Merhaba, öncelikle en hayırlısı neyse senin için o olsun. Ben mesela iki yıldır bi taneye razıyım ama olmadıAyrıca klomeni kesinlikle kendi başına kullanma çok tehlikeli olabilecek bir ilaç. Son olarak soğan kürü genellikle adet düzensizliği olanlarda işe yarıyor. Eğer adetin düzenliyse yaramayabilir.
Yapman gereken adetin 10. gününden itibaren iki günde bir ilişkiye girmek ve dua etmek.
Amin inşallahteşekkürler. İnşallah ikimizin de olur. Yani isteyen herkesin olur inşallah Sanırım hergün ilişki de sıkıntı olabiliyormuş değil mi
Anladım. Peki ne kadar zaman sonra kullanılıyorBen klomen ve çatlatma iğnesi tedavisini gördüm. 2 kere uyguladı doktorum ama olumsuz sonuçlandı. Benim yumuslarda büyüme olmuyo diye kullandım. Ha kullanıp olumlu sonuç ve ikiz gebelik olan bi kaç kişiyi burda okudum. Ama doktor eşliğinde kullanın.
Amin inşallahDoktorlar genellikle her gün ilişki sperm kalitesini düşürüyor diye önermiyorlar. İki günde bir ideal olanı. Tabi kendinizi desteklemek için meyve, kuruyemiş de yiyebilirsin eşinle.
Bana doktorum adetin 3 günü gel dedi gittim ilacı 5 gün sabah akşam içtim tekrar gittim muayaneyeAnladım. Peki ne kadar zaman sonra kullanılıyor
Bana doktorum adetin 3 günü gel dedi gittim ilacı 5 gün sabah akşam içtim tekrar gittim muayaneye
Bana doktorum adetin 3 günü gel dedi gittim ilacı 5 gün sabah akşam içtim tekrar gittim muayaneye
Klomen verdi kullanıp gittiğimde işte yumuslara baktı çatlatma iğnesi vurduBu arada ne ilacı
Hee. Ay bu konular hakkında hiç bilgi bilmiyorum yaKlomen verdi kullanıp gittiğimde işte yumuslara baktı çatlatma iğnesi vurdu
Bizde bilmiyoz yaşayınca ogreniyon cnmHee. Ay bu konular hakkında hiç bilgi bilmiyorum ya
Tamamdır o zaman ben bu aya yine doktordan randevu alayım. Baktırayım bi bari bakalım durumum nasıl . Çok teşekkürlerBizde bilmiyoz yaşayınca ogreniyon cnm
Rica ederim cnm ne demekTamamdır o zaman ben bu aya yine doktordan randevu alayım. Baktırayım bi bari bakalım durumum nasıl . Çok teşekkürler☺
Hayırlısı olsun hakkında inşallah canım benim.3 yıl önce klomenle hamile kaldım ikiz gebeligim oldu, sonrasında 19. haftada erken doğumla bebeklerimi kaybettim hayatımin en acı günleriydi.
Sürekli bir tane olsaydı erken doğum riskim olmaya bilirdi dedim ama Rabbimin emri hersey ne gelirse Elhamdülillah.
Suan çok şükür yine hamileyim klomen ve catlatma ignesiyle geçen hafta doktor emin olmamakla birlikte bir kese daha göründüğünü söyledi.Bu hafta kesinlesecek ama Çok korkuyorum ya yine aynı acıları yasarsam diye.
Hayırlisi önceliğiniz olsun .Çoğu kişi ikiz çocukları çok sever ama sevmekle olmuyo.
3 yıl önce klomenle hamile kaldım ikiz gebeligim oldu, sonrasında 19. haftada erken doğumla bebeklerimi kaybettim hayatımin en acı günleriydi.
Sürekli bir tane olsaydı erken doğum riskim olmaya bilirdi dedim ama Rabbimin emri hersey ne gelirse Elhamdülillah.
Suan çok şükür yine hamileyim klomen ve catlatma ignesiyle geçen hafta doktor emin olmamakla birlikte bir kese daha göründüğünü söyledi.Bu hafta kesinlesecek ama Çok korkuyorum ya yine aynı acıları yasarsam diye.
Hayırlisi önceliğiniz olsun .Çoğu kişi ikiz çocukları çok sever ama sevmekle olmuyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?