- 16 Mayıs 2014
- 3.315
- 3.913
- 248
3 yillik evliyim ikinci cocuguma hamileyim bir kaynim 2 gorumcem var kaynim evlenmeyi dusunuyor ama ortada bir gelin adayi yok simdi kayinvalidemde sana ne taktiysak ne eksik ne fazla onada takicaz dedi bende oyle olmasi lazim anne zaten dedim ama simdi bakiyorumda bana bir tek tas takilmisti altinlarim bozulup qrabaya eve falan katilmisti simdi eltim olucak kisiye 1 tek tas 1 3 tas pirlanta alinmis ayriyetten bana ne yapildiysa hepsi yapilmis bozulanlar dahilinde ve simdi dogum hediyesi olarak bana bileklik aliyolar onada aliyolar ben artik hamileliktenmi yokta kadinligin verdigi icguduylemi bilmiyorum ama sinirlerim bozuluyo dogum hediyesi dogum yapana alinir o dogum yaptiginda almaniz gerekirken ben dogum yapicqm bana ne aliniyosa onada aliyorlar i zaman o dogum yaptiginda ona aldiklarini banada alsinlar diycem o zaman o dogum yapti onun icin aldik diycekler katiyyen istemem zaten ama insana dokunuyor yani kimseylede konisamiyosun gidip esine boyle boyle yapiyolar desen adamcagiz napcak sanki huzursuz etmeye gerek yok kendi kendimi sıkıyorum sizce haksizmyim
Onlarda oyle bende hicnirseyimi kendim secmedim gelinligimi dugun fotografcimi dogum yapicam hastaneyi nasil dogum yapicami akliniza ne gelirse bu taraftan oda bende sanssisiz
Valla kayınvalidem eltime hatta kim ne takıyorsa taksın beni ilgilendirmez.Biraz da kendi evlatlarıyla ilişkilerine bağlı.3 yillik evliyim ikinci cocuguma hamileyim bir kaynim 2 gorumcem var kaynim evlenmeyi dusunuyor ama ortada bir gelin adayi yok simdi kayinvalidemde sana ne taktiysak ne eksik ne fazla onada takicaz dedi bende oyle olmasi lazim anne zaten dedim ama simdi bakiyorumda bana bir tek tas takilmisti altinlarim bozulup qrabaya eve falan katilmisti simdi eltim olucak kisiye 1 tek tas 1 3 tas pirlanta alinmis ayriyetten bana ne yapildiysa hepsi yapilmis bozulanlar dahilinde ve simdi dogum hediyesi olarak bana bileklik aliyolar onada aliyolar ben artik hamileliktenmi yokta kadinligin verdigi icguduylemi bilmiyorum ama sinirlerim bozuluyo dogum hediyesi dogum yapana alinir o dogum yaptiginda almaniz gerekirken ben dogum yapicqm bana ne aliniyosa onada aliyorlar i zaman o dogum yaptiginda ona aldiklarini banada alsinlar diycem o zaman o dogum yapti onun icin aldik diycekler katiyyen istemem zaten ama insana dokunuyor yani kimseylede konisamiyosun gidip esine boyle boyle yapiyolar desen adamcagiz napcak sanki huzursuz etmeye gerek yok kendi kendimi sıkıyorum sizce haksizmyim
Boşuna kendini üzyosun. Benim kv ler bana doğumda hiç bişi takmadı kızına bileklik aldılar. Umrumda mı değil salla gitsin3 yillik evliyim ikinci cocuguma hamileyim bir kaynim 2 gorumcem var kaynim evlenmeyi dusunuyor ama ortada bir gelin adayi yok simdi kayinvalidemde sana ne taktiysak ne eksik ne fazla onada takicaz dedi bende oyle olmasi lazim anne zaten dedim ama simdi bakiyorumda bana bir tek tas takilmisti altinlarim bozulup qrabaya eve falan katilmisti simdi eltim olucak kisiye 1 tek tas 1 3 tas pirlanta alinmis ayriyetten bana ne yapildiysa hepsi yapilmis bozulanlar dahilinde ve simdi dogum hediyesi olarak bana bileklik aliyolar onada aliyolar ben artik hamileliktenmi yokta kadinligin verdigi icguduylemi bilmiyorum ama sinirlerim bozuluyo dogum hediyesi dogum yapana alinir o dogum yaptiginda almaniz gerekirken ben dogum yapicqm bana ne aliniyosa onada aliyorlar i zaman o dogum yaptiginda ona aldiklarini banada alsinlar diycem o zaman o dogum yapti onun icin aldik diycekler katiyyen istemem zaten ama insana dokunuyor yani kimseylede konisamiyosun gidip esine boyle boyle yapiyolar desen adamcagiz napcak sanki huzursuz etmeye gerek yok kendi kendimi sıkıyorum sizce haksizmyim
belki aile ellerine para geçtikçe alıp bir kenara koymayı tercih etmiştirOrtada olmayan geline niye tek tas, bileklik aliyorlar? On kisi sormus, birisine cevap vermemis.. nasil, niye?
belki aile ellerine para geçtikçe alıp bir kenara koymayı tercih etmiştir
eninde sonunda alınacak nasılsa diye düşünmüş olabilirler
benim aklıma bu geldi
ama resmiye dökülmeden de kızın beğenmediği yüzük alınmaz ki yine deCeyrek mi bu? Ya gelin hanim begenmezse tek tasi, bilekligi? Bence ortada gelin var ama resmiye dokulmedi.. simdiden hazirliklara baslandi.
ama resmiye dökülmeden de kızın beğenmediği yüzük alınmaz ki yine de
bilemedim şimdi
konu sahibi hala aydınlatmadı bizi
yaa aslında öyle düşüncesiz insanlar da varBelki kv para vermistir, kayniyla kiz gidip almistir.. tek tas gibi bozduruldugunda para etmeyip, herkesin kendi zevkine gore aldigi seyi ortada kiz yokken gidip almak mantikli gelmedi.. bilezik falan yaptirilir hadi bir yerde kabul edilir belki ama.. bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?