merhaba kızlar birinci doğumsezeryan ikinci normal olur mu acaba?

Allah gönlüne göre versin canım. Bence sen kendine normal doğum oranı yüksek bir doktor bul ve durumunu paylaş o da uygun görürse 3 tane 5 tane mini minnacık bebişler doğurursun inşallah

ay çok teşekkür ederim canım dediğin doğru bulucam inşallah...

ayyyy normal doğum yapmak isteyenleri gördükçe çocuk gibi seviniyorum.normal istediğin içinde ayrıca tebrik ediyorum seni,sezeryan sonrası normal doğum var canım yapan doktorlarda var ama az,çok araman lazım istanbulda olsan hakan çoker var sezeryan sonrası normal doğum yaptırıyor internet sitesinde okumuştum hikayesini. inşallah bulursun canım gönlüne göre bir doktor

sağol tatlım olsun hayırlıysa normal doğum benim için istanbula bile gelirim dediğiniz doktorla görüşürüm....

dün görümcem doğum yaptı 2, kızı oldu ve kendisi 35 yaşında ilk bebeği ters olduğu için sezeryan dı ikinciyide sezeryan bekliyodu bebek normal ama yok işte rahim duvarın ince dayanamaz felan demişler gece suyu geldi götürdüler kayınvalideler hastahaneye doktorunun gelmesini bekliyolardı bebeiş gelince epidural yapıp normal doğuma almışlar mis gibi doğdu kızı şuan o kadar mutluki sağlıklı bi bebişi olduğu için ve normal doğum yaptığı için ağrısız sızısız ...:49: inşallah hayırlıysa bende ikinci bebeğimi normal doğurmak isterim.... rabbbim inşallah banada nasip eder çünkü sezeryan olunca 2 gün çok acımıştı yüzüm bembeyaz olmuştu eşime tlf onda yalvarıyodum dua et acım geçsin diye bir nebze acımı kızım dindiriyodu :emir_bebek: inşallah banada nasip eder rabbim kızım 16 aylık ve bizde şimdilerde istiyoruz hayırlısıyla ...

vallahı benım arkadasım vardı sezeryan yaptı ılk oglu 2.5 yasındaykende evde sancısı gelıyor hastaneye gıderken dogumu baslamış 1 dk ıçındede doıgurmuş olabılıyor yanı

Back
X