- 25 Haziran 2018
- 88
- 40
- 38
- 28
- Konu Sahibi Princesssd
Boğa burcu sevgilim beni terketti hiç terkedip geri dönen boğa burcu sevgiliniz oldu mu? Ben aptal gibi Çok üsteledim yapmamam gerekiyodu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boga burcu diye terk etmedi sonucta..neden terk etti? İliski süresi? İliskinizin dinamigi? Size askı bağlılığı hepsi etkili.Boğa burcu sevgilim beni terketti hiç terkedip geri dönen boğa burcu sevgiliniz oldu mu? Ben aptal gibi Çok üsteledim yapmamam gerekiyodu
Oğlum boğa burcu sayılır mıBoğa burcu sevgilim beni terketti hiç terkedip geri dönen boğa burcu sevgiliniz oldu mu? Ben aptal gibi Çok üsteledim yapmamam gerekiyodu
son zamanlarda başlıklarda hep bunu görüyorum koç burcu aşkıma napmalıyım yengeç sevgilim burnumdan öptü ne demek istiyor kova aşkımın sabrı mı taştı kiBoğa burcu sevgilim beni terketti hiç terkedip geri dönen boğa burcu sevgiliniz oldu mu? Ben aptal gibi Çok üsteledim yapmamam gerekiyodu
Boğa burcuysa asla dönmez. İkizler olsaydı kesin dönerdi. Yengeç için kesin konuşamıyorum ya döner ya dönmez. Yaylar %60 akrepler %25 döner. Koçlar bi döner bi dönmez. Balıklar ağlayarak günlüğüne yazar ama dönmez. Öyle yani...Boğa burcu sevgilim beni terketti hiç terkedip geri dönen boğa burcu sevgiliniz oldu mu? Ben aptal gibi Çok üsteledim yapmamam gerekiyodu
yoo boğa burcu sevgilim ayrıldıktan birkaç ay sonra başkasıyla evlendi. yani şerefsiz insan her şey yapabilirAma bildiğim boğa burçları seviyorsa takıntılı seviyor, kolay kolay birakmiyor, terk etse de peşinden ayrılmıyor.
Ohaaaaağ bu eşim. O da boğa.Ama bildiğim boğa burçları seviyorsa takıntılı seviyor, kolay kolay birakmiyor, terk etse de peşinden ayrılmıyor.
ben de 6 aydır görüştüğüm boğa burcu erkeğini 3 gün önce engelledim. gel biz dertleşelimBoğa burcu sevgilim beni terketti hiç terkedip geri dönen boğa burcu sevgiliniz oldu mu? Ben aptal gibi Çok üsteledim yapmamam gerekiyodu
ama burcu ilişkide emeği severmiş. kendisi için çabalayan ve emek verenleri seçermiş. sonuçta mantıkları öndedirBen boğa burcuyum.
Benim için bitmişse bitmiştir , dönmem.
Hele ısrarı hiç sevmez boğa burçları.
Burçla ilişkilendirmeyin .
Neden ayrıldınız ?
Gerçekten seviyorsa.yoo boğa burcu sevgilim ayrıldıktan birkaç ay sonra başkasıyla evlendi. yani şerefsiz insan her şey yapabilir
burcunun önemi yok![]()
bu kesinlikle doğru ama takıntılı sevmesi için karşısındaki kişiye karşı herşeyi içinde oturtması gerekiyor.Ama bildiğim boğa burçları seviyorsa takıntılı seviyor, kolay kolay birakmiyor, terk etse de peşinden ayrılmıyor.