Merhaba kızlar 20 temmuz 2022 transfer oldum test günüm 4 Ağustos zaman geçmek bilmiyor 1 ağustosta beta HCG yapsam çıkarmı sizce

Cok haklısın. Kafamizı oyalayacak birseyler olsa,belki bu kadar dusunmeyiz. Işten de izin aldım. Evde öylece yatıyorum. Zaman gecmiyor. Allah hepimizi mucizeleriyle sevindirsin
Ben ilk tedavimde hep yatmıştim bu sefer hiç yatmadım hep yürüdüm falan yatmak iyi deil sizlerde lütfen yatmayın cunki yattikca hasta gibi hissediyor insan

Minik bir kahverengi lekelenme olsa, o bile bir umut. Yerlesme kanaması mı diye:) sanki uzay boşluğunda bomboş duruyorum:) bi belirti olsa, veya bir rüya gorsek..bi isaret:)))
Yerleşme kanamasının günü değişiyormus canım kişiden kişiye beşinci günden baslayanlar var diye okudum ama yanlz değilsin bendede tek belirti bile yok 🤦

Bende evin içinde küçük küçük turlar atıyorum sıcakta dışarı çıkılacak gibi değil 😂
Valla aynen, kısa mesafeli markete gitmek dışında , dışarıda gezmek de olmuyor. Adini feriha koydum u askimemnu yu izleyip oturuyorum aksama kadar😆

Ne bileyim ya bence belirti olmuyor herkezin bünyesi farklı bakalım biz de sonuç ne olucak
Benim de hiç belirti olmamıştı. Hatta test günü sabah eşimi uyandırmadan kendim gitmiştim umutsuz olduğum için. Ama çok şükür hamileyim. Hiç takmayın kafanıza. Başka şeylerle ilgilenin, aklınızı oradan uzaklaştırın. Ben ne zaman kendimi dinlemeye kalksam sanki içeride olup biteni rahatsız edecekmişim gibi hissedip başka şeylere odaklanmıştım.

Benim de hiç belirti olmamıştı. Hatta test günü sabah eşimi uyandırmadan kendim gitmiştim umutsuz olduğum için. Ama çok şükür hamileyim. Hiç takmayın kafanıza. Başka şeylerle ilgilenin, aklınızı oradan uzaklaştırın. Ben ne zaman kendimi dinlemeye kalksam sanki içeride olup biteni rahatsız edecekmişim gibi hissedip başka şeylere odaklanmıştım.
Vallai böyle belirtisi olmadan hamile olduğunu öğrenenleri duyunca çok mutlu oluyorum Allah isteyen herkese nasıl etsin 🙏sizin bebişinizde sağlıkla büyüsün inşallah 🙏

Cokkk sevindim Allah kucağıniza sağ salim almayı nasip etsin 🥰 inşallah bizlerde tüm isteyenlerde sizin gibi pozitif haber alırız

Back
X