Merhaba kızlar bu durum canımı sıkmaya devam ediyor.

Arkadaş ne engellemeye geliyor ne hat değiştirmeye hepsine bir bahanesi var e bizden ne istiyorsun o zaman diye sorarlar adama ? Teyzesini mi arayalım mesaj atma yiğeninin eski sözlüsüne diye :KK70:
Bence istemem yan cebime koy diyor arkadaş. Onun duymak istediği pisman oldular seni tekrar istiyorlar sende biraz yumuşa gibi kelimeler ama tam tersi engelle, numarani değiştir gibi cvplar alinca birazda ona sinirlendi sanirim. Yoksa engellemek onunda aklina gelmistirde isine gelmiyor. Kendini kandiriyor napsin umut işte aranilan gelin olmak istiyor.:KK14:

Bence istemem yan cebime koy diyor arkadaş. Onun duymak istediği pisman oldular seni tekrar istiyorlar sende biraz yumuşa gibi kelimeler ama tam tersi engelle, numarani değiştir gibi cvplar alinca birazda ona sinirlendi sanirim. Yoksa engellemek onunda aklina gelmistirde isine gelmiyor. Kendini kandiriyor napsin umut işte aranilan gelin olmak istiyor.:KK14:
Olabilir bu taraftan hic düşünmemiştim:KK49: zor bir durum öyleyse Allah yardımcısı olsun diyelim :110:

atsın bana atılan msjlara bakmıyorumk bıle.açmıyorumda kalıyor oyle.

Akıllı telefonlar gerçekten bizden akıllı,engelle seçeneği sunuyor.İstersen dene:)

Bence kesinlikle farkinda degildir cuma mesajinin adabi toplu mesaj atmaktir cunku :halay:. Rahatsiz edeni engelle gitsin.

Ayni fikirdeyim ..:rapci:

Cuma mesajlarını normalde de okumadan sildiğim için aşırı saçma bi problemmiş gibi geldi bana :KK70:

Yaklaşık 4 ay önce söz attım. Karşı tarafın tüm tanıdıklarını akrabalarını bütün sosyal medya hesaplarımdan rehberimden sildim. 4 ay boyunca mesaj atmamış aramamış sormamış olan teyzesi bana kandil ve Cuma mesajları atmaya devam ediyor. Susmayı tercih ediyorum ama sabrım kalmadı. Aileme söyledim sadece ilk attığı kandil mesajını biliyorlar. Sonra atılan Cuma mesajlarını bilmiyorlar. Biz söz attığımız da bile aranıp sorulmadım. Şimdi 4 ay olmuş sürekli mesaj geliyor. Susmayı tercih ediyorum arkadaşlarım hattını değiştir diyorlar ama onlar yüzünden hicbisey yapmak istemiyorum. Sizce bu duruma nasıl bir çare bulunabilir çok sıkıldım. Eski sözlümün de sevgilisi var. Bunaldım daraldım artık. Hayatıma devam etmeme müsade etmiyorlar.

Kimileri toplu mesaj atıyor, kime attıklarına bakmadan. Eğer rehberinden sizi silmediyse bu yüzden geliyor olabilir. Bile isteye yapacağını sanmıyorum ayrılmışsınız sonuçta. SMS nasıl engellenir bilmiyorum , kişiyi engelleyince arama yapamıyor ama mesaj atabiliyor mu bilmiyorum.

Back
X