Merhaba kizçelerim dertlesecegim kimse yok size ihtiyacim var

Boğa burcu sevgilim beni terketti hiç terkedip geri dönen boğa burcu sevgiliniz oldu mu? Ben aptal gibi Çok üsteledim yapmamam gerekiyodu
Olmaz olurmu geri döndüğünde boynuzlarını bir koydu koyuş o koyuş daha kendime gelemedim 😜İnsan balık burcu falan bulur ağzı var dili yok mis gibi 🤣

Evet oldu cok blöf yapıyor boğa Burcu erkekleri korkutmayı ağlatmayıda cok sever sen üsteledikce kaçar ama aslında gitmez sonra baktı olmuyor kendisi yaklaşmaya başlar.

Psikolog dolu burası😁
Ahaha ya terapi sürecinde bile narsist tanısını koymak baya vakit alıyor, ama kk kadınları sağ olsun aradım açmadı narsist, bana kötü davrandı narsist. Ya da kendileri terapiye gittiklerini iddia ediyorlar kendi terapistleri görmedikleri partnere tanı koyuyor. Aklı basında hiç bir terapist öyle bir yorum yapmaz ama

Boğa burcu kadını olarak söylüyorum: hayır. Bir boğa eğer gitmeye karar verdiyse hiçbir güç geri döndüremez. Çünkü silince tam siliyoruz. Kettle gibi düşünün. Her şey önce fokurduyor, bunu arada ses çıkararak belli ediyoruz ama su kaynayıp o "Çıt!" sesi tepemizde attığı an, geçmiş olsun. "Çıt!" raddesine getirmemek lazım bizi.

Back
X