- 24 Ocak 2022
- 2
- 0
- 1
- 28
- Konu Sahibi Deryaerkan27
Merhaba kızlar araniza yeni katıldım 2022 28 ocakta transferim yapılacak önerileriniz var mı morel olmanizı bekliyorum Allah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bugun 4 de transferim oldu. Tek tavsiyem idrara sikismadim diye suyu cok icmeyin çünkü o su sonradan aşağıya iniyor ve azap oluyor. 4 bardak icip bekleyinMerhaba kızlar araniza yeni katıldım 2022 28 ocakta transferim yapılacak önerileriniz var mı morel olmanizı bekliyorum Allah
Insallah guzel haberler alirsin canimBenim bugun 4 de transferim oldu. Tek tavsiyem idrara sikismadim diye suyu cok icmeyin çünkü o su sonradan aşağıya iniyor ve azap oluyor. 4 bardak icip bekleyin
Inşallah isteyen herkes pozitif görürInsallah guzel haberler alirsin canim
Bende 13 Ocakta transferim yapıldı hiç idrara sıkışıkta değildim iki bardak su içmiştim sadece gayette rahattım bir saat sonra iyatak istirahatı sonrasında bile gitmedim ve tuttu çok şükür..Benim bugun 4 de transferim oldu. Tek tavsiyem idrara sikismadim diye suyu cok icmeyin çünkü o su sonradan aşağıya iniyor ve azap oluyor. 4 bardak icip bekleyin
Yarına keseyi görmeye gidicem inşallah bana dua edin.Bende 13 Ocakta transferim yapıldı hıiç idrara sıkışıkta değildim iki bardak su içmiştim sadece gayette rahattım bir saat sonra iyatak istirahatı sonrasında bile gitmedim ve tuttu çok şükür..
Cok uzuldum. Umarim iyisinizdir simdi. En kisa zamanda saglikla bebeginizi kucaginiza almanizi dilerim.hayırlısı olsun canım,bende keseyi görmeye gittiğimde kese nin boyutları çok iyiydi 15 ğün sonra kalp atışı için gel demişti,o sevinçle ayagımda galoşlarla otobüs durağına kadar gitmişim:) ama nerden bileyim saatle sonra düşük yapcağımı![]()
iyiyim canım iyi olmayıp napalım,iki yıl ard arda tüp bebekle iki si de gitti,bu ay sonu kısmetse transfer var Allahım gülsün yüzümüzeCok uzuldum. Umarim iyisinizdir simdi. En kisa zamanda saglikla bebeginizi kucaginiza almanizi dilerim.
Ooo çok üzüldümhayırlısı olsun canım,bende keseyi görmeye gittiğimde kese nin boyutları çok iyiydi 15 ğün sonra kalp atışı için gel demişti,o sevinçle ayagımda galoşlarla otobüs durağına kadar gitmişim:) ama nerden bileyim saatle sonra düşük yapcağımı![]()
Sonu güzel olur inşallahiyiyim canım iyi olmayıp napalım,iki yıl ard arda tüp bebekle iki si de gitti,bu ay sonu kısmetse transfer var Allahım gülsün yüzümüze
İnşallah canım Allah büyüktürSonu güzel olur inşallah
tum kalbimle dilerim 2022 yuzunuzun hep guldugu bir yil olsun.iyiyim canım iyi olmayıp napalım,iki yıl ard arda tüp bebekle iki si de gitti,bu ay sonu kısmetse transfer var Allahım gülsün yüzümüze
Aminnnnn canım herkes için güzel bir yıl olsun,her şey geri de kalsın:)tum kalbimle dilerim 2022 yuzunuzun hep guldugu bir yil olsun.
İlk transferim de sıkışmak için neredeyse 3 litre su içmiştim. O kadar çok sıkışmıştım ki, birde karnıma stres den ağrı girmişti. Kesin işlem sırasında çok fena şeyler olacak diye aşırı stres yapmıştım. Çok şükür yatınca, işleme giderken hepsini unuttum.Benim bugun 4 de transferim oldu. Tek tavsiyem idrara sikismadim diye suyu cok icmeyin çünkü o su sonradan aşağıya iniyor ve azap oluyor. 4 bardak icip bekleyin