Gebeliğe Hazırlık Merhaba ikiz gebelik istiyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Lahinlug

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2017
39
23
18
28
Merhaba ben 22 yaşındayım. İkiz gebelik istiyorum. Bugünlerde öğrendiğime göre klomen diye bir ilaç varmış. Bunun hakkında ne düşünüyorsunuz. Bu ay bir de soğan kürü uyguladım. Bu ayın 10unda adet olmam gerekiyor normalde. Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı

Merhaba, öncelikle en hayırlısı neyse senin için o olsun. Ben mesela iki yıldır bi taneye razıyım ama olmadı Ayrıca klomeni kesinlikle kendi başına kullanma çok tehlikeli olabilecek bir ilaç. Son olarak soğan kürü genellikle adet düzensizliği olanlarda işe yarıyor. Eğer adetin düzenliyse yaramayabilir.
Yapman gereken adetin 10. gününden itibaren iki günde bir ilişkiye girmek ve dua etmek.

teşekkürler. İnşallah ikimizin de olur. Yani isteyen herkesin olur inşallah Sanırım hergün ilişki de sıkıntı olabiliyormuş değil mi

Ben klomen ve çatlatma iğnesi tedavisini gördüm. 2 kere uyguladı doktorum ama olumsuz sonuçlandı. Benim yumuslarda büyüme olmuyo diye kullandım. Ha kullanıp olumlu sonuç ve ikiz gebelik olan bi kaç kişiyi burda okudum. Ama doktor eşliğinde kullanın.

teşekkürler. İnşallah ikimizin de olur. Yani isteyen herkesin olur inşallah Sanırım hergün ilişki de sıkıntı olabiliyormuş değil mi
Amin inşallah Doktorlar genellikle her gün ilişki sperm kalitesini düşürüyor diye önermiyorlar. İki günde bir ideal olanı. Tabi kendinizi desteklemek için meyve, kuruyemiş de yiyebilirsin eşinle.

Anladım. Peki ne kadar zaman sonra kullanılıyor

Ben de ilk ay muayeneye gitmiştim. Adetin üçüncü günü gel dedi bana da. Gittim hormon testi falan yapıldı sanırım ve sonuö olarak da yumurtlaman yavaşlamış demişti doktor. Şuan nasıldır durum bilemem ama

Rica
Tamamdır o zaman ben bu aya yine doktordan randevu alayım. Baktırayım bi bari bakalım durumum nasıl . Çok teşekkürler☺
Rica ederim cnm ne demek

3 yıl önce klomenle hamile kaldım ikiz gebeligim oldu, sonrasında 19. haftada erken doğumla bebeklerimi kaybettim hayatımin en acı günleriydi.
Sürekli bir tane olsaydı erken doğum riskim olmaya bilirdi dedim ama Rabbimin emri hersey ne gelirse Elhamdülillah.
Suan çok şükür yine hamileyim klomen ve catlatma ignesiyle geçen hafta doktor emin olmamakla birlikte bir kese daha göründüğünü söyledi.Bu hafta kesinlesecek ama Çok korkuyorum ya yine aynı acıları yasarsam diye.
Hayırlisi önceliğiniz olsun .Çoğu kişi ikiz çocukları çok sever ama sevmekle olmuyo.

Hayırlısı olsun hakkında inşallah canım benim.

Reactions: Eva

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…