Merhaba kizçelerim dertlesecegim kimse yok size ihtiyacim var

bu kesinlikle doğru ama takıntılı sevmesi için karşısındaki kişiye karşı herşeyi içinde oturtması gerekiyor.
eğer kafasında mantığına oturmayan yer varsa da öyle koşmuyor peşinden. ben bayağı bir araştırma yaptım
artık uzman oldum boğa erkelerinde :KK70:
He dünyadaki çeyrek milyar boğa erkeği de hep aynı karakterde zaten. Tornadan çıktılar 😂

Burclara bu kadar anlam yuklemeyin karakter meselesi iliskide kanun kacani kovalamaktir

Burç konusuna bağlamamak gerek çünkü ben aslan burcuyum ama yükselenim terazi şimdi 2sininde özelliklerini taşıyorum o belli olmaz karakter önemli ----

Boğa burcu sevgilim beni terketti hiç terkedip geri dönen boğa burcu sevgiliniz oldu mu? Ben aptal gibi Çok üsteledim yapmamam gerekiyodu
eşim boğa da o kadar ağır kanlı üşengeçtir ki terketmeye üşenir terketse geri dönmeye de üşenir :D bu duyduğunuz hoşunuza gider mi aradığınız cevap bu mu bilemem ama :D

eşim boğa da o kadar ağır kanlı üşengeçtir ki terketmeye üşenir terketse geri dönmeye de üşenir :KK70: bu duyduğunuz hoşunuza gider mi aradığınız cevap bu mu bilemem ama :KK70:
bişey sorsam size.
peki sizin evliliğinizde eşiniz tarafından bakıldığında herhangi bir mantığına uymayan bir şey varmıydı. mesela örnek veriyorum, kültür farkı olabilir, maddi farklılıklar, kariyer farklılıkları vs gibi mantığına uymayan şeyler var mıydı

ben de 6 aydır görüştüğüm boğa burcu erkeğini 3 gün önce engelledim. gel biz dertleşelim :KK70:
engelledim ama terkeden ben değilim. aslında terkeden o.

En azından adamın hiç görüşmeseniz de , size bir faydası dokundu ; aman nazar değmesin kaç gündür kendi konunuz dışındaki konulara da yorum yazıyor , kk da sosyalleşiyorsunuz. :nazar:

Bence de burçla alakası yok, kaçan kovalanır. Ama sizi terk eden adama geri dönmek istemenize takıldım, sizin burcunuz ne?

bişey sorsam size.
peki sizin evliliğinizde eşiniz tarafından bakıldığında herhangi bir mantığına uymayan bir şey varmıydı. mesela örnek veriyorum, kültür farkı olabilir, maddi farklılıklar, kariyer farklılıkları vs gibi mantığına uymayan şeyler var mıydı
hayır yoktu karşılıklı olarak fark görmedik belkide kişileri ve mevzuları olduğu gibi kabul edip kendi içimize kimseyi ve hiçbirşeyi karıştırmadığımızdan olabilir

hepsine aynı diyemesek de burçların genel karakter de etkili olduğuna ben inanıyorum

Tabi tabi. Mesela trilyoner boğa burcu erkeğiyle , asgari ücretli boğa burcu erkeği de aynı karakterde zaten. 😎

Ne burçmuş arkadaş. Adamlar 2 sene tüm dünyayı kapadı ; ekonominin çarklarıyla oynandı , millet hala burç derdinde. 😒

hayır yoktu karşılıklı olarak fark görmedik belkide kişileri ve mevzuları olduğu gibi kabul edip kendi içimize kimseyi ve hiçbirşeyi karıştırmadığımızdan olabilir
boğa burcunun ilişkide mantığına ters gelen birşey varsa soğuyor.
sen daha iyi bilirsin eşin boğaymış. hep mantığı ile hareket ederler. ay bulmuşken sorayım :)) peki hiç duygusal davranıp mantığına ters gelen birşey yapar mı eşin? bir de olayın cinsellik boyutu var ki, o belki erkeğe göre değişir ama aşırı libidosu yüksek oluyor

Back
X