Bende istiyorum da cesaret edemiyorum
Merhaba, Ayy boyle guzel sonuclar gorunce cok seviniyorum malum Turkiyede kimi doktorlar isi ticarete dokmus kimseye guvenimiz kalmadi. Goz kapaginida dudaklarinizda super olmus
Çok başarılı. Göz kapağında harika. Göz kapağını ne kadara yaptırdın ?
15 bin tl :) kredi kartına 16.5Çok başarılı. Göz kapağında harika. Göz kapağını ne kadara yaptırdın ?
Aman kalsın onemli değil benim için :) makyajla kapatırım diye takmadım ama az daha kısaltsa süper olurdu sanki ödem inince belli olacak atacağım sizlere gelişmeleri :)Çok güzel duruyor. Dolgudan daha doğal. İz kalır diye düşünmedim ben de hiç.
Bence böyle de gayet güzel mesafesi. Doktor kapanmaz dediyse doğrudur. O daha büyük risk.Aman kalsın onemli değil benim için :) makyajla kapatırım diye takmadım ama az daha kısaltsa süper olurdu sanki ödem inince belli olacak atacağım sizlere gelişmeleri :)
Mesafe daha kısa istemişsin ama şu anda bile az. Bence daha çok şiş. İnince daha doğal ve güzel olur.
Aman kalsın onemli değil benim için :) makyajla kapatırım diye takmadım ama az daha kısaltsa süper olurdu sanki ödem inince belli olacak atacağım sizlere gelişmeleri :m
Merhaba indi mi ödem ne durumdasiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?