Merhaba iki dudağa da liplift yaptırdım :)

Umarım dolgu yaptırmaktan kurtulmuşımdur. 1.7 mm miş ara mesafe 5 m aldı bakalım şimdilik ödemli ama güzel görünüyor

Valla ettim cesaret :) göz kapağı da aldırdım bir ay önce lip liftden daha kolaydı o :) anestezik iğne yapılırken baya acıdı canlı oldum :))

Sonucu ben de çok beğendim. Ben dikiş izi kalır korkusu ile olmak istemiyorum ama dudaklarımı görseniz çok ince mutlaka ol derdiniz.

Üçüncü gün şuan çok ödemli ama ben bu ödemli haline bayıldım inince boyle dolgun olmycak çok üzülüyorum mesafem 1.7 den 1.2 ye düşürdü keşke 1 cm e düşürseydi kabul etmedi doktor geri dönüşü yokmuş ağzın kapanmaz dedi bilmiyorum vala izler de olcak bu riske girmişken az daha kısaltabilirdi. Birde o narkoz iğne aşırı acıttı o ağrıyı anlatamam uyuşturana kadar öldüm öldüm dirildim burun kısmı çok hassasmış :

Çok güzel duruyor. Dolgudan daha doğal. İz kalır diye düşünmedim ben de hiç.

Özellikle üst dudak dışa doğru dönük olmuş çekici bir görüntü oluşmuş

Aman kalsın onemli değil benim için :) makyajla kapatırım diye takmadım ama az daha kısaltsa süper olurdu sanki ödem inince belli olacak atacağım sizlere gelişmeleri :)
Bence böyle de gayet güzel mesafesi. Doktor kapanmaz dediyse doğrudur. O daha büyük risk.

Bende pazartesi oldum katiliyorum lipliftin acisi daha zormus şu an bile agriyo. Mini yuz germe de oldum ayni anda ve orda agri yok.cumartesi yapilan daha inmediyse ben hic beklemim bosuna 15 gunu bulacak belliki inmesi

Eklentiler

• 1000051031.webp
    20 KB · Görüntüleme: 108
  • 1000051030.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 119
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…