Merhaba kizlar arkadasimin burda profili yok benim sormami istedi...

Mesafeden degil, adamin karakteri o. Yanyana olduklarinda da ayni olur. Evlilikle sevgililik donemi ayni degil erkeklerde. Siradan adamlar evlenince, yani elde edince siradanlasir. Beklentiyi yukseltmesin sonra birlikte yasayinca da ayni ilgisizligi oldugunu gorunce uzulur. Kabullensin. Karakter duzgunse romantizm cok muhim degil bence

Dogru canim allah hayirlisini nasip etsin...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

böyle şeylerle üzmesin kendini 3 senelik evliyim neredeyse evlendiğimizden beri"aşkım bak yarın evlilik yıldönünmümüz unutma haa" deyip şakalaşarak hatırlatırım sei seviyorum da demez eve gelir internette haber okur araba modellerine bakar sonra orda uyur kalır emin olsun ki erkeklerin çoğuda ortalama böyle takmasın kafasına eşi demiyosa o desin eşine güzel sözler

Bu zamanla seni yormuyor mu...hep sen hep sen ama karsidan gelen birsey yok...

Bu zamanla seni yormuyor mu...hep sen hep sen ama karsidan gelen birsey yok...

ya bazen tabiki yoruyo ama bu kesinlikle ayrılık sebebi olamaz. erkeler için kafaya takmaya değmez doğum günümü bile hatırlatıyorum şu hediyeyi de istiyorum diyorum alıyor:) sürpriz yapsa daha makbule geçer ama buna da şükür hiçbişey yapmayabilirdi de

Evlenince zaten degisiyo durum biraz. Mesafe is guc yogunluk yorgunluk derken o ilgi azaliyo haliyle. Kadina is dusuyo ne yazik. Bende her ne kadar bazen karamsarliga dussemde esime sicak davrandigimda davranisin cok degistigini gorebiliyorum.

Öyledir canim evet...peki ne yapiyorsun bunun icin

5senelik evliyiz artik kabullendim yapcak bisey yok cok cabaladim ondanda biseyler gormek icin ama zorla guzellik olmuyo bende yoruldum haliyle benide kendine benzetti.bazilari huyu soyledir felan desede katilmiyorum evlilik oncese 4yilimiz vardi onda gunde yuzlerce kez seni seviyorum diyen bi adamdi tabiki flort donemindeki gibi olmasini bekliyemeyiz ama bambaska birisi olucada hepten cansikici oluyor durum.valla boyle birisinin cok fazla ustune gitmemek lazim arkadasin kendini ceksin adami surekli ariyacak bir yudum sevgi isteyecek adamda tlfnu hemen.kapatmak isticek yada sadece mecburi aramalar yapacakta bende ona onu sevdigimi soylucem:what: anlasilan.yeni evlilier

Son düzenleme:
Back
X