Merhaba kizlar 25+3 hamileyim .11 kilo aldim dikkat ettigim halde bu konuda cok moralim bozuluyor

dyg_aktan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
137
41
28
11 kilo aldim simdiden neden bu kdr cok kilo aldim anlamiyorum her zamanki gibi yiyorum ne cok ne az .kabizlik sorunum vat biraz ondan mi aceba cok moralom bozuluyor yardom edin ne yapmaliym

Diyetisyene git canim ...ben yapiyorum..4 kilo aldim sadece ...kiloluyum.bebegim de haftasina uyumlu.

11 kilo aldim simdiden neden bu kdr cok kilo aldim anlamiyorum her zamanki gibi yiyorum ne cok ne az .kabizlik sorunum vat biraz ondan mi aceba cok moralom bozuluyor yardom edin ne yapmaliym

İlk uc ay kilo aldiniz mi yoksa ikinci uc ayda mi aldiniz

Günden güne kilo kaybediyorum . Kısmaktan karnım ağrıyor. Yemek yemek isteyip yiyemeyip ağlıyorum :( mesajını okudum ve sadece imrendim :(

ben de 18. haftadayım 7 kilo aldım. durum kötü. 50 yle başladım işte tek iyi tarafı bu.
diyetisyene gitsem mi acaba ben de?

Bende senin duruminaimrendim desem:) inan kilo almak cok iyi birsey degil .bebegin kilo almasi onemli
Allah kimsenin başına vermesin yemek görünce kusmak kokudan kusmak kadar kötü bişey Yok. Tabi ölçülü yemek Laz'ım . Eltim 90 kilo Doğum yaptı bebeklerimiz arasında 50 gr mı ne fark vardı. Şimdi 85 kilo ben şuna 58 oldum

Back
X