Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım 2022 28 ocakta yani bu cuma tüp bebek transferim yapılacak tavsiyeleriniz var mı

Deryaerkan27

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2022
2
0
1
28
Merhaba kızlar araniza yeni katıldım 2022 28 ocakta transferim yapılacak önerileriniz var mı morel olmanizı bekliyorum Allah

1 ay sonrada benim transferim olacak. Umarim ikimizde rahat ve mutlulukla atlatiriz bu sureci. Surekli doktor videolari izliyorum, transfer donemi icin var tavsiyeleri, hatirladiklarimi buradan yazayim:
- Alkol ve sigaradan zaten uzak durmus olmaniz gerekli hele ki transfere 2 hafta kala cok cok dikkat edin.
- Normal prenatal vitamininizi almaya dikkat edin.
- Buaralar milletle ozellikle okula giden cocuklari olanlarla pek hasir nesir olmayin (grip olmamak icin)
- Transfere birkac gun kala ve olduktan sonra 1-2 gun ozellikle sizi sinirlendiren kimselerden uzak durun. Huzurunuzu bozmalarina musade etmeyin. (Ama asiri da takmayin, millet savastan kacarken hamile kaliyor)
- Transferden bir iki gun once ve transfer sonrasinda agir temizlik-spor yapmayin. Hele hele camasir suyu vs gibi kimyasallardan uzak durun.
- Evinize sevdiginiz yemekleri yapmak icin malzemeleri hazir edin, kalkip minik minik hareket etmek kafayi mesgul tutmak gerekiyor. Sevdiginiz yemekleri yaparsiniz. Kabiz eden yemeklerden uzak durun ama.
- Pozitif ve neseli filmler izleyin, bir yerde izlemistim, sakin ve neseli vakit gecirenlerin daha basarili transferler yasadigina dair. Varsa komik ve hafif filmler izleyebilirsiniz, ben kendimi ayarladim. Adile Nasit'in oldugu Sut Kardesler ve Tosun Pasa'yi izliycem. Cocuklugumda, anneannemlerdeki bayram hissini yasarim ne zaman izlesem.

Transfer sonrasi tuttumu tutmadimi diye gerilip surekli test yapmayin. Doktorun soyledigi sureyi bekleyin. Dilerim rahatca atlatir ve bebeginizi saglikla kucaginiza alirsiniz.

Merhaba kızlar araniza yeni katıldım 2022 28 ocakta transferim yapılacak önerileriniz var mı morel olmanizı bekliyorum Allah
Benim bugun 4 de transferim oldu. Tek tavsiyem idrara sikismadim diye suyu cok icmeyin çünkü o su sonradan aşağıya iniyor ve azap oluyor. 4 bardak icip bekleyin

Benim bugun 4 de transferim oldu. Tek tavsiyem idrara sikismadim diye suyu cok icmeyin çünkü o su sonradan aşağıya iniyor ve azap oluyor. 4 bardak icip bekleyin
Bende 13 Ocakta transferim yapıldı hiç idrara sıkışıkta değildim iki bardak su içmiştim sadece gayette rahattım bir saat sonra iyatak istirahatı sonrasında bile gitmedim ve tuttu çok şükür..

hayırlısı olsun canım,bende keseyi görmeye gittiğimde kese nin boyutları çok iyiydi 15 ğün sonra kalp atışı için gel demişti,o sevinçle ayagımda galoşlarla otobüs durağına kadar gitmişim:) ama nerden bileyim saatle sonra düşük yapcağımı:(

hayırlısı olsun canım,bende keseyi görmeye gittiğimde kese nin boyutları çok iyiydi 15 ğün sonra kalp atışı için gel demişti,o sevinçle ayagımda galoşlarla otobüs durağına kadar gitmişim:) ama nerden bileyim saatle sonra düşük yapcağımı:KK43:
Cok uzuldum. Umarim iyisinizdir simdi. En kisa zamanda saglikla bebeginizi kucaginiza almanizi dilerim.

İlk transferim de sıkışmak için neredeyse 3 litre su içmiştim. O kadar çok sıkışmıştım ki, birde karnıma stres den ağrı girmişti. Kesin işlem sırasında çok fena şeyler olacak diye aşırı stres yapmıştım. Çok şükür yatınca, işleme giderken hepsini unuttum. 😂😂😂

Back
X