gercekten

Şimdi hamileliğinde verdiği duygusallıkla olabilir.. Hatanızı anlamanız da güzel. Bu tür şeyler düşünseniz de eşinize ve ailesine yansıtmamanız iyi olmuş. Eğer bunlar mevzu olursa bir daha aranızın düzelmesi çok zor olur çünkü..Canınızı sıktıysam kusuruma bakmayın..hamile oldugunuz kısmı gözümden kaçmış..Hayırlı,sağlıklı doğumlar dilerim.

Yok estqgfurullah disardan nasil gorundugumu fark eytim ama gercekten konu para pul degil tesekkur ederim

senin altınlar arabaya katılmış o yüzden o konuda yanlış şeyler düşünme ona alındıda bana alınmadı diye.arabada sizin sonuçta.size hediye edilmiş ne yaparsanız kendinize.ama doğum hediyesi konusunda haklısın.ne alaka şimdiden olmayan gelinede almışlar anlamadım.

Onlarda oyle bende hicnirseyimi kendim secmedim gelinligimi dugun fotografcimi dogum yapicam hastaneyi nasil dogum yapicami akliniza ne gelirse bu taraftan oda bende sanssisiz

Bunları kabul etmiş bir insan eltiye alınan takıyı hiç takmaz. Eğer asıl sorun bunlarsa biriktirmeyi. Arayı bozmadan durumu düzeltmeye çalışın. Hamilelikten hasaslaşmış olabilirsiniz.

aman boş ver,,,, bir 3 taşın eksik olsun,,, hem senin en değerli 3 taşın var, iki yavrun bir kocan :)
ne güzel çocuğun var, ikincisi yolda, kocan var evin var ,,eee arabanda varmış,,,,
sağlığınızda yerindeyse bundan daha değerlisi mi var
takma bunları üzülme,, sütünü etkileme,,,

Böyle şeylerin hesabını tutmak bana görgüsüzlük gibi geliyor.
Katiyyen istemem dediğiniz şey hayatınızı kabusa çeviriyor.
Sinirleriniz bozuluyor..
Tokgözlü olmak sizi daha saygın yapar.
Bunları düşünerek huzurunuzu kaçırıyorsunuz.
Şu en güzel zamanlarınızı..

objektif olarak bakınca olayın farklı göründüğünü sizde farkettiniz, hamile olmanız hormonlarınız sizi böyle duygusal yapıyor. bebeğinize odaklanın, o sizin hislerinizden etkilenir.
evliliğinizin başındasınız, daha ne altınlar gelecek gidecek.
kv.kp.in yapmak istediklerine müdahale etmek düşüncesi sizi her zaman itici yapar.

Ne kadar boş, beleş işlerle uğraşıyor insan gerçek bir derdi olmayınca !

ya arkadaşım mutlu olmana bak sen napacaksın millete beş takılmış sana üç takılmış ha çok özendiysen söyle kocacığına alsın yani yapmayın bu kadar allah herkese bereket versin kendiniz yaparsınız boşverin bunları her zaman bir olmaz ki ilk kardeş gibi düşünün kendinizi ikinci üçüncü çocuklar her zaman daha şanslı olurlar çünkü ilk çocukta ailenin maddi durumu o zamanın şartları daha ağır olur yapmayın böyle lütfen

Niye ki?

Altınlar evinizde durup kendi ihtiyacınız olduğu zaman bozsaydınız da bir sorun olmazdı bana göre, hatta daha iyi olurdu.

Boş yere takılıyorsun.

Sanane ki ne taktıklarından. Az taksalardı, üzülecek miydin? "Benimle aynısını takacaklarını söylemişlerdi ama şimdi baktım ona eksik takıyorlar." diyebilecek miydin? Demeyecektin, birbirimizi kandırmayalım şimdi. Hiç umrunda bile olmayacaktı.

O nedenle fazla takıyorlarsa da aynen böyle düşün. Seni bağlayan hiçbir durum yok. Fazla taksalar sanane az taksalar sanane. Tatlı canını üzdüğüne değmez

Bu konuya takilan gelinleri o kadar cok goruyorum ki,ya diyorum basina gelen anlamiyor heraldr,bende mi eltim olunca boyle dusunucem bilmiyorum. Ama su anda bu tur konulari okuyuncaa amaan ya allah daha buyuk dert vermesin,kendi kendilerine sorun cikariyorlar diyorum.

siz altınlarınızı değil ki
eltiye yapılanı kıskanıyorsunuz
benim bozulanlarım bile ona yapılıyor diyorsunuz
ne olacaktı zamanında sana yapılan ona da yapılacaktı
seninkler bozuldu diye ona neden yapılmasın
keşke vermeseydin altınlarını o zaman

bundan sonra çok beklentiye gireceksen kv dene de hiç bişey alma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…