- 18 Eylül 2020
- 40
- 21
- 8
- 27
- Konu Sahibi Princesssd
bence de ,burcum yay yükselenim kova aysel gürel gibi gezmem gerekir ama alakam yok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence de ,burcum yay yükselenim kova aysel gürel gibi gezmem gerekir ama alakam yok
Olmaz olurmu geri döndüğünde boynuzlarını bir koydu koyuş o koyuş daha kendime gelemedimBoğa burcu sevgilim beni terketti hiç terkedip geri dönen boğa burcu sevgiliniz oldu mu? Ben aptal gibi Çok üsteledim yapmamam gerekiyodu
Kkdaki kadar dünyada narsist tanısı almış kişi yok :) tüm arızalı tiplere narsist dediler resmen :)Burçların rahat bırakın yaw. Narsistlik bitti burçlara sıra geldi![]()
Psikolog dolu burasıKkdaki kadar dünyada narsist tanısı almış kişi yok :) tüm arızalı tiplere narsist dediler resmen :)
Belki yükseleni farklidir deme öyleBen boğa burcuyum.
Benim için bitmişse bitmiştir , dönmem.
Hele ısrarı hiç sevmez boğa burçları.
Burçla ilişkilendirmeyin .
Neden ayrıldınız ?
Ne kadar süre sonra döndü acabaOlmaz olurmu geri döndüğünde boynuzlarını bir koydu koyuş o koyuş daha kendime gelemedimİnsan balık burcu falan bulur ağzı var dili yok mis gibi
![]()
Kizzzz boynuzlarlaa döndü diyorrNe kadar süre sonra döndü acaba
Bana yazabilir mısınız çok rica ediyorumEvet oldu cok blöf yapıyor boğa Burcu erkekleri korkutmayı ağlatmayıda cok sever sen üsteledikce kaçar ama aslında gitmez sonra baktı olmuyor kendisi yaklaşmaya başlar.
Ay ben tam anlamamışımKizzzz boynuzlarlaa döndü diyorrsen halaa ne zaman döndü ? Diyosun
Aşkin gözü kör derler üzülmeAy ben tam anlamamışım(
;(Aşkin gözü kör derler üzülme![]()
Sen gel bu boğa yi boşver çivi çiviyi söker kardeş
Sen gel bu boğa yi boşver çivi çiviyi söker kardeşyeni asklara yelten açmaya ne dersin
![]()
İyi mademBiraz kendime gelmeliyimhayatıma bakmalıyım yeniden birine aşık olup yine acı çekmek istemiyorum
![]()
Ahaha ya terapi sürecinde bile narsist tanısını koymak baya vakit alıyor, ama kk kadınları sağ olsun aradım açmadı narsist, bana kötü davrandı narsist. Ya da kendileri terapiye gittiklerini iddia ediyorlar kendi terapistleri görmedikleri partnere tanı koyuyor. Aklı basında hiç bir terapist öyle bir yorum yapmaz amaPsikolog dolu burası![]()
P Princesssd neden gittiği çok önemli ama dönüşmemesi gerektiğini düşünüyorumKedigiller20 boğa deyince sen geldin aklıma. Gitsen doner misin kuzum
Kedigiller20 siz boga burcu musunuz acabaP Princesssd neden gittiği çok önemli ama dönüşmemesi gerektiğini düşünüyorum