- Konu Sahibi Meleklerini bekleyen anne
taze transfer ise çatlatma iğnesinden kaynaklı yanlış sonuç çıkabiliyor. Doktorun söylediği günde yapmak daha iyi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki taze transfer değil dondurulmuş beşinci gün transferitaze transfer ise çatlatma iğnesinden kaynaklı yanlış sonuç çıkabiliyor. Doktorun söylediği günde yapmak daha iyi.
Canm bugün belirtin var mı ?
Yok kuzum aynı bi belirti yok sende varmı bişeyCanm bugün belirtin var mı ?
İshal var sadeceKizlarrr bugün 7. Günüm ve ishal olmuş
Yok kuzum aynı bi belirti yok sende varmı bişey![]()
Benim de transferin 6.günü bugun. Dayanamayıp erken gebelik testinden yaptim. Tek çizgi çıktı. Tabi ki moralim çok bozuldu ağladım. Ama ne bileyim. Her türlü sonuca alışiğım şu an. Allah sevindirsin hepimizi. Benim 7.tedavimİdrar testi yapmayı düşünen varmı ben düşünüyorum ama bilemiyorum :)
Bende hiç tık yok hicbiseydeİshal var sadece
Senin 5 gün embriyosumuydu canmBenim de transferin 6.günü bugun. Dayanamayıp erken gebelik testinden yaptim. Tek çizgi çıktı. Tabi ki moralim çok bozuldu ağladım. Ama ne bileyim. Her türlü sonuca alışiğım şu an. Allah sevindirsin hepimizi. Benim 7.tedavim
Çok erken yapmışsın yaa keşke biraz bekleseydinBenim de transferin 6.günü bugun. Dayanamayıp erken gebelik testinden yaptim. Tek çizgi çıktı. Tabi ki moralim çok bozuldu ağladım. Ama ne bileyim. Her türlü sonuca alışiğım şu an. Allah sevindirsin hepimizi. Benim 7.tedavim
evet canım, 5 gün dondurulmuş 2 tane. Nasip artik.Senin 5 gün embriyosumuydu canm
Ne bileyim ya bence belirti olmuyor herkezin bünyesi farklı bakalım biz de sonuç ne olucakBende hiç tık yok hicbiseyde
forumda, dondurulmus embriyodan 6 gunlerde silik de olsa çıkan yazılarıni o kadar okudum ki,bir an heyecanima yenik düştüm.Çok erken yapmışsın yaa keşke biraz bekleseydin![]()
İnşallah olumlu sonuç alırız vakit hiç geçmiyor.psikolojim bozuldu sanırımNe bileyim ya bence belirti olmuyor herkezin bünyesi farklı bakalım biz de sonuç ne olucak
Bence moralini bozma bekle son güne kadar Allah tan umut kesilmezforumda, dondurulmus embriyodan 6 gunlerde silik de olsa çıkan yazılarıni o kadar okudum ki,bir an heyecanima yenik düştüm.
Evet banada geçmiyor vakit Allah yardımcımız olsunİnşallah olumlu sonuç alırız vakit hiç geçmiyor.psikolojim bozuldu sanırım![]()
Canm test gününü bekle baştan yaptır.Allahtan Umut kesilmezforumda, dondurulmus embriyodan 6 gunlerde silik de olsa çıkan yazılarıni o kadar okudum ki,bir an heyecanima yenik düştüm.
Cok haklısın. Kafamizı oyalayacak birseyler olsa,belki bu kadar dusunmeyiz. Işten de izin aldım. Evde öylece yatıyorum. Zaman gecmiyor. Allah hepimizi mucizeleriyle sevindirsinBence moralini bozma bekle son güne kadar Allah tan umut kesilmez
Benimde aynı canım bir umut bekliyoruz çok zormuş ama bu süreç başka hiç bişey düşünemiyorum bileevet canım, 5 gün dondurulmuş 2 tane. Nasip artik.
Seninki kac tane?
Amin canım inşallahCok haklısın. Kafamizı oyalayacak birseyler olsa,belki bu kadar dusunmeyiz. Işten de izin aldım. Evde öylece yatıyorum. Zaman gecmiyor. Allah hepimizi mucizeleriyle sevindirsin
Minik bir kahverengi lekelenme olsa, o bile bir umut. Yerlesme kanaması mı diye:) sanki uzay boşluğunda bomboş duruyorum:) bi belirti olsa, veya bir rüya gorsek..bi isaret:)))Benimde aynı canım bir umut bekliyoruz çok zormuş ama bu süreç başka hiç bişey düşünemiyorum bile![]()