merhaba herkese bir oneri lutfen

Amannn isterlerse eltim olduğunda ona bana yaptıklarının iki mislisini yapsınlar. Ben evimde huzurluyum ya o bana fazlasıyla yeter.

maşallah ne güzel yapmışlar ellerinden geleni. kendini bu gereksiz düşüncelerle yıpratmayın.
bana sadece el öpmeye gittiğimde çeyrek vermişlerdi üşün.
doğumda da oğluma bir çeyrek hepsi bu.
bence hamilelikten dolayı iz çok hassas düşünüyorsunuz.

Bence haklısınız sizin davranışınız kıskançlık değil sadece ayrımcılığa tahammül edemiyosunuz. bi ev içerisinde iki kardeş bile anne baba diğerine fazla ilgili olunca kıskanırda üzülürde kaldıki bu eltiler arasında olmasın. duygularınız bence çok normal.

Onlarda oyle bende hicnirseyimi kendim secmedim gelinligimi dugun fotografcimi dogum yapicam hastaneyi nasil dogum yapicami akliniza ne gelirse bu taraftan oda bende sanssisiz

senin dilin yok mu? neden konuşmadın... doğum yapacağın hastane ve nasıl doğum yapacağından millete ne....

altındı yüzüktü yerine bu konuda yardım isteseydin ya k.k. hatunlarından..

bu söylediklerini hamilelik psikolojisi olarak düşünmek istiyorum
yoksa ortada olmayan bir elti adayını kıskanmanız oldukça çocukça
kaldı ki şimdiden bilendiğiniz biriyle tanıştığınızda neler olur tahmin bile etmek istemiyorum
eşinle mutluysan sağlıklıysan ona 3 taş fazla olmuş sana bir bileklik eksik olmuş ne farkeder kii

olmayan eltiye çok üzüldüm böyle bir eltisi olduğunu bilmeden gelecek yazık valla bu nu kıskançlık bu ne hasetlik gözününü para bürümüş resmen.

vay arkadaş aile de haksızlık yapsa suç adaletli davransa suç alacak durumları var almışlar ne olacak ya

Bence haksızsın arkadaşım. Kim ne istiyorsa onu yapsın. Kayınvalidenin gelip sana bunu bunu yapmamız gerek diye anlatmasının bile gereği yok. Sen ortada olmayan eltine alınan takıları kendininkilerle karşılaştırdığının farkında mısın? Bu maddiyat düşkünlüğü değildir de nedir? Oturup düşünüp düşünüp bunları dert edecek kadar kıymetsiz mi senin hayatın? Bir de söylesem mi diyorsun öyle olmaz böyle olur diye. Ben çok yadırgadım. Hiç hoşlanmam para pul mevzularınin dillenfirilmesinden. Bak hamileymişsin şimdi senin oturup çocuğunu düşünmen gerek sağlıklı olacak mı onun gelişimi için ne yapabilirim diye.

Valla kayınvalidem eltime hatta kim ne takıyorsa taksın beni ilgilendirmez.Biraz da kendi evlatlarıyla ilişkilerine bağlı.
Diyelim ki biri anneye daha düşkündür.Eve bekarken çok katkısı olmuştur anne ona daha çok yapmak isteyebilir.
Ya da birini evlendirirken durumu iyidir,diğerinde değildir.
Yani bilmiyorum bana saçma geliyor.

boşverin bence..size böyle şeyler söylediğinde ben karışmam beni ilgilendirmez deyip geçin..

Bunda ters birşey göremedim.Evlat veya gelin ayırmamak için,imkanları varken hazırlık yapmışlar.
Belki ellerine toplu para geçti,belki düğün masrafıyla birarada yapamayız,şimdiden kenara koyalım dediler.
İleride diğer oğulları veya gelinleri "bize yapmadılar" demesinler diye düşünmüş olabilirler.

Bir yorumunda hiç yaşıtım arkadaşım yok demişsin.Biraz fazla aile içinde kalmışsın sanırım.
Kendine arkadaş ve çevre edinmeye çalışsan,başka mevzularla haşır neşir olsan daha güzel olur bence.

Ortada olmayan geline niye tek tas, bileklik aliyorlar? On kisi sormus, birisine cevap vermemis.. nasil, niye?

Boşuna kendini üzyosun. Benim kv ler bana doğumda hiç bişi takmadı kızına bileklik aldılar. Umrumda mı değil salla gitsin

Gelinlere yaranilmaz.. illa varini yogunu satip ayaklarinin altina dokeceksin, oyle rahat ediyorlar.. yahuu neler neler yapmistir o laf sokusturmaya calistiginiz kv size.. hala yok ona cok yaptilar, bunu begenmedim..

Ortada olmayan geline niye tek tas, bileklik aliyorlar? On kisi sormus, birisine cevap vermemis.. nasil, niye?
belki aile ellerine para geçtikçe alıp bir kenara koymayı tercih etmiştir
eninde sonunda alınacak nasılsa diye düşünmüş olabilirler
benim aklıma bu geldi

belki aile ellerine para geçtikçe alıp bir kenara koymayı tercih etmiştir
eninde sonunda alınacak nasılsa diye düşünmüş olabilirler
benim aklıma bu geldi

Ceyrek mi bu? Ya gelin hanim begenmezse tek tasi, bilekligi? Bence ortada gelin var ama resmiye dokulmedi.. simdiden hazirliklara baslandi.

Altinlarinizi kendi ihtiyaclariniz icin bozdurduysaniz sikayet etmeye haksizsiniz ama esinizin ailesinin ihtiyaclari icin bozulduysa siz haklisiniz.Oncelikle ortada olmayan gelinlerine altin almadan once sizden aldiklarini geri iade etmeleri gerekirdi...Ben olsam,kv de sormusken, madem elinizde paraniz var oncelikle benim bozulan altinlarimi alin derdim...

Ceyrek mi bu? Ya gelin hanim begenmezse tek tasi, bilekligi? Bence ortada gelin var ama resmiye dokulmedi.. simdiden hazirliklara baslandi.
ama resmiye dökülmeden de kızın beğenmediği yüzük alınmaz ki yine de
bilemedim şimdi
konu sahibi hala aydınlatmadı bizi

ama resmiye dökülmeden de kızın beğenmediği yüzük alınmaz ki yine de
bilemedim şimdi
konu sahibi hala aydınlatmadı bizi

Belki kv para vermistir, kayniyla kiz gidip almistir.. tek tas gibi bozduruldugunda para etmeyip, herkesin kendi zevkine gore aldigi seyi ortada kiz yokken gidip almak mantikli gelmedi.. bilezik falan yaptirilir hadi bir yerde kabul edilir belki ama.. bilemedim.

yaa aslında öyle düşüncesiz insanlar da var
aldık işte ister beğensin ister beğenmesin kafasında olan
eğer öyleyse gelecek kıza yazık
umarım ortada bir kız vardır da takacağı takıları kendi beğenmiştir
heeyy konu sahibii seni bekliyoruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…